Last news in Fakti

1 Септември, 2020 21:15 10 344 95

Мая Манолова пред ФАКТИ: Аз съм последният потърпевш от шайката на Борисов

  • мая манолова-
  • изправи се.бг-
  • борисов-
  • изборен кодекс

"Докато Борисов е на власт, никога няма да има електронно гласуване", каза Манолова

Мая Манолова пред ФАКТИ: Аз съм последният потърпевш от шайката на Борисов - 1
Снимка: ФАКТИ

„Единствената гражданска организация, която не беше допусната (до заседанието на Комисията по правни въпроси) е Изправи се.БГ. Аз с моите колеги, които искахме да участваме в това изключително важно заседание на Правната комисия, защото изборните промени, които се канят да направят депутатите наистина са атентат срещу честността на изборния процес и трябваше някой да им каже в очите, че ако не държавна измяна, всеки един от тях върши измяна срещу народа си, приемайки правила буквално дни или месеци преди изборите и въпреки народния гняв, който се излиза по улиците".

Това каза Мая Манолова пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

"Трябваше някой да каже директно в очите, че тези промени на Изборния кодекс са абсолютно ненужни, че мотивите им са абсолютно фалшиви. Няма никаква необходимост да се пипа Изборния кодекс освен заради скрити партийни цели, а те са практическа отмяна на машинното гласуване, практическа отмяна на преференциалния вот, удължаване на изборния ден от 12 часа на 48 часа, тоест от два дни и една нощ, промяна в изборните протоколи, така че по-трудно да можеш да ги хванеш в лъжите и измамите, които ще направят и ограничаване правата на наблюдателите. Това са по своята същност най-опасните промени, за които вратата е широко отворена, защото проектът на ГЕРБ днес е събрал мнозинство на Правната комисия.

Трябваше някой да им го каже в очите и ще намеря начин да им го кажа, включително и утре пред Парламента, че дори осигуряването на кворум на заседание, на което ще се обсъждат и правят такива промени е престъпление срещу вота на българските граждани, е посегателство върху изборните и политическите права и това е съзнателно посегателство.

Тъй като това е специфична материя, не всеки гражданин или даже журналист е длъжен да знае текстовете на Изборния кодекс и наистина това, от което ги е страх е някой да ги разобличава с факти и аргументи. Самото говорене, че видите ли, много е неясен Изборният кодекс, с машините, пък какви трябва да бъдат, как да се доставят - вече на евроизборите бяха доставени 3000 машини при тези текстове на Изборния кодекс и няма абсолютно никакъв проблем. ЦИК вече го е правила, освен това ЦИК имаше една година, тъй като тези текстове, които казват, че ще има само машини във всички секции, които са с над 300 избиратели действат от август миналата година.

Една година имаше ЦИК, една година имаше Томислав Дончев. Тези хора - Дончев, председателката на ЦИК, членовете на Правната комисия, трябва да носят лична отговорност, защото този път на тези избори измамите няма да минат просто така. Аз съм последния потърпевш от шайката на Борисов - от начина, по който проведоха изборите в София. Тези избори вече са минали, но тогава си дадох дума, че няма да им позволя да откраднат още веднъж вота на българския народ", каза Манолова.

"Всеки един от депутатите, който осигури легитимност на това пленарно заседание, който осигури кворум, който се регистрира, за да има кворум при обсъждането на тези промени в изборния кодекс, ще бъде изваден персонално с името и снимката. Физическите изпълнители на тази мокра поръчка срещу българския народ просто няма да останат безнаказани", категорична беше Манолова.

На въпрос на Лили Маринкова за начините за гласуване на българите в чужбина, Манолова отговори: "Докато Борисов е на власт, никога няма да има електронно гласуване, защото той не може да манипулира, да купува, да натиска, да мачка българите зад граница. Просто не може. Този вот не е контролиран. Той е непредвидим. Това ще бъде вот по съвест. Той няма как да спечели вот при честно състезание".

