26 Септември, 2024 08:10 2 219

HONOR 200 е създаден за ценителите на красивото

  • honor 200-
  • смартфон

Елегантната форма е с дебелина само 7,7 мм, което допълва изтънчената му визия и го прави удобен за държане

HONOR 200 е създаден за ценителите на красивото - 1

Кога беше последният път, когато външността на нов модел смартфон успя да ви развълнува? Възможно е дори да не си спомняте такъв момент, но новият HONOR 200 обещава да промени това в много отношения.

HONOR 200 е създаден за ценителите на красивото

Още когато го зърнете, ще разберете, че това не е поредният скучен модел, който трудно ще отличите от всички останали. Напротив, вдъхновението от морските вълни и специално оформения блок на камерите, който повтаря уникалните линии на Casa Mila в Барселона, веднага дават заявка за нещо много по-специално. Трите забележителни цвята – бяла лунна светлина, изумрудено зелено и класическо черно лесно ще намерят своите почитатели сред хората, които държат да се отличават от масата. Елегантната форма е с дебелина само 7,7 мм, което допълва изтънчената му визия и го прави удобен за държане.

Впечатляващ и отвътре

HONOR 200 е отличителен и по отношение на техническите си възможности. Неочаквано за достъпната му цена, той предлага отличен 6,7“ AMOLED дисплей с 1,07 милиарда цвята, който е заоблен и от четирите си страни за по-приятно усещане в ръката и по-директно взаимодействие чрез леко плъзгане на пръстите по хармоничните му краища. Този дисплей се отличава не само с отлична яркост (4000 нита), за остане видим и под най-яркото слънце, но ще ви радва с изключителни цветове и динамичен обхват в HDR режим.

За да бъде всичко плавно, а вие да се наслаждавате на отлично преживяване в множество приложения и игри, се грижат процесор Snapdragon 7 Gen 3, 12 GB RAM и 512 GB за съхранение на всичко, което искате да имате винаги с вас.

Създавайте сами красота

Едва ли има потребител, който не ползва смартфона си за снимки, и тук HONOR 200 е истински впечатляващ. Тройната система от камери включва 50 MP основна камера с оптична стабилизация, 50 MP телефото камера с 2,5-кратно оптично приближение със стабилизация и 12 MP широкоъгълна и макро камера. С последната можете да улавяте големи компании от хора и пейзажи, разгърнати в рамките на 112 градуса, или да правите близки кадри от само 2,5 см разстояние. С този набор от сензори няма ситуация, която да затрудни творческите ви пориви. Големите сензори улавят много светлина, което позволява снимане и при тъмни условия.

HONOR 200 е създаден за ценителите на красивото

Портрети като от професионално студио

Освен с убедително техническо оборудване, HONOR 200 разполага и с друг основен коз – мощен изкуствен интелект, който обработва снимките. Основен акцент в модела е портретната фотография.

В смартфона е вградено познанието на всепризнатото френско фотостудио Harcourt, чията експертиза е вградена в три специални портретни режима. Те разпознават чертите на лицето и извършват специална оптимизация на осветлението, сенките, контраста и тоновете на кожата за постигане на незабравими кадри – като тези на известните личности, запечатани на живо в именитото студио.

Благодарение на тези уникални възможности за обработка на снимките, всеки може да се радва на качество като от професионален фотоапарат. Това с пълна сила важи и за предната 50 MP камера за селфита, която разполага с двукратно приближение и подобрен алгоритъм за портрети.

HONOR 200 е създаден за ценителите на красивото

Пази очите ви

С толкова приятен дисплей едва ли ще искате да се откъснете от HONOR 200, затова в него е обърнато основно внимание на защитата на очите, която е реализирана по няколко начина. Трептенето на екрана е напълно елиминирано чрез управление на подсветката с много висока честота. За липсата на напрежение и здравия сън се грижи циркадният нощен дисплей, който прави цветовата температура и яркостта много по-естествени за възприемане в късните часове на денонощието. Допълнително, на хардуерно ниво се филтрира опасната синя светлина, така че с HONOR 200 можете да сте напълно спокойни, че правите най-доброто за зрението си и дори много часове работа със смартфона няма да навредят.

Издръжлив като маратонец

Независимо от тънката си форма, апаратът побира в себе си батерия с впечатляващ капацитет – 5200 mAh, която спокойно ще издържи и най-суровите предизвикателства на деня, а при нормална употреба може да предложи и два дни ползване без зареждане. Батерията е от нов тип – силициево-въглеродна – и освен че запазва капацитета си дори след 1000 цикъла, успява да поддържа заряда си и при много ниски температури. Тя може да бъде зареждана с впечатляващата мощност от 100W, което позволява „напълването“ ѝ до половина само за 15 минути.

HONOR 200 има още безброй малки екстри, с които да ви изненада – като стерео говорителите с пространствен звук и вградения инфрачервен порт, с който да управлявате уредите вкъщи. Оставяме на вас сами да ги откриете и да се насладите на стила и възможностите на този истински бестселър.



Свързани новини