Last news in Fakti

24 Юни, 2014 14:16 2 663 2

Дронове доставят пица в Русия

  • дрон-
  • квадрикоптер-
  • пица-
  • русия

Верига пицарии в Сиктивкар, столицата на автономна република Коми, изпробва доставки по домовете с безпилотни дронове. Засега програмата се намира в експериментален стадий и ефективността й тепърва ще се доказва. За разлика от Amazon, която също планира използването на летящи куриери, руските изобретатели са предвидили защита на квадрикоптерите от възможни кражби и са ги снабдили със специален механизъм, който позволява доставка на стоката без кацане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 0 Отговор
    В Киев ли...
  • 2 Атлантика предупреждава срочно

    0 0 Отговор
    Да се забрани ползването на дронове з а каквито и да е било цели. МОнтирани пси генератори на дронове могат д а увредят големи региони без да бъдат засечени от служби и експерти.Новите пси генератори вкл черни са тежки максимум до 4 микрограма..За сравнение на вреди нанесени от подобни може да видите вкарването на пси генератори срещу сирия и първите митинги от психизирани ..Досега само щетите нанесени на Сиря са за над 11 трилиона живи долара днешни.