28 Май, 2024 18:39 2 666 1

Galaxy Z Fold 6 и Z Flip 6 може да се забавят с две седмици

  • samsung-
  • galaxy-
  • z fold-
  • z flip

Спекулациите около събитието сочат 24 юли като нова дата

Galaxy Z Fold 6 и Z Flip 6 може да се забавят с две седмици - 1

Дългоочакваното лятно събитие на Samsung, за което първоначално се говореше, че ще се състои на 10 юли, според нова информация е отложено за 24 юли. Това изместване поставя събитието в Париж, което стратегически съвпада с началото на Олимпийските игри през 2024 г., които ще се проведат в същия град, два дни по-късно.

Въпреки че точната причина за забавянето остава неизвестна, новият доклад предполага, че няма да има ранно пускане на предполагаемите "slim" или "FE" варианти на сгъваемите телефони (Z Fold Slim, Z Flip Slim, Fold FE, Flip FE). Феновете, които се надяват на тези по-достъпни или компактни версии, вероятно ще трябва да изчакат до следващата година.

Съобщава се, че събитието ще се фокусира върху стандартните модели Galaxy Z Fold 6 и Z Flip 6. Разочароващо е, че тези нови итерации може да са с повишена цена в сравнение с техните предшественици.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аре бегай

    1 4 Отговор
    Не стават за нищо. Точно на прегъвката се прецаква дисплея и си чао. Хвърляш в коша и си купуваш гладък, стандартен телефон без значение марката.