Last news in Fakti

29 Май, 2014 11:59 1 722 0

LG G Watch идва до края на юли

  • lg-
  • g watch-
  • часовник

Ако искате да се сдобиете с т.нар. умен часовник, но предложенията на пазара не ви харесват или пък са прекалено скъпи, ще трябва да изчакате още два месеца. Тогава на пазара ще се появи нов модел на LG, който може да ви заинтересува.

Корейската компания ще пусне устройство с диагонал на дисплея 1.65 инча и с резолюция 280x280 пиксела. Часовникът ще се казва LG G Watch, ще разполага с 512 мегабайта оперативна и 4 гигабайта вградена памет.

LG G Watch ще работи под операционна система Android Wear. Още една интересна особеност е, че часовникът ще разполага със слот за SIM карта, което ще обезпечи независимостта му от смартфона. Цената ще е около 180 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА