29 Май, 2024 14:59 2 399 0

Nothing представи още един прозрачен смартфон

  • nothing-
  • nothing phone-
  • phone 2

Special Edition се отличава с цветни елементи

Nothing представи още един прозрачен смартфон - 1

Nothing официално представи специалното издание на Phone (2a). Тази итерация бележи смело отклонение от обичайната естетика на марката, като изоставя минимализма в полза на ярки цветове. Прозрачният гръб на телефона, характерен елемент от дизайна на Nothing, сега е закачливо подчертан с червени, жълти и сини акценти.

Nothing представи още един прозрачен смартфон

Въпреки привличащата вниманието цветова гама, специалното издание запазва основната функционалност на оригиналния телефон (2a). Потребителите могат да очакват 6,7-инчов AMOLED дисплей с честота на опресняване до 120 Hz. Под капака се крие Dimensity 7200 Pro. Що се отнася до изображенията, телефонът може да се похвали със система от две камери: 50MP основен сензор с оптична стабилизация на изображението (OIS) и 50MP ултраширок сензор за заснемане на обширни пейзажи. Селфитата се правят с помощта на 32MP предна камера. Всичко се захранва от батерия с капацитет 5000 mAh и поддръжка на бързо 45W кабелно зареждане.

Смартфонът е наличен в ограничена серия, а цените на модела с 12 GB RAM и 256GB място за съхранение започват от 379 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА