Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 16:28 21 874 103

Татяна Дончева за ФАКТИ: По генерален замисъл Русия ще върви към възраждане на Съветския съюз

  • татяна дончева-
  • кирил петков-
  • правителство-
  • северна македония-
  • русия-
  • коалиция

“Неофициално се говори, че са дали на Кирил Петков срок до юни да реши въпроса със Северна Македония”, посочи председателят на политическа партия “Движение 21”

Татяна Дончева за ФАКТИ: По генерален замисъл Русия ще върви към възраждане на Съветския съюз - 1
Снимка: ФАКТИ

“В пропагандната война, която тече през последния месец-два, никога не стана ясно какви са изходните позиции на страните. Беше ясно, че Путин струпва войски и ги струпва, защото знае нещо. Според мен само това е логичното обяснение да разкараш 100 хиляди души от различни гарнизони и да ги събереш на границата. От друга страна, той е прав, че Луганската и Донецката област не могат да стоят в неопределено време без статут”.

Това каза Татяна Дончева, юрист и председател на политическа партия “Движение 21”, пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

“За всички е ясно, че НАТО настъпва буквално под стените на Русия. Те няма да оставят това така”, допълни тя.

“Сега никой не може да остане непричастен”, посочи още тя и обясни това с възпрепятстването на нормалния обмен. “Въпросът за мира и войната ми се струва вече достатъчно сложен на масата. Следих руските телевизионни канали снощи, виждам как се натяга въодушевлението на руснаците. Използваха всичко, за да нагнетят напрежението - от връщането на олимпийците, през една дълга пресконференция на Путин, през публицистичните им предавания. Всички бяха много въодушевени, нямаше предаване, в което да има “за” и “против”, каза още Дончева.

“Според мен Русия, по генерален замисъл, ще върви към възраждане на Съветския съюз”, смята Дончева.

Попитана дали събитията в Русия и Украйна могат да повлияят на управлението у нас, тя отговори така: “В сегашната коалиция има различно отношение към Русия - и към руските енергийни източници, и към проектите в България, които касаят Русия като “Белене”. Промяната е нещо, което съществува все още виртуално. Да, вярно е, че Кирил Петков, Асен Василев, Лорер и т.н. ще бъдат решаващите фигури, които ще кажат позицията на българската държава, но те трудно биха екстраполирали своята позиция върху цялата територия на страната”.

“Повече разчитам на президента Радев и министъра на отбраната. Струва ми се, че те, като едни реални военни, не натискат толкова да се проявява активност във военните действия”, посочи тя и допълни: “Ние сме прекалено близо. Руски и украински граждани бяха собственици на доста недвижимости по нашето крайбрежие. Има една инвазия, която смятам, че по отношение на украинците няма да намалее. При безредие в Украйна, едната част ще дойдат насам, както се е случвало в миналия век”.

“Не мисля, че коалицията ще се разпадне заради нашите ангажименти в украинско-руския конфликт”, смята Дончева.

“Нашият министър-председател действа импровизирано и по хрумки, но не бих казала самостоятелно. Мисля, че той е достатъчно предварително ангажиран по темата Северна Македония с външните фактори. Това не е самостоятелна политика, това е класическа политика на хора, които имат ангажименти и са длъжни да ги спазят. Неофициално се говори, че са му дали срок до юни да реши въпроса със Северна Македония, както счете”, каза още тя.

“Опасявам се, че ако министър-председателят и кръгът около него, които ръководят “Продължаваме промяната”, са поемали ангажименти пред някоя от Великите сили, това не може да се размине с ослушване. Когато си поел ангажимент пред Великите сили, независимо дали си разбирал докрай какво точно обещаваш, ще настояват да го изпълниш. Това може да ти коства политически главата. На този етап те смятат, че контролират процеса, но дали е така, ще видим”, обясни Дончева.

