Last news in Fakti

5 Април, 2024 19:38 2 752 0

WhatsApp планира нова полезна функция

  • whatsapp-
  • meta

Картина в картината може да се появи съвсем скоро

WhatsApp планира нова полезна функция - 1

WhatsApp, едно от най-популярните приложения за изпращане на съобщения в света, продължава да получава редовни актуализации от Meta, които подобряват функционалността и потребителското изживяване.

В допълнение към рутинните поправки на грешки и подобрения на производителността, WhatsApp въвежда нови функции всеки месец, като в бета версията често се показват предстоящи допълнения на седмична база. Неотдавнашната актуализация за бета версията на WhatsApp въвежда значително подобрение: режим "картина в картина" за видеоклипове. Както се съобщава от WABetaInfo, WhatsApp за iOS версия 24.6.77 вече позволява на потребителите да гледат видеоклипове в режим "картина в картина", докато навигират през множество чатове или други раздели на приложението.

Преди това WhatsApp поддържаше режим "картина в картина" за видеоклипове от платформи като YouTube и Instagram. С най-новата бета версия обаче потребителите вече могат да се наслаждават на режим "картина в картина" за видеоклипове, споделени директно в самото приложение. Струва си да се отбележи, че тази подобрена функция понастоящем е ограничена до гледане на видеоклипове в рамките на приложението WhatsApp и потребителите не могат да използват режима при преминаване към друго приложение.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА