12 Октомври, 2021 18:09 11 715 39

Иван Бакалов пред ФАКТИ: Борисов е като куклен актьор, който си разиграва едни фигурки (ВИДЕО)

  • иван бакалов-
  • борисов-
  • куклен актьор-
  • разиграва-
  • фигурки

Него го дразни, че има някаква фигура, с по-голямо политическо доверие от него. И той не може да го преглътне. Цялата му политика е построена върху това, казва журналистът 

Иван Бакалов пред ФАКТИ:  Борисов е като куклен актьор, който си разиграва едни фигурки (ВИДЕО) - 1
Снимка: ФАКТИ

На Лозан Панов му изтича мандата във Върховния административен съд. И той ще продължи като съдия, ако не го изберат за президент. Първо има страшно много кандидати за президент. Това е вид политическа атракция, в която се включват някакви хора, за да придобиват популярност. И някакви хора си правят реклама на името. В политиката това е важно. Основните обаче кандидати- трима, които представляват големите политически сили, това са Радев, Герджиков и Панов. Зад Панов застана "Демократична България". Трите партии във формацията поотделно също заявиха, че го подкрепят. Човекът е юрист, съдия, със стаж, има всички основания да се кандидатира. Лошото е, че може би точно "Демократична България" трябваше да издигне Панов. По същия начин както останалите кандидати- Инициативен комитет и те да го подкрепят.
С най-много подкрепа обаче е президентът Радев. Зад него застанаха няколко партии- ИТН, "Продължаваме промяната", БСП, другата протестна партия "Изправи се!БГ", няколко малки партии като АБВ и тази на Софиянски. Съответно Герджиков го подкрепиха само ГЕРБ. При всички положения повече основания да кажем ,че е обединител, има Румен Радев. Герджиков излиза точно с този коз: "Аз съм обединител, а той вдига юмрук и т.н". Това е доста интересно да се анализира. Герджиков даде един пример, че Радев излязъл пред президентството и подкрепил протестиращите. Обаче имало и контра- протест. Той реално беше от едни мутри и други там събрани. Сред тях се виждаха мутрите, които носеха плакати "Гешев е радост". И те бяха с татуирани мъртвешки глави на разни места.
Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Иван Бакалов.

На Герджиков целият му инициативен комитет е от гербаджии. Да ме прощават, но Харалан Александров, Румяна Коларова, Нидал Алгафари- няколко такива пропагандатори на ГЕРБ. Всичко, което говорят, като седнат в телевизионно студио, е това. Отделно има хора от ГЕРБ, като Радомир Чолаков- председателят на инициативния комитет, има общински съветник от ГЕРБ.В общи линии Герджиков не е някаква независима кандидатура, а си е явен кандидат на ГЕРБ. И той нападна Радев главно по това: "Аз ги обединявам". Кого да обедини? Това са приказките на Борисов. Той му е като аватар, както Гешев му е аватар. Борисов е като един куклен актьор, който си разиграва едни фигурки. Гешев говори вместо него, Герджиков говори вместо него. Да се обединим, по метода на Борисов. Я елате пиленца при батко. Това е неговото обединение. Ако си спомнят хората, когато Радев стана президент, и започна да критикува правителството. Или скоро след това. Целият зор на медиите беше да внушат на обществото, че ще настъпи рая, когато президентът се прегърне с Борисов. Но това е пътят на Борисов, това е обединението на Борисов. Той иска да дърпа конците и да командва всички. Това е както ходи из цяла България и се занимава с "Защо сте турили тука мантинелата".
Целият ГЕРБ е като продължение себичността на Борисов и на неговото его. Него го дразни, че има някаква фигура, с по-голямо политическо доверие от него. И той не може да го преглътне. Цялата му политика е построена върху това.
За Себастиан Курц- той е една стотна, от това, което прави Борисов. Него го обвиниха, ще видим колко ще се докаже. Курц на една стотна подаде оставка. Нашият е брутален наглец.
Те атакуват Радев от две различни страни. Герджиков казва : "Ти не си обединител, аз съм обединител". Панов казва : "Ти не се противопостави достатъчно на назначението на Гешев".

Целият разговор може да проследите във видеото:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Играта

    58 7 Отговор
    свърши ! Завеса !!!

    Коментиран от #22

  • 2 Абе

    57 13 Отговор
    Боко е като цар обграден с пешки ♙
  • 3 ПО ДОБРЕ

    25 102 Отговор
    БОРИСОВ ОТКОЛКОТО ТИЯ КОИТО СЪТВОРИХА ТОЯ ХАОС!

