Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 12:11 1 709 2

TikTok изпревари Netflix и YouTube във важна "битка"

  • apple vision pro-
  • tiktok-
  • youtube

Компанията пусна приложение за Apple Vision Pro

TikTok изпревари Netflix и YouTube във важна "битка" - 1

Възходът на TikTok в сферата на социалните медии не е нищо друго освен шеметен, а последният му ход допълнително затвърждава позицията му на сериозен конкурент на YouTube. С пускането на официално приложение на TikTok за Vision Pro, очилата за виртуална реалност на Apple, TikTok не само навлиза в територията на YouTube, но и се стреми да спечели битката между двете платформи.

От днес потребителите могат да се потопят в огромния набор от видеосъдържание на TikTok директно от своите очила Vision Pro. Това бележи значително разширяване на обхвата на TikTok, предлагайки на потребителите нов, поглъщащ начин да се ангажират със съдържанието на платформата.

Интересно е, че TikTok изпреварва YouTube и Netflix, двама други големи играчи в областта на видеосъдържанието, с подкрепата на Vision Pro. Докато TikTok вече е достъпен за Vision Pro, YouTube все още не е пуснал официално приложение за платформата. Съобщенията обаче сочат, че YouTube наистина работи по такова приложение, въпреки че първоначално се отказа от него. За съжаление сроковете за пускането му остават неясни.

Появата на TikTok на Vision Pro повдига интригуващи въпроси за бъдещето на потреблението на социални медии. Възможно ли е VR да се превърне в новата граница за възприемане на съдържанието на социалните медии? Тъй като смартфоните вече служат като основно средство за достъп до социалните платформи, интегрирането на TikTok с технологията за виртуална реалност би могло да сигнализира за преминаване към по-завладяващо изживяване в социалните медии.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доцента

    7 2 Отговор
    ТикТок е за хора с не повече от три мозъчни клетки. 99% от съдържанието е абсолютно безсмислено. Та от статията разбирам че и населението вече в по-голямата си част е ...
  • 2 Крум

    5 1 Отговор
    Те вепе хората почнаха да ги връщат тия очила.