"Тези хора в своята наглост забавиха наистина обществената поръчка по такъв начин, че днес председателят на "Информационно обслужване" да си позволи да каже по една телевизия: "Избирайте сами какво искате - предсрочни избори или машинно гласуване". Как не го е срам! Как не го е срам него, как не го е срам Томислав Дончев, който отговаря за доставката на машини!", каза Манолова.

"Ако си мислят, че тази колективна безотговорност ще продължава до безкрай, просто този път са се объркали. Наистина ще има ревизия", допълни Манолова.

На въпроса на Лили Маринкова какви ще бъдат бъдещите партньори на Манолова, тя отговори: "Изправи се.БГ ще участва в предстоящите, сигурна съм, че те ще бъдат предсрочни избори. Въпрос на време е просто тази шайка, оглавена от Борисов да бъде изметена". "Решихме, че няма да правим партия", допълни тя.

"Създава неудобство, но като че ли партиите абсолютно заслужено се компрометираха българските граждани. Едно от предложенията, които ние ще направим в следващия Парламент при промяна в Конституцията ще бъде граждански организации, граждански комитети да могат да регистрират кандидатски листи на местни избори, на парламентарни избори", каза Манолова.

"Всеки един от хората, които са в нашата партньорска мрежа е или председател, представител на инициативен комитет, които има своя кауза, или активен гражданин, който се бори срещу корупцията, срещу изсичането на горите, срещу безводието, срещу мръсния въздух, за това да не се правят инсталации за боклук - всеки има своята кауза. Хора със социални каузи, майките на деца с увреждания, представители на медицинското съсловие", каза още тя.

На въпроса на Лили Маринкова как ще се редят изборните листи, Манолова отговори: "Ние ще регистрираме граждански листи, в който ще се включат много млади хора, много активни хора, също така доказани професионалисти. Ще се включат и много хора, които участваха в протестите в страната, хора, които са излезли на площадите. Всъщност това е, според мен, шансът на България - тези хора, които излязоха на улицата, нашите деца да се включат в реалната политика. Аз имам огромно доверие и респект към това поколение и вярвам, че те са тези, които ще могат наистина реално да променят нещата, а ние ще им дадем шанс. Ще отворим нашите листи за тях. Ние нямаме партийни ангажименти".

Лили Маринкова коментира, че покрай изслушването в Европейския парламент, което се случи в петък и поведението на Анна Джумалиева - председателя на Комисията за защита от дискриминация, става ясно колко институции са превзети от ГЕРБ. "Да, в един момент става невъзможно да си вършиш работата. Аз си подадох оставката (като омбудсман), тъй като аз можех да участвам в местните избори, като всички да си взема платен или неплатен служебен отпуск, но така или иначе оставането ми с едни хора, които всячески блокираха моята работа и ми дадоха да разбера, че ако не съм им слуга, няма да мога да направя нищо за гражданите, нямаше никакъв смисъл", каза Манолова.

На въпроса на Лили Маринкова какво ще стане със самата партия ГЕРБ без Борисов, Манолова отговори: "Ако ги оставим да участват в следващите избори с правилата, които винаги ги правят победители, те ще се възпроизведат. Не мога да не кажа, че има почтени хора и там и на тях им е не по-малко неприятно чекмеджетата с кюлчетата и с пачките на техния лидер, проснат по очи в спалнята да се превърне в символа на корупцията в България. Аз мисля, че тези хора, тъй като имам комуникация - освен тежката забрана изобщо с мен да се общува, все пак пак има хора от ГЕРБ, които я нарушават, много хора не се чувстват комфортно. Просто ги е срам".

"Ако БСП е опозиция, би следвало да напусне народното събрания", каза Манолова в края на разговора.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тролейбус

    41 8 Отговор
    Еее Бойко, спиш ли или гледаш филм?
  • 2 Ти си

    61 34 Отговор
    От една още по-опасна шайка!

    Коментиран от #95

  • 3 Private Spaсe

    43 25 Отговор
    Дебелата Ани зам. кметицата апашката от община Надежда шефката на правната комисия слуша и прави каквото и нареди господарка Боко! Боко и нареди да махне машинния вот и тя го маха за да могат да купуват гласовете на малцинствата!
  • 4 отец Игнатий

    71 42 Отговор
    Имай страх от Бога, Мая!

