Last news in Fakti

7 Юни, 2024 15:21 2 607 3

Увеличеното търсене на Xiaomi SU7 накара компанията да наема нови служители

  • xiaomi-
  • su7-
  • електромобил

Компанията моли настоящите работници да работят повече

Увеличеното търсене на Xiaomi SU7 накара компанията да наема нови служители - 1

Xiaomi се опитва да отговори на нарастващото търсене на SU7. За да се справи с бързо растящия брой поръчки, компанията прави всичко възможно, за да увеличи производството.

Фабриката за електрически превозни средства на Xiaomi в Китай е в процес на наемане, като активно търси значителен брой нови работници. Освен това съществуващите служители са помолени да удължат работното си време. По непотвърдени данни тези удължени смени могат да включват 10-11-часови работни дни, шест дни в седмицата.

Въпреки че финансовите стимули за удължаване на работното време вероятно са съблазнителни, дългите работни дни предизвикват опасения относно условията на труд. Xiaomi ще трябва да намери начин да балансира производствените си нужди с благосъстоянието на служителите, за да осигури устойчив растеж.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 0 Отговор
    Да назначат тези, които Тесла съкрати в ГигаШанхай.

    Коментиран от #3

  • 2 омъскаряване

    5 1 Отговор
    Да наемат работниците на "свети" Илон-Шегобиец, които уволни и продължава да уволнява😉
  • 3 омъскаряване

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Хаха съвпъдък 😅