Татяна Дончева коментира още въпроса с правосъдната реформа у нас. “Висшият съдебен съвет има достатъчно време от мандата си. Предсрочното прекратяване на мандата (б.р. на ВСС) дава по-голяма реалистичност на надеждите да бъде прекратен предсрочно мандатът на главния прокурор. Смятам, че този състав на ВСС, който беше подбран от ГЕРБ, е един от бастионите им, когото те оставят. Няма да дадат този без бой, даже напротив - ще го държат докрай”, посочи Дончева и обясни, че управляващото мнозинство трябва да натиска ВСС, да подканва състава му към оставка, използвайки данните по случаи като “Барселонагейт” и “Осемте джуджета”.

“Не съм оптимист и не мисля, че има кой знае какви лостове за предсрочно прекратяване мандата на ВСС. Смятам, че предсрочното прекратяване мандата на ВСС е предпоставка за отстраняването на Гешев. Ако министърът на правосъдието реши, че ще внася предложението за отстраняването на Гешев в този ВСС, трябва да поставим реалистични цели, а те са дискредитирането на Гешев и дискредитирането на ВСС като негов отбранител. Това означава предложението за отстраняването на Гешев да бъде много сериозно подготвено и за простия човек да е ясно, че присъствието на Гешев на стола на главния прокурор е несъвместимо”, каза още Дончева и обясни, че тези стъпки изискват време - вероятно съставът на ВСС ще може да бъде отстранен в късната есен.

Татяна Дончева обърна внимание, че парламентарната квота във ВСС, която следва да бъде назначена след това, трябва да бъде реформаторски настроена. “Въобще не се знае какви хора ще издават един-двама коалиционни партньори. Ако пак ДПС им ги даде, съвсем не съм сигурна”, допълни тя.

“ГЕРБ ще продължат да се бранят с тайната надежда, че една нощ, ще се окажат в друго положение. Това трябва да бъде пречупено с усилието на всички демократични сили”, завърши Татяна Дончева.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    104 29 Отговор
    Възражда се Руската Империя ,Дончева!

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Врачка

    65 73 Отговор
    И тази е изкукала след толкова години на тишина в спалнята.
  • 3 империята на злото

    41 104 Отговор
    колхозията започна да се разпада.

    Коментиран от #11

  • 4 Дончева

    52 14 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    ... не е никаква лява!!! Тя е по скоро опортюнионистка!!!

    Коментиран от #9, #85

  • 5 ГEРБ

    32 108 Отговор
    Борисов упрекна правителството за твърде меката му позиция спрямо ниското джудже диктатора Путин -
    Признаването на самообявилите се сепаратистки области Донецк и Луганск е грубо нарушение на териториалната цялост на Украйна. Това написа във "Фейсбук" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

    Коментиран от #12

  • 6 Гнуслив съм си, политически

    45 16 Отговор
    Как разбра? Кой ти каза? Гадателка ли си? Ванко1 знаеш ли го?
  • 7 Руската Империя

    46 88 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    е икономическо джудже. Един режим опитващ се да оцелее, безуспешно в дългосрочен план.

    Коментиран от #20

  • 8 Брахмапутра

    65 22 Отговор
    Г-жа Мултигруп не е слушала нито една реч на Путин,който изобщо не се интересува от СССР като образование,а от Руската Империя от времето на Екатерина Велика
  • 9 Верно ли

    82 17 Отговор

    До коментар #4 от "Дончева":

    Не я знам ква е, ама си е съвсем в час, за разлика на много дуги, и то не само в територията, ми и в тоя съюз, дето върви с бодра стъпка към разпад!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 НКВД

    104 32 Отговор

    До коментар #3 от "империята на злото":

    Така се разпада,че още 4 милиона души от две републики се присъединиха към Руската федерация.
    На това ли соросоидите фашисти казвате ,РАЗПАДАНЕ?

    Коментиран от #39, #61

  • 12 Антигербер

    30 31 Отговор

    До коментар #5 от "ГEРБ":

    ББ е най-големия демократ и евроатлантик. Евала!🤣

    Коментиран от #33

  • 13 no name no face no number

    72 37 Отговор
    Така трябва евала на Путин да живеее СССР

    Коментиран от #87

  • 14 СССРБарета

    85 25 Отговор
    Западните началници на тази женица не оставиха друг избор на Русия освен този! След като САЩ се опитват да възстановят Римската империя е нормално Русия да се опитва да възстанови руската империя! Двойните стандарти за нас може а за вас не може Русия ги разчете правилно и навреме!

