Last news in Fakti

25 Май, 2024 11:30 2 664 4

Точно 999,99 долара за най-скъпото приложение в Google Play

  • google-
  • google play-
  • play store

Google вдигна прага на цените за разработчици

Точно 999,99 долара за най-скъпото приложение в Google Play - 1

Наскоро Google обяви значителна промяна на своята конференция за разработчици I/O 2024. След като почти десетилетие максималната цена на приложенията в Google Play се задържаше на 400 долара, сега тя се покачи до 999,99 долара. Това е увеличение със 150%, което дава на разработчиците свободата да искат значително повече за премиум функции или тясно специализирани приложения.

Тази промяна идва заедно с нова функция за разсрочено плащане, която позволява на потребителите да разпределят разходите за тези потенциално скъпи приложения във времето. Това може да бъде особено привлекателно за разработчици, които създават сложни инструменти за продуктивност или нишов софтуер, предназначен за професионалисти.

Актуализацията повдига и въпроси относно съществуващия пейзаж от приложения. Настоящият главен претендент за "най-скъпото" заглавие е "Fisherpunk-Most Expensive Game" на цена от 400 USD. С новото ограничение разработчикът теоретично би могъл да увеличи цената до почти 1000 долара. Интересно е, че в някои рецензии за тази игра подозрително се твърди, че тя струва до 800 USD. Това повдига вежди дали титлата "Най-скъпа" не е по-скоро маркетингов трик, отколкото отражение на действителната стойност на играта.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е вярно

    3 4 Отговор
    Най-скъпото приложение на гугъл е гугъл фиш. С достъп до системата трол.бг (за винетки) и системата на КАТ за глобите. Можете не само да си изтриете собствените глоби, но и да набутате комшията, който ви спира на мястото пред блока.

    Коментиран от #2

  • 2 Гошо

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Не е вярно":

    Точно така. Дори в PRO версията ти казват печелившите числа от следващият тираж на ТОТО2. Не лъжа.

    Коментиран от #4

  • 3 С две думи

    8 0 Отговор
    Алчността няма граници или будалите нямат изчерпване.
  • 4 Дигитално тото

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гошо":

    Когато всички залози са направени, много лесно могат да се изчислят комбинациите, които са най-изгодни за тотализатора и да се изтегли една от тях. Тоест никой не печели и джакпота остава за следващия тираж.