21 Май, 2024 19:49 4 169 2

Разкриха дизайна на Galaxy Z Fold 6

  • samsung-
  • galaxy-
  • fold-
  • fold 6

Очаква се да видим подобрена панта и по-малка гънка

Разкриха дизайна на Galaxy Z Fold 6 - 1

Наскоро се появи информация, която показва нещо, което изглежда като нов модул на камерата, предназначен за предстоящия Samsung Galaxy Z Fold 6. Това изтичане предлага поглед към потенциалните актуализации за системата на камерата на устройството, като показва отклонение от предишните модели.

Към спекулациите се присъедини и известният лийкър Ice Universe, който сподели изображение, което разкрива една от задните камери, предназначени за Galaxy Z Fold 6. Въпреки че изтичането подчертава предимно преработения модул на камерата, важни подробности относно спецификациите остават неразкрити. Разумно е обаче да се предположи, че решението на Samsung да обнови модула на камерата предполага потенциални подобрения на възможностите за обработка на изображения на устройството.

В допълнение към преработката на модула на камерата, Ice Universe намекна за друго подобрение, като предположи, че Galaxy Z Fold 6 ще има по-малко видима гънка в сравнение с предшественика си Fold 5. Въпреки че се очаква гънката да остане характерна черта на сгъваемите устройства, това развитие подсказва за продължаващите усилия на Samsung да подобри потребителското изживяване и да усъвършенства дизайна на своите сгъваеми смартфони.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох,успокоих се...!

    0 0 Отговор
    Тази вечер ще спя спокойно!
  • 2 Хмммм

    1 0 Отговор
    Защо ли ми се трува че дизайна на всички марки телефони е един и същи през последните 5-6 години. Изключвам тези с копчетата, останалите се различават по това колко им са заобллени ъглите :-D :-D :-D :-D :-D