    Коментиран от #84

  • 15 ЕС е пред фалит

    93 34 Отговор
    Трябва да се ориентираме към Русия , ще ни дава евтин газ , петрол , самолети , военна техника , а ние ще им доставяме селско-стопанстка продукция

    Коментиран от #37, #67, #82

  • 16 Ето един умен

    85 25 Отговор
    човек.Защо краварите дразнят Мечката.Е, разбира се,че Путин няма да стои със скръстени ръце.А и всички знаем,че в момента Русия е най- могъщата държава във военна мощ.Гледаме,че Путин има голямо търпение,но докога...

    Коментиран от #19

  • 17 БАЙ ДЖО ХВЪРЛЯЙ ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ

    37 85 Отговор
    Русия няма потенциал да води пълномащабна война със Запада. Нито военен, нито човешки. Например военният бюджет само на Великобритания е по-голям от този на Русия. Населението на Франция и Германия вече е по-голямо от това на Русия. Ама руснаците имали супер-страхотни военни технологии. Глупости на таркалета! Този фейк е част от хибридната война. Руснаците имат единствено крадени технологии от времето на Студената война, някои от които са доразвили, но нямат нито една оригинална собствена хай-тек военна технология. Ама стратегическите ракети... Истината е следната: всяка една ракета на руснаците със среден и голям обсег се контролира денонощно от НАТО и ще бъде прихваната и унищожена още по време на изстрелването й от противоракетната отбрана. Русия има потенциал единствено да води локални войни от рода на нахлуването в Грузия и Украйна. Тя не е в състояние да организира дългосрочна окупация. Ама руснаците щели да спрат газа за Европа. Ха-ха! САЩ, Катар и Саудитска Арабия са в състояние да покрият нуждите на Европа с втечнен газ. През това време Русия ще фалира буквално за няколко месеца. Горното за сведение на соцносталгиците.

    Коментиран от #25, #27, #31, #38, #83, #95

  • 18 до 13,14 и 15

    23 29 Отговор
    Спрели сте в 90-те години другари!
  • 19 Хахаха най мощна ли

    16 51 Отговор

    До коментар #16 от "Ето един умен":

    Американците увеличиха ядрените мощности на ракетите си и май скоро ще нанасят фатални удари -
    The Telegraph: САЩ оборудваха ядрените си ракети с усъвършенствани детонатори, които повишават два пъти разрушителната им сила

    Коментиран от #28

  • 20 Левски

    42 14 Отговор

    До коментар #7 от "Руската Империя":

    Икономическо джудже България защото още работи по плановата икономика на поредния сбъркан съюз който е влезнала! Доказателство за това е планът за възстановяване и развитие в който Европейския съюз дава едни прясно напечатани пари без покритие на едни послушни хора които ги взимат без никаква конкуренция и без реална работа! Това е същото като така наречената Планова икономика по времето на Съветския съюз работа без конкуренция и тази икономика е изродлива тя не може да съществува!
  • 21 О о о о

    51 13 Отговор
    Този път Татяна е много точна

    Коментиран от #29

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ХАН КРУМ

    20 5 Отговор
    И НЕ САМО НА СССР ТАНЧЕ!!!
  • 24 Путин

    12 40 Отговор
    Този път ще направим територията 16 -та република на СССР.
  • 25 Ами иди

    36 6 Отговор

    До коментар #17 от "БАЙ ДЖО ХВЪРЛЯЙ ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ":

    И лично предай това на бай Джо и тази държава джудже да бъде пометена
    Ти американците за идиоти ли ги смяташ
    Ако това което пишеш беше вярно досега Русия щеше да бъде изтрита от картата на света
  • 26 1944

    11 35 Отговор
    бабурко , да не сме 1945 година? време е да спрем северно монголския изрод. и вие не можете да му помогнете.
  • 27 Запознат

    35 20 Отговор

    До коментар #17 от "БАЙ ДЖО ХВЪРЛЯЙ ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ":

    Има един руски военен канал намирри го вьв интррнет пространството и ще видиш какви орьжия сьвременни имат РУСИЯ .Това са орьжия които ги показват а знаем че най новите още не са ги показали.

    Коментиран от #35, #88

  • 28 незнайко

    52 14 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха най мощна ли":

    Амереканците са държава която съществува благодарение на чужди УМОВЕ които КУПУВА . Това е държава която произвежда оръжия и пак оръжия за да подчинява ОВЦЕ като НАС !!! За 30 години какво сме получили от САЩ - НИЩО !!! Даже ни взеха пари за самолети които още ги гледаме на картинка !!! Народа е казал ! НЕ СЕ ЛИ РАЗБИРАШ С КОМШИЯТА СИ ТОВА НЕ Е ДОБРЕ !!! САЩ не са ни комшии !!!

    Коментиран от #89, #100

  • 29 Мамул

    28 6 Отговор

    До коментар #21 от "О о о о":

    Не се възражда СССР, а имперското съзнание за Русия. През тези тридесет години имаше неолиберализъм, социализъм и империализъм. Социализмът е стара носталгия с малка сила. Неолиберализма беше на абсолютна власт доскоро. Сега взе превес империализма. Колкото до политико-икономическия модел още се търси пътя. Няма да е социализъм, не се разви. Но няма и да е капитализъм, защото няма евтини суровини вече и още нови пазари.
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 3 Отговор
    ДА ИМА МИР МИР МИР
  • 31 Гражданин

    35 11 Отговор

    До коментар #17 от "БАЙ ДЖО ХВЪРЛЯЙ ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ":

    Добре де, след всичко, което си описал защо беше този вой от Запада. От твоето изложение става ясно, че въобще не можем да се притесняваме от Русия. След като ракетите и са прихванати още в хранилищата, и след като по численост Франция и Германия превъзхождат Русия няма място за притеснение. Само едно въпросче, как смяташ, колко % от джендарите в Европа могат да заредят автомат. С тези платени армии въобще, ама въобще не се надявай на превъзходство.
  • 32 То е ясно

    34 10 Отговор
    Дончева ! Путин отдавна го каза.Следващия ход е Беларус да стане част от Руската Федерация .После майка им жална на укрите и прочее балтийски държавици.
  • 33 СИК

    41 9 Отговор

    До коментар #12 от "Антигербер":

    БОЙКО БОРИСОВ е мутра сикаджия престъпник
  • 34 Дедо Пене

    13 22 Отговор
    ЗА РАЗЛИКА ОТ КОПЕТЕНТНОСТТА НА ДОНЧЕВА ОТНОСНО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,ВСС И ГЛ.ПРОКУРОР, КС И ПАРЛАМЕНТ МНЕНИЕТО И ЗА ДЖУДЖЕТО ПУТЯ И СССР Е ФАНТАСМАГОРИЯ!!

    Коментиран от #81

  • 35 1944

    7 19 Отговор

    До коментар #27 от "Запознат":

    канала е союзмултфилм и още рисуват безаналоговите оръжия на ръка.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хаха

    7 8 Отговор

    До коментар #15 от "ЕС е пред фалит":

    Ами ходи копай на село, що се буташ в Спфия ?
    Тъкмо ще станеш фермер да храниш Туските моми …
  • 38 Пич ,недей

    14 18 Отговор

    До коментар #17 от "БАЙ ДЖО ХВЪРЛЯЙ ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ":

    така,тук се плаща,за да се пише колко е велика Русия,ти сега базплатно казваш истината,ами ще им изядеш трудно спечелените копейки.

    Коментиран от #41

  • 39 Експерт

    18 24 Отговор

    До коментар #11 от "НКВД":

    ПО-ЛОШО РАКОВО ОБРАЗУВАНИЕ ОТ ПСЕВДОКОМУНИСТИЧЕСКА ИМПЕРИЯ НАЧЕЛО С КГБ ДЖУДЖЕ ИМПЕРАТОР НЯМА!!! ЕКЗАЛТИРАТ РУСКИЯ НАРОД-КАТО ХИТЛЕР НЕМСКИЯ ПРЕЗ 1939г.

