Last news in Fakti

28 Май, 2014 09:42 3 437 2

Дървен ръчен часовник за $109

  • tokyoflash-
  • kisai xtal wood-
  • часовник
Японската компания Tokyoflash представи поредното си изчанчено изобретение. Става дума за дървен ръчен часовник, който е наречен Kisai Xtal Wood. По-конкретно, устройството разполага с дървен корпус и дървена каишка.
Клиентите могат да избират между сандалово дърво и клен, а интегрирания дисплей може да свети в три цвята. Този път цифрите на екрана могат и да не са кодирани, както на повечето модели на марката и се разчитат сравнително лесно.
Пълното зареждане на часовника се осъществява за 3.5 часа, след което автономната му работа е цели два месеца. В момента Kisai Xtal Wood се предлага на по-ниска от реалната цена. Специалистите от Tokyoflash го предлагат за $109.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 gorski

    0 0 Отговор
    В последствие ще берете гъби от него!