    Бойко ти помогна да се излекуваш от страшната болест. Склони да станеш омбудсман, въпреки че много си го критикувала, знаейки че това ще ти помогне да се чувстваш полезна и да преодолееш по-лесно болестта. Бъди благодарна.

    Коментиран от #10

  • 5 choki

    32 7 Отговор
    С електронно гласуване ще има ли референдуми всеки месец ? :)
  • 6 Сделано в СССР

    77 28 Отговор
    Майче, защо гласува за Пеевски ? Защо толкова години слугува на Галеви ?

    Коментиран от #12, #14, #15, #21

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ВИНОВЕН Е

    67 19 Отговор
    ВЯРНО Е ,ЧЕ ТЕ НАПРАВИ ОМБУДСМАН.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Църквата и

    21 9 Отговор

    До коментар #4 от "отец Игнатий":

    ...нейните служители никога не са разбирали народа. Нормално и те се издържат от подаянията на едрата буржоазия.
  • 11 ЧЕКИСТ

    64 26 Отговор
    ТОА КУКУНДРЕЛ Е НАИСТИНА ПОТЪРПЕВША,...НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ КЪМ БОЙКО,КАСИЕРКА НА ЧЕРЕПАХИН, ПРЕДЛОЖЕН ОТ НЕЯ..ШЕФ НА ДАНС- ПЕЕВСКИ,.. ДЪЩЕРЯ И ЗЕТ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ГЕРБ СЪС ЗАПЛАТИ ОТ ПО.4~5 000 лв,...И Т.Н....МЪКАААА

    Коментиран от #19, #49, #52

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Абе боклук червен

    42 11 Отговор
    Защо ли имам някакъв спомен, че когато това лице добара Изборния кодекс му нанесе такива щети, че още не могат да го оправят. "Специалисти -изръмжа Остап. - Да ги изтрепеш такива специалисти". Но ако това ще й донесе облекчение в диагнозата - пускайте я...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ернесто Уес Хорварес

    11 45 Отговор

    До коментар #11 от "ЧЕКИСТ":

    Кога па стана чекист, бе шумкар? На Мая и изтръгнахте кметската позиция с 60 000 хиляди Фалшиви, купени и определени за нередовни гласа. Кога ПКП, Дърдоркова или Дуся от Дулово самостоятелно ще постигнат поритическата САМОСТОЯТЕЛНОСТ на МАЯ? Мая, Таня Дончева, Дора Янкова и Нинова като еродити в лявото, не виждам конкуренция в целия политически спектър! Проблема им е че са разделени и всяка си тича в нейния си коридор! ЧАО на МАЧА сте, смешници- ще се срамувате и ще се криете от себе си след време, много скоро- дошло е!

    Коментиран от #26

  • 20 Шопо

    14 11 Отговор
    Ако ми даде да я опна,че се пиша у нейната партия...

    Коментиран от #22, #32

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Сали

    13 3 Отговор

    До коментар #20 от "Шопо":

    Не я питай бе бате.
  • 23 Трезво мислещ българин

    47 8 Отговор
    Тъпа патка .Теб никой за нищо не те има.
  • 24 Кибика

    25 5 Отговор
    Питате се Шо ке стане ЮТРЕ?
    Ми ..НИЩО бре мискини. 500 друсалки и обратни под... ОПАШКАТА НА КОНЯ,..ВРЯВА, ТРИТЕ ГЕЮ 'ВЕ ШЕ СЕ СКРИЯТ ,КЛЕПАРО И ОН !
    НИКОЙ НЕМА С ПОСМЕЕ А СЕ СБИЕ СО ЧЕНГЕТАТА ОТИ ШЕ ЯДАТ И КРЪПЕЛА И У ЙОТ!
  • 25 Ейбрахам Линкълн от Борован

    5 10 Отговор
    "По-добре да мълчиш и да изглеждаш като глупак, отколкото да отвориш уста и да разсееш всякакво съмнение."
    В случая вместо глупак да се разбира наглец.
    Иначе Мутри вън!