    Коментиран от #40, #80

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Иван

    16 19 Отговор

    До коментар #38 от "Пич ,недей":

    Тук пишат само 3 платени трола на Копейкин във възхвала на Путин! Същите пишат и под всяка друга тема! За радост няма никакъв ефект от платените тролове и днешното проучване го доказва след като кръжока на Копейкин е с 2,5% рейтинг и доверие!
  • 42 Историк

    16 19 Отговор
    СССР и РУСИЯ за ИМПЕРИИ НА ЗЛОТО
  • 43 Последна новина

    6 5 Отговор
    Записал се доброволец в Украйна под командването на Путин
  • 44 655

    11 6 Отговор
    така така, ако още някой се е съмнявал за Киро ментето...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 6 Отговор
    По генерален замисъл ще се разпадне по същия начин, само че тогава прошка няма да има. Единственото, което трябва , е нова желязна завеса. Руските граждани, които се правят на "българи русофили" не го вярват... ха ха. И преди не го вярваха, но този път ще е болезнено.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Иван

    14 14 Отговор
    Империя на злото... Колко добре бе казано това навремето от бате Роналд.
  • 49 Чичо

    2 5 Отговор
    Дай Боже
  • 50 сенатор

    4 10 Отговор
    бензиностанция с атомни бомби
  • 51 ГРЕШИШ скъпа Таня Космомадянская !

    23 3 Отговор
    РУСИЯ върви Към ВЪСТАНОВЯВАНЕ на ГРАНИЦИТЕ на СССР. Но не и на неговата ИДЕОЛОГИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ !
  • 52 Езък ти за ПРЕТЕНЦИИТЕ да си светило

    8 2 Отговор
    По Идеология, Философия, Социология, Икономика, и държавно строителство си почти като в" БЯЛ КВАДРАТ ". А по правните регулации и детайлите по Машинациите на днешните Гешефтари, Келепирджии и ТЪРГАШИ - ЕВАЛА ! И нищо повече !
  • 53 Я Я Я Я ДА

    4 2 Отговор
    ЛЪЖЕ МАЖЕ ДИРЯ НЕМА --------------А СЕГА НАКЪДЕ .......................
  • 54 Уважаема Таня Космомадянская

    4 3 Отговор
    Политиката и Геополитиката не са твоята СФЕРА ! Полезна си БЕЗСПОРНО , но в само в Юридическото ПОПРИЩЕ ! Ако това сама не го осъзнаеш - силно ще скърбиш и страдаш ! Има и такива ЖАБИ , дето си поставят първо ПОДКОВИ а после търсят Хълм за да опитат и да ПОДХВРЪКНАТ ! Нашето БЛАТО иска голям БУЛДОЗЕР и ШМАЙЗЕР а не приказките Братя Грим !
  • 55 Texas

    18 7 Отговор
    Дончева в едно не е права,,няма да има възраждане на никакъв Съветски съюз,,Русия става хищник,,събуден,гладен,унизен,готов за реванш,,по същия начин се чувстваше Германия след 1918.

    Коментиран от #56

  • 56 Пиши повечко за да ни

    8 3 Отговор

    До коментар #55 от "Texas":

    СВЕТНЕШ - кравар от Тексас !

    Коментиран от #57

  • 57 Texas

    11 4 Отговор

    До коментар #56 от "Пиши повечко за да ни":

    и кво лошо има да си кравар,изобщо? виж да си злоблив човечец,дето не ти харесва ако някой има мнение,е гадно.
  • 58 Мила

    6 3 Отговор
    Измъчено интервю. Нито водещата, нито гостенката са подготвени за коментар на толкова сложни геотектонични процеси.
    Татяна Дончева имаполитически опит, но започва да става " на всяка манджа мерудия".
    Ако е умна, ще понамали изявите си в медиите.
  • 59 Кучето на танкиста

    5 7 Отговор
    По генерален замисъл и ще завърши като СССР

    Коментиран от #96

  • 60 САТЪРА НА ХАНА

    9 4 Отговор
    В РУСИЯ СПОРЕД ГЛАВНИЯ ИМ МЮФТИЯ ЖИВЕЯТ 30 МИЛИОНА БЪЛГАРИ
    ....
    ПО ДОБРЕ В РУСИЯ, ОТКОЛКОТО В ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ

