Last news in Fakti

18 Април, 2024 16:35 2 598 7

Huawei представи четири флагмански модела

  • huawei-
  • pura-
  • 70-
  • 70 pro

Pura 70 дебютира в различни варианти

Huawei представи най-новата си линия флагмански смартфони с пускането на пазара на серията Pura 70, включваща набор от модели, отговарящи на разнообразните предпочитания на потребителите. Серията започва с Pura 70, следван от Pura 70 Pro и Pro+, завършващ с най-високия клас Pura 70 Ultra, като всеки от тях предлага различен набор от функции и възможности.

Започвайки с Pura 70, този компактен флагман може да се похвали с 6,6-инчов LTPO OLED дисплей с адаптивна честота на опресняване 120 Hz и разделителна способност 2760 x 1256 пиксела. Въпреки компактния си размер, той притежава памет с 12 GB RAM и опции за съхранение, вариращи от 256 GB до 1 TB. Сензорите на на камерата включва 50 МР основен сензор, допълнен от 13 МР ултракъсофокусна камера и 12 МР телефото обектив, които осигуряват изключителни възможности за създаване на изображения.

Придвижвайки се нагоре в линията, Pura 70 Pro и Pro+ предлагат подобрена производителност и усъвършенстван дизайн. Вариантът Pro+ се отличава с плетен кариран дизайн и 16 GB оперативна памет, докато и двата модела разполагат с тройни задни камери и усъвършенствани функции като поддръжка на сателитни съобщения. Pura 70 Pro+ също така въвежда базалтово закалено стъкло Kunlun за подобрена издръжливост. Huawei Pura 70 Pro и Pro+ разполагат с тройни задни камери. Основната 50 MP f/1,4-f/4,0 с OIS е идентична с тази на Pura 70, докато телефото камерата е подобрена до 48 MP сензор и F/2,1 3,5x обектив с OIS. Задната част се допълва от 12,5-мегапикселова ултраширока камера.

На върха на серията се намира Pura 70 Ultra, който може да се похвали с ексклузивен гръб от веганска кожа и усъвършенствана конфигурация на камерата с механизъм за прибиране на обектива.Това флагманско устройство разполага с 1-инчов основен сензор с променлива бленда, заедно с универсален телефото обектив и ултраширока камера, като всички те се захранват от XD Motion на Huawei за превъзходно представяне на изображенията.

Що се отнася до дисплея, Pura 70 Ultra разполага с извит 6,8-инчов LTPO OLED екран с FHD+ резолюция и честота на опресняване 120 Hz, който предлага поглъщащо зрително изживяване. Под капака му се намира чипсетът Kirin 9010, който осигурява плавна работа и ефективност.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпо

    3 17 Отговор
    Страничният контур на Pura 70 серията е абсолютно копие на този на iPHONE, и Huawei последваха XIAOMI в опитите да имитират, жалко!

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Азззззззз

    12 2 Отговор
    "Pura 70 Ultra, който може да се похвали с ексклузивен гръб от веганска кожа". Кожа от веган ли се има предвид? Еххх, език свещен на моите деди...
  • 4 Иван

    1 8 Отговор
    И аз съм социалист, но чак такъв селяндур не съм!
  • 5 Офффф

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тъпо":

    И според теб колко са вариантите за страничната РАМКА??
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.