    Коментиран от #34

  • 26 Сали

    31 9 Отговор

    До коментар #19 от "Ернесто Уес Хорварес":

    От кога Таня (Татяна Дончева ) всепризната откачалка и Нинова (Курнела) две думи на кръст не можеща да оформи ,освен злоба към своите и всички останали са доказали се иродити ? Може би за себе подобните да ,но не и за Българският народ.

    Коментиран от #62

  • 27 Пчеличка

    41 1 Отговор
    Душа, скрий се!Намери нещо, което можеш да работиш. Няма срамна работа!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Щерев

    47 3 Отговор
    Намери й най добрата болница в германия,направи омбудсман и специално за нея щата от 3000 стана 7000 лева,дъщеря й и зет й на висши постове в министерства ,....потърпевша била ...невиждана наглост на самозабравила се лъжкиня.
  • 30 ИСКАМ ДА Я ОПЪНА ТАЯ

    14 1 Отговор
    ЕЙ ТЪКА ПО СЪПАРТИИЙСКИ. . ХА ХА
  • 31 Пророк

    23 5 Отговор
    И ти ще лежиш Мая, до килията на Тиквата..първата вляво..И ти и всички от 1990 та година ще лежите...

    Коментиран от #36

  • 32 АНОНИМЕН

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "Шопо":

    Шо? Намразил ли си си го?

    Коментиран от #91

  • 33 Баи

    4 20 Отговор
    Много плюене от гербавите тролове
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Електра

    51 5 Отговор
    Ха ха ха, Костинбродската корвета сестра Галева била потърпевша, след като на сила я направиха омбоцман с 10 000 лв. заплата...

    Коментиран от #40, #54

  • 36 АНОНИМЕН

    18 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пророк":

    Ако си прав, ще лежи в Сливенския! А там мъже не лежат - само жени!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 АНОНИм

    25 1 Отговор
    Ама верно Ангел Найденов си зарязал жената заради тая?!
  • 40 ддд

    32 1 Отговор

    До коментар #35 от "Електра":

    да, и бойко я уреди на лечение в Германия за сметка на държаватс като раково болна. тая пръчка не знае каква бъдеща карма си заработва.
  • 41 ТаУмВзе

    31 1 Отговор
    Бе я МАРШ ма! Нали мутрата те нареди обмутсман. Кво лаеш луната.

    Коментиран от #45

  • 42 боже опази ни

    40 2 Отговор
    НАГЛОСТТА и ГЛУПОСТТА на Майчето очевидно нямат граници - а за дебелоочието й да не говорим! Когато беше болна, прирева на бойко и той й уреди немска клиника, а после - като безработна, и като омбудсман! Но това го забрави и сега се включи в общия хор на протестърските изумително просташки действия - едва ми могат да се нарекат другояче! Сега пък сигурно са й отказали пари за партийката и пас си намери виновен - виновна си е само тя! Да си наляга парцалите - няма да получи нищо и от радевата кохорта! Това ли е причината за тази злоба и омраза? До не бива да забравя народната мъдрост" Който копае гроб другиму, сам пада в него" - и това важи за събратята й от триото и пинокио!
  • 43 СПЕЦПИДARAZ

    40 2 Отговор
    До колкото си спомням , тая женица беше в основата на така наречената "костинбродска афера" в деня за размисъл преди изборите след които на власт дойде правителството "Орешарски" с мандата на ДПС . И след това предложи Пеевски за шеф на ДАНС . Защо не е в затвора , а но говори за избори ?

    Коментиран от #44

  • 44 ха ха

    33 2 Отговор

    До коментар #43 от "СПЕЦПИДARAZ":

    Освен това е дружка и с Галевите - говори се в нета,че и сега й плащат!