    Коментиран от #62

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Елка Николова

    3 6 Отговор

    До коментар #60 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Да ама Путин е приятел с Ердоган и ще ни отстъпи по приятелски на Турция!
  • 63 Уважаема Т. Космомадянская

    9 2 Отговор
    Има РАЗЛИКА между въстановяване на СССР и Въстановяване ГРАНИЦИТЕ му ! НИМА не ти СТАНА ЯСНО , че УКРАИНА няма да СЪЩЕСТВУВА КАТО ДЪРЖАВА ?
  • 64 РУСИЯ неще признава ФОРМАЦИЯТА

    6 4 Отговор
    Украина ! Тя е вече ИСТОРИЯ !
  • 65 ИВАН

    9 0 Отговор
    Какво има да се коментира, нека се радваме когато хората вървят към добро, приятелство, братство и разбирателство .... и нека по малко танкове, ракети ... и загуби за планетата - с това гориво милиони можеха да идат на разходка с кола например, в един мирен свят
  • 66 Татяна Космомадянская !

    3 1 Отговор
    Иди и си пиши ПЛЕДУАРИИТЕ на твоите подзащитни и засей пролетниците, че ИДЕ ГЛАД ГОЛЯМ ! СССР не е лъжица за адвакатската ти устица !
  • 67 георги

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "ЕС е пред фалит":

    Мозъкът ти е пред фалит.....
  • 68 КАРТАТА на СВЕТА се ИЗМЕНЯ с всеки ден

    4 4 Отговор
    А ти ми приказваш за СССР ! Ти несамо нечуваш ПЕТЕЛА а дори и Неделната КАМБАНА ! РУСИЯ ЧЕРТАЕ НОВИЯТ Световен Свят и РЕД а ти ми рисуваш твое въображение за " Движение 21!". Я се направи , че някой те вика и затвори вратата отвънка !

    Коментиран от #72

  • 69 Tito

    4 8 Отговор
    Браво на Путин само така смело и напред.
  • 70 Нато да изчака дорде жужето умре

    3 5 Отговор
    И ше приеме украйна русия беларус
  • 71 пламен

    8 4 Отговор
    Не ве дончева, по генерален план русия върви към разпад като сесерето
  • 72 Або ко се изменя бе

    5 2 Отговор

    До коментар #68 от "КАРТАТА на СВЕТА се ИЗМЕНЯ с всеки ден":

    Жужето се барикадира озверяло 😂😂😂страх го е от нато

    Коментиран от #75

  • 73 РУСИЯ е СВЕТОВЕН ФАКТОР

    5 4 Отговор
    Неоспорим ! И тежко оня който не го е РАЗБРАЛ ! Тана Космомадянска - НЕТЪРСИ на Бадема за ОРЕХИ ! Стига вече напъни ! " ШМАЙЗЕР" е нужен за определяне СЪЗНАНИЕТО на главозамаените !
  • 74 Васик Атанасова

    7 1 Отговор
    Луда е тази не е добре
  • 75 ТРУДНО се спори с

    2 1 Отговор

    До коментар #72 от "Або ко се изменя бе":

    Човек като вас, завършил СОРБОНАТА в Каспичан !
  • 76 АЛФА КЕНТАВЪР

    6 2 Отговор
    ПРАВА е госпожа ДОНЧЕВА
  • 77 ОТ ВАС ТРЪГВА ЗАКОННАТА МАФИЯ

    4 1 Отговор
    КАКО ТАНЧЕ КЪДЕ Е ТВОЯТА КОЛЕЖКА МАЯ МАНОЛОВА НЯМА Е ПО ЕКРАНИТЕ ПОЧВАМ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА ЗДРАВЕТО И ...
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ГЕРБ=БСП=ДПС

    7 0 Отговор
    “Неофициално се говори, че са дали на Кирил Петков срок до юни да реши въпроса със Северна Македония”


    “Неофициално се говори, че са дали/рубли/ задача на Шкембе Воевода да скара още повече България и Северна Македония”. И да сдобри Северна Македония и русофилска Сърбия.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ГЕРБ=БСП=ДПС

    4 4 Отговор

    До коментар #34 от "Дедо Пене":

