Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 18:05 1 933 4

Станa ясно кога ще бъде представен Xiaomi 14 Ultra

  • xiaomi-
  • xiaomi 14 ultra

Устройството пристига след 3 дни

Станa ясно кога ще бъде представен Xiaomi 14 Ultra - 1

Xiaomi насрочи глобално събитие на MWC в неделя, 25 февруари, на което се очаква представянето на Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra. Въпреки това марката се подготвя и за отделно събитие в Китай три дни по-рано, на 22 февруари, специално за представянето на 14 Ultra. Официалният канал на Xiaomi в Weibo потвърди, че 14 Ultra ще бъде представен на това специално събитие, което ще започне в 19:00 ч. местно време.

Освен това Xiaomi сподели официални снимки на 14 Ultra в черно и бяло, заедно с някои образци на камерата и спецификации на предстоящия флагмански телефон.

Xiaomi 14 Ultra обаче няма да бъде единственото ново устройство, което ще дебютира на сцената. Потвърдено е, че заедно с него ще бъде представен и Xiaomi Pad 6S Pro 12.4.

Този таблет бележи третото влизане в линията Xiaomi Pad 6 и ще разполага с 12,4-инчов екран с резолюция 3000 x 2000 пиксела, възприемащ съотношение на страните 3:2 и разполагащ със 144Hz честота на опресняване. Таблетът ще се захранва от чипсет Snapdragon 8 Gen 2 и ще поддържа 120W зареждане заедно с Wi-Fi 7 свързаност.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    6 7 Отговор
    Китайски б-клуци!
  • 2 И кво?

    3 2 Отговор
    Колко трябва да си болен, за да притипваш за някакво устройство?
  • 3 Ловеца на акули

    1 4 Отговор
    Точно от такива устройства бягам много далеч.Според последните конспирации са най скъпите и така направени,че в един момент могат да ти изпържат мозъка.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.