    Коментиран от #8

  • 4 666

    17 56 Отговор
    ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ ! 🤣🤣🤣
  • 5 GGG

    78 10 Отговор
    Новите партии са изолирали ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #39

  • 6 Патил

    24 71 Отговор
    Аман от червени боклуци!
  • 7 хиподил

    24 88 Отговор
    Няма лошо да си опозиция и да мразиш Борисов, ама като гледам кои го мразят, се чудя, чай сгреших дето не гласувах за гербаджиите. А сега като гледам и кои ще заменят Борисов, леле, ще си отживеем с 3 лева бензин и 100% вдигнат ток. Тук какви неща пишехте 13-а година, когато Борисов вдигна малко тока. къде сте сега? Защо не сте на улицата а слушате Бакалов, близкия на Трактора!

    Коментиран от #9, #19

  • 8 Благо Пинъса

    89 22 Отговор

    До коментар #3 от "ПО ДОБРЕ":

    "БОРИСОВ ОТКОЛКОТО ТИЯ КОИТО СЪТВОРИХА ТОЯ ХАОС!"

    сътворителят на хаоса е Борисов. Трябва ти поне още една мозъчна клетка, за да почнеш да разбираш по малко

    Коментиран от #14

  • 9 Ариел Поц

    63 15 Отговор

    До коментар #7 от "хиподил":

    "ще си отживеем с 3 лева бензин и 100% вдигнат ток."

    виж сега, крокодил - образно казано, избираш между това да си nрасе, хранено прилично, защото е нужно на господаря да го заколи угоено, или да строшиш кочината и да си свободен, може да погладуваш, докато се научиш да живееш самостоятелно, но никой няма да те заколи
  • 10 Уини Дъ Фисиз

    71 11 Отговор
    Боцата е минало, но боцовщината в обществото няма да се изчисти скоро
  • 11 Тулупян

    75 14 Отговор
    Куклен или комедиен актьор, самодеецът Боеко трудно приема, че минава в миманса. Протестите на неговите авери от пътните фирми няма да го върнат на сцената.
  • 12 БКП КПСС

    12 49 Отговор
    Докато БКП = БСП+ГЕРБ+Д(п)С имат мнозинство в парламента, няма да има оправия . Докато избираме зависими от Кремъл политици ще сме на опашката ...
  • 13 Ост

    13 44 Отговор
    на пръст мирише и тои политически анализ щеми прави
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Благо Пинъса

    57 13 Отговор

    До коментар #14 от "Ост":

    Кой затвори АЕЦ-а и не построи нов, кой въведе енергийната борса, кой подписа зелената сделка, гербав бokлук?
  • 17 win

    16 37 Отговор
    Не познавам Бакалов, но каквото прочета от него все за Борисов иде реч за нещо друго пише ли този журналист.

    Коментиран от #33

  • 18 Замазвате

    19 53 Отговор
    А, бе не виждаш ли, че Радев потопи страната - космически цени на ток, храни, мигранти пълно, пандемията убива децата ни, защо говорите само празни приказки. Нитова и тя каза, че щяла да подпомага с храни. Братя българи, готвят ни купони. По-зле ще е от Жанвиденовата зима. Да се спасим, да изгоним Радев!
  • 19 т-п трол гербав

    35 9 Отговор

    До коментар #7 от "хиподил":

    Моля ти се, бе, герберуха, какво говориш, каква скъпотия, какви цени! Та ние до вчера бяхме под управлението на Разбойко! Всяка седмица задръстваме плажовете в Гърция, щото и по нашете няма празно от българи, на границата не можем да се разминем с опашки тирове, изнасящи произведено в България, 4000 нови детски градини ги напълнихме, банките фрашкани с пари, не взимат вече депозити. Даже съжаляваме, че разбойко не ни направи трета лента по неговите 500 милиона км магистрали, че хвърчим всеки ден по тях поне с 200 и отесняха! Кви 5 лв, кво се вайкаш за 3 лв бензин и 4 лв олиото? Ти не работи ли докато разбойко беше на власт, не направи ли пачка?
  • 20 В БГ се извършват екзекуции

    31 7 Отговор
    Борисов и аверите му се занимават с извън съдебни екзекуции!Милицията, ДАНС и ДАР явно работят за мутрите(мафията) !
  • 21 ТЕСЛАТА

    2 15 Отговор
    Я У ЛЕВОТАЗИ МЪРШ0ЧКА БУЧТУ
  • 22 Истината

    16 43 Отговор

    До коментар #1 от "Играта":

    Хайде плащайте по 560 лева мегаватчаса - тока!!!
    При Бойко цената преди 6 месеца беше 70 лева!!!
    800% увеличение - да Ви е честита ФАТМАШКАТА Зима!!!

    Коментиран от #26

  • 23 Електра

    8 23 Отговор
    Тоя издухания кр..тен кой беше, и за какво се бори...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тон Kyрлеоне

    30 5 Отговор
    Някой да е виждал прословутия азерски газ, с който Бозо се биеше в гърдите колко ще падне цената у нас? Някой трол поне от кумова срама да каже, че си готви на азерски?

    Коментиран от #30

  • 26 БанкерЪ

    27 6 Отговор

    До коментар #22 от "Истината":

    Да, беше 70 лева. но преди Тиквата да прати бизнеса на свободния пазар и да създаде абсолютно паразитната служба "Енергийна борса". Естествено, в тази служба случайни хора няма - сичкото лапач там е отгерп, сгряваш ли?
  • 27 Деян Икебаната

    1 10 Отговор
    Ваньо и ти си разкрит вече. Ако искаш скрий се някъде.
  • 28 paul61

    16 2 Отговор
    Бойко не е сам в кражбите има още много като него и около него !
  • 29 Бай Гошо

    2 13 Отговор
    Лили Маринкова провери ли Бакалеца с дрегер, преди да го пусне да лее ферментирали мисли?
  • 30 Какъв газ

    2 7 Отговор

    До коментар #25 от "Тон Kyрлеоне":

    Що търсиш азерски газ ксто от пет месеца строежа на газопровода е спрян, почнаха преди седмица ама заваля и що го спряха зада може господарите на фатмака и неговото служебно некадърно правителство да внася само руски гас.
  • 31 ШАФИОРА

    1 2 Отговор
    . Нa нeгo Людмил Гeoргиeв кaзa: "Aз нe мoгa дa рaзбeрa зaщo oбeдинeнa Eврoпa нe ce интeрecувa oт кирилицaтa, oт бългaрcкoтo прaвocлaвиe. Изoбщo oт цялaтa тaзи културa, кoятo ниe имaмe възмoжнocт дa влeeм в eврoпeйcкaтa cъкрoвищницa". Нa тoвa итaлиaнeцът oтгoвaря: " Вижтe кaквo, ниe ce вълнувaмe caмo oт двaтa килoгрaмa". И пoяcнил, чe двa килoгрaмa тeжи тoчнo eднo куфaрчe c двa милиoнa eврo в нeгo. "Тeзи куфaрчeтa ни интeрecувaт нac. И тeзи куфaрчeтaтa лeтят към Брюкceл oт вcякъдe. И виe, oбщo взeтo cтe нaй-aктивнитe в тaзи рaбoтa".
    И aз cи пoмиcлих тoгaвa, чe в тoвa чeкмeджe, имaшe тoчнo пaри зa eднo тaкoвa куфaрчe дa ce cъбeрaт. И нe e чудo тo дa e билo гaрa рaзпрeдeлитeлнa, прeди дa пoтeглят към Брюкceл.
  • 32 Уйке

    0 1 Отговор
    Като си прав Иване,напълно си прав! Ти си казал това, което и аз си мисля!
  • 33 АЛО ПОЧТЕННИТЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "win":

    ПИШЕ АМА САМО КОГАТО Е НАМЕСЕН БОРИСОВ МУ ПЛАЩАТ А ДРУГОТО НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ГО ЧЕТЕ /АМА ОСТАНАХА САМО ДВАМА ТРИМА ПИНГВИНАДЖИИ ТОЯ НАШ МИЛЕН И ДРУГИТЕ НЕ ГИ ПОМНЯ/ АДЕ БЕ РАДЕВ СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ДАДЕШ НЯКОЙ ЛЕВ ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО
  • 34 ПИНОКИО

    1 1 Отговор
    ТИ САМИЯТ СИ ПИНОКИО МАХАШ РЪЧИЧКИ И КРАЧЕНЦА ПРАВИШ СЕ НА ИНТЕЛИГЕНТЕН РАЗБИРАЧ АМА ФАКТИТЕ ПИНОКИО ФАКТИТЕ МНОГО ТЕ МОРЯТ
  • 35 Bakalito

    0 0 Отговор
    Пий си първака и не говори за неща от които не разбираш...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор
    Прав е ! Егото и нарцисизма на Борисов са по-големи от корема му , а даже и от шкафчетата му със злато и евро !
  • 38 ЧЕКМЕДЖЕ

    0 0 Отговор
    Има една чудесна басня , че ЦАРЯТ Е ГОЛ ! Такъв е и нашият вожД-боГ-тиквА ! И ние ежедневно го виждаме , щом този индивид се покаже и проговори някъде !
  • 39 фАНТОМасс

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "GGG":

    Нормално е ! Никой не иска воденични камъни , закачени на врата си !