    "КОПЕТЕНТНОСТТА НА ДОНЧЕВА ОТНОСНО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,ВСС И ГЛ.ПРОКУРОР, КС И ПАРЛАМЕНТ"

    Много бъркаш, Татяна Дончева, не е компетентна, а е ИНФОРМИРАНА каква става в каскататурата, съдебната система, парламента... То и шофьорите, гавазите от НСО, портиерите/пазачите/ и чистачките там са също толкова информирани и компетентни за главния каскет и прокуратурата колкото е и Татяна Дончева. Ако питате мен, Татяна Дончева е компетентна да върти метлата и парцала в прокуратурата. Или да ръководи някой пенсионерски клуб на червени бабички сърдити на Корнелия Нинова.
  • 82 Посетител

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "ЕС е пред фалит":

    Всъщност, те сами се справят с изхранването си и то доста добре! Съмнявам се, че ще успеем с нещо да ги заинтересуваме...
  • 83 ГЕРБ=БСП=ДПС

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "БАЙ ДЖО ХВЪРЛЯЙ ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ":

    "Населението на Франция и Германия вече е по-голямо от това на Русия."

    Истината е, че половината население на Франция е алжиро-африканско. А половината население на Германия е арабо-турско. Т.е. алжиро-африканците и арабо-турците, няма да участват в тази Източно-западна колониална война. Те се готвят за друга война - джихад. Т.е. Русия=Франция+Германия. А войните ще са 2-3, два джихада, единия срещу Европа, другия срещу Русия и една война между Изтока и Запада.

    Коментиран от #91

  • 84 ГЕРБ=БСП=ДПС

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "СССРБарета":

    "Русия да се опитва да възстанови руската империя!"

    Китай, когато възстанови Монголската империя. И Руската, и Американската, и Римската империи ще плащат васална такса на новия китайски Чингиз хан. Китай има повече войници, отколкото Европа, САЩ и Русия взети заедно.
  • 85 "Чалгар"

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дончева":

    "Татяна Дончева ... не е никаква лява!!! Тя е по-скоро опортюнионистка!!!"

    Татяна Дончева е и корупционенер. Само не разбрах чрез кой дойдоха корупционните 500к, кристално ясно е откъде дойдоха - МАсква.
  • 86 Стан

    4 2 Отговор
    Досега си мислех, ча Татяна Дончева се е отказала от комунизма. Макар че като станеш комунист е до гроб. Добре е, че не влезе в управлението. Щеше много да пречи.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 И аз да кажа

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Запознат":

    Ти сериозно ли смяташ, че оръжията са за показване? Все едно паунът си разперва опашката. Аз помня как Армата заседна като хипопотам в локва. На руските симпатизанти, които коментират тук, бих препоръчал, ако по отношение на САЩ се придържат към чужди и анти- правителствени мнения, да правят същото и по отношение на Русия, а не да цитират проправителствени медии и канали. Иначе виждате само едната страна на фактите и мненията. Защо цитирате какво казал Путин, а плюете какво казват Зеленски, Столтенберг, Байдън и Макрон? Руснаците не са ли пристрастни? Защо да се слуша само тяхната интерпретация? Да нямат монопол за истината?
  • 89 Айде бе

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "незнайко":

    И Русия не но е комшия, слава Богу!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Глупости-

    5 1 Отговор

    До коментар #83 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Има статистика за тия работи и за твоя изненада в Москва има по-голям % мюсюлмани от всяка западноевропейска държава. Путин нали и джамия им курдиса, как мислиш -защо ли?
  • 92 Захар