    Коментиран от #47

  • 45 АНОНИм

    31 2 Отговор

    До коментар #41 от "ТаУмВзе":

    Кучето като побесней първо на джамията дирека препикава!
    Турска поговорка - и е много точна за Майя!
  • 46 бягай надалече от нея

    36 1 Отговор
    Потърпевша си единствено от собствената си ГЛУПОСТ и АЛЧНОСТ!
  • 47 СПЕЦПИДARAZ

    38 1 Отговор

    До коментар #44 от "ха ха":

    И не само на Галеви . Била е любовница на Васил Илиев , който всъщност я вкарва в политиката . Завършила е Висша Комсомолска Школа в Москва , където всички чуждестранни студенти са вербувани от КГБ

    Коментиран от #77

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 бивш разкаял се ком

    36 1 Отговор
    С годините колкото по грозна ставаш толкова
    повече се озлобяваш.Трябва да целуваш ръцете на Бойко
    че ти даде хляб.Ти в алчноста си се поведе по акъла на Черепа
    кмет да станеш.Сега отивай на село да поливаш доматите.
    Друго не ти остава.Пример с професор Лупи.
  • 51 Гертруд

    11 4 Отговор
    Сега разбирам защо дамския състав в България ще гласуваме за Мая. Най- голямата мъжка ЦЕПКА не предлага нищо освен гол епилиран тумбак позициониран на юг- север, в безпомощно състояние, надут с газове и рохка меласа на вегетарианска основа!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Росен

    7 16 Отговор
    Стратегията на властващите катастрофира в няколко неочаквани обстоятелства, за които те нямаха готов ход. Как да се справиш с компроматните снимки и записи, изпратени до медиите от твой близък приятел, превърнал се междувременно в заклет враг? Опитите на прокуратурата да открие снимащия, вместо да попита снимания, издават спиращ дъха инфантилизъм. Влизането в президентството пък окончателно доказа, че главният прокурор може да надмине по нелепост и тези, които му организираха конкурса за този пост
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 бивш разкаял се ком

    26 2 Отговор
    Майче,може да си грозна и глупава ама и на тебе
    ти се е.... като на президента и деси
  • 56 и так далее

    29 4 Отговор
    Супер точни коментари по адрес на сестра галева.
  • 57 Перо

    5 23 Отговор
    Браво на Мая Манолова,разбрала е мутренската схема за печелене на избори от 3 мандата,макар и късно. Добре е,че хората разбраха,че имат работа с криминални престъпници Премиери и министри.В други страни наказанието за тази измет е ефтаназия или електрически стол!

    Коментиран от #71

  • 58 КОКО ДРИЛО

    26 2 Отговор
    АМА МНОГО СИ ПОГРОЗНЯЛА - ИМА МНОГО ПО УБАВИ ОТ ТЕБ Я СИ ОДИ ВЕЧЕ - ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕШ МНОГО ВРАГОВЕ УТРЕ ..........
  • 59 Бай Христо от Добрич

    5 2 Отговор
    Здравей Кибик,
    Ти да не си унука на Баба Ванга!
    Бре лудетино, не те ли страх от ония отровените!
    Ще оставят ББ и ще поискат твоята оставка.
    Имаш ли какво да им дадеш.
    Да не вземеш да ги набиеш!
  • 60 САМО ЖАЛКИ МУТРИ

    27 2 Отговор
    ВСИЧКО ДЕ ЩО ИЗПАДНАЛО ОТ КАРУЦАТА ТИЧА ДА СЕ КАЧИ ПАК! АМА ТРЯБВА ДА ПИТАТ НАРОДА.
  • 61 В.В.П.

    7 25 Отговор
    МАЯ, СКЪПА,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ ,СЕ ЧУ ,ЧЕ ИМА ТАКЪВ АДМИНИСТРАТИВЕН ПОСТ ,ОМБУЦМАН,,..НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА БОЙКОВИСТИТЕ...ЗА ТЯХ ЗЕМЯТА Е. ПЛОСКА.....ТАКА ГИ Е ОБРАБОТИЛ ТИКВЕНИЯ БОС...,,,БЕЗ МЕН ЩЕ ПАДНЕТЕ И ЩЕ СЕ УДАРИТЕ,,. ЩЕ СТРАДАТЕ,,ЩЕ ПОВЯХНЕТЕ И Т. Н.

    Коментиран от #68

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Хе Хе

    6 6 Отговор
    Абе Бай Х У * май е оправял яко хемороидите на Лайчето. Затова е пострадала със сцепеният Г Ъ *.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Зайко Байко многознайко

    4 1 Отговор
    Хасан беэпеперудника си е эаминал, от петък до днес ми беше наложена эабрана! Тоя миэерник, който е редакторче, но повече обича да участва в чата, като Хасан и да манипулира плюсовете и минусите. Нали е беэ#ичник, го бичат да кара дежурствата по цели уикенди! Эатова го поэдравявам с една тлъста Българска попръжня от старовремските!
  • 67 mi ta ka

    17 0 Отговор
    само прочитам заглавието и нечета по надолу..
    - .Маиче изобщо не ми пука за тебе !
  • 68 Епси

    5 0 Отговор

    До коментар #61 от "В.В.П.":

    Чу се ама се невидя нещо свършено
  • 69 Кой той

    17 0 Отговор
    И ТИ гарване защо жялно грачиш И ТИ ЛИ ИСКАШ ВЛАСТ
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ангелов

    20 0 Отговор

    До коментар #57 от "Перо":

    МАЯ е разбрала ,че последния влак е изтървала
  • 72 Ковид 19

    22 1 Отговор
    Мая е по лоша и от мен
  • 73 Цжжггггг

    27 1 Отговор
    Латерна, това е Мая. Никой не те чува и не ти вярва, Галева!
  • 74 АрхНикола Пеев

    18 1 Отговор
    Мая Манолова, не сполучил и пропаднал политик с провален пореден брак. Като видя дребен мъж или жена политик-бягам. Защото комплексите им са много
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ха така

    15 1 Отговор
    ПОТЪРПЕВША СИ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ, ТЪПОУМИЕ И БОЛНИ АМБИЦИИ! Провали си изцяло сама кариерата и възможностите с алчността за власт! Да сибеше стояла омбудсман, никой нямаше да разбере колко си тъпа и може би и за президент щяха да те издигнат, ама не - кметица ще става! Но пропусна най-важния момент в този избор - ти беше парашутистка, а тях не ги обичат! Освен това даваше неизпълними обещания!
  • 77 Оставка

    2 9 Отговор

    До коментар #47 от "СПЕЦПИДARAZ":

    Я кажи агент Буда кой го вербува ?

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Дааааа

    15 1 Отговор
    МИСЛЕХ, ЧЕ САМО КУРНЕЛА Е ТЪПА, НАГЛА И НАХАЛНА, НООО... ОКАЗА СЕ, ЧЕ ТЯ САМО СЕ Е УЧИЛА ОТ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ МАЙКА МАНОЛОВА... КЪДЕТО И ДА СЕ ПОЯВИ, ЗАПОЧВА ДА МИРИШЕ ЛОШО... ВОНИ... СЕГА И ЖЕРТВА СТАНА... МАЙООО, СРАМ НАМАШ, ВИДНО Е... ПОНЕ МАААЛКО ДОСТОЙНСТВО НЕ ТИ ЛИ СЕ НАМИРА.... НЕ ЗАДОВОЛЕНИ, НЕЩАСТНА ЖЕНИЦА...
  • 80 СПЕЦПИДARAZ

    5 2 Отговор

    До коментар #77 от "Оставка":

    ДС ? Е , и ? Поне са от нашите . Буда го дъвчем вече от много години , а тоя караконджул направи една камара поразии и се изживява все едно е чиста , като момина сълза .
  • 81 Тази латерна

    10 1 Отговор
    не трябва да забравя,че Господ бави,но не забравя
  • 82 Хаджиментов

    9 1 Отговор
    Тази е потърпевша от природата...
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ГОСТ 1

    3 0 Отговор
    Манолова,хем си грозна хем си нахална.А и не си умна за да се опитваш за кой ли път в голямата политика.Нищо не става от теб.

    Коментиран от #88, #93

  • 87 Маяма

    4 0 Отговор
    Лъжеш, Мая!!!!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ижееижеи

    1 0 Отговор
    Майче, мина твойто влакче. Скрий се.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.