    5 3 Отговор
    ЗАПАДЪТ НЕ БИВА ДА НАЛАГАТ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ НА ПУТИН !!! СТИГА С ТОВА БЕЗ-УМИЕ !!! ПРОСТО И ЯСНО ТРЯБВА МАКСИМАЛНО БЛИЗКА РЕЦИПРОЧНОСТ НА ВСЯКО ЕДНО ДЕЙСТВИЕ!!! ТОЙ ЩЕ ОТВЪРНЕ С ГАЗОВИ САНКЦИИ ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА 100%!!! ЗАПАДАТ ДНЕС ПРОСТО ТРЯБВА РЕЦИПРОЧНО ПРОСТО НА 100% СЪЩО ДА ПРИЗНАЕ НА ДРУГИ ДВЕ ВЪТРЕШНИ РЕПУБЛИКИ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕЗАВИСИМОСТТА ИМ НА ДВЕ ОТ ТЯХ А ТАМ ИМА НАД 100 ПЪК КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ И КОГАТО НЯКОГА Е ВЪЗМОЖНО ЗАПАДАТ ЩЕ РАЗПОЛОЖИ ТАМ МИРОТВОРЦИ И ВОЕННИ СИЛИ!!! ЗАЩОТО ПО ВАЖНО Е ДНЕС МАКСИМАЛНО НАЙ АДЕКВАТНОТО БЛИЗКО ВЪЗМОЖНО РЕЦИПРОЧНО СЪОТВЕТНО ДЕЙСВИЕ НА ДАДЕНО ДЕЙСТВИЕ А НЕ ДРУГО ДЕЙСТВИЕ НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С ДРУГОТО ДЕЙСТВИЕ ! САМО С АДЕКВАТНА РЕЦИПРОЧНОСТ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ РЕАЛНО НЕЩО !!! ВСИЧКО ДРУГО Е ОБРЕЧЕНО НА ПРОВАЛ И НЕЙЗБЕЖНА ВОЙНА !!! ИЛИ ЗАРАДИ САНКЦИИ НА САЩ И АНГЛИЯ ПУТИН ЩЕ ЩАВИ ЕВРОПА КОЕТО Е СИГУРНО !!! НЕ БИВА С ТЪП И АЛЧЕН ДА ПОСТЪПВАШ УМНО И БЛАГОРОДНО А ПРОСТО ТРЯБВА РЕЦИПРОЧНО ЗА ДА УСЕТИ СОБСТВЕННАТА СИ ПРОСТОТИЯ И АЛЧНОСТ КАК ГО ИЗЯЖДА САМАТА ТЯ !!! РАНО ИЛИ КЪСНО ДОРИ НОВ ДОНЕЦК ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ С РАДОСТ ОТ БОЛШЕВИКА!!! СПОКОЙНО.

    Коментиран от #101

  • 93 ИСТИНАТА

    5 1 Отговор
    Татяна Дончева Тотева, НЕ е човек от ПРОМЯНАТА, тя НЕ ЖЕЛАЕ това!!! ТЯ е ВРЕДА за България!!! ЗАБРАВЕТЕ я!!!
  • 94 Да бе!

    4 0 Отговор
    По-скоро Русия ще се разпадне, отколкото да се възстанови СССР!
  • 95 Гарантирам ти, че

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "БАЙ ДЖО ХВЪРЛЯЙ ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ":

    населението в по-голямата си част на Германия и Австрия става само за бутане с булдозер, което и ще направят руснаците, ако се стигне до там. Франция е пълна с не подчиняващи се махагони. А виж и в България тия младите с меките китки какво представляват. Колкото до въоръжението на Русия, аз поне съм скло ен да вярвам в изнесена та информация. А и по мое детско време Китай беше нападнал СССР. Направиха армията му на стъкло.Не се говори за тях оръжия, но не вярвам да не ги пазят още. Може би им е забранено повече да ги ползват, но... победителите не ги съдят. Става въпрос, мисля за 1969 година.
  • 96 За разлика от теб

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Кучето на танкиста":

    аз си спомням в други такива моменти информации в които се говореше от неоспорими източници, че Русия ще възстанови СССР, и че ще владее проливите.А ако не ти е ясно, те сега са под владението на султана. Та,... да се има тази информация предвид при мечтите ви, моля!
  • 97 Крадлива и вреслива

    2 1 Отговор
    тетевенска циганка. Извинявайте господа цигани, стар български лаф. Сега вие сте по-добре, за разлика от много българи. И всичко това е от руската окупация след 9-ти !
  • 98 Г Р Е Ш К А - Татяна Космомадянская !

    0 1 Отговор
    ГРАНИЦИТЕ ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ , но СССР по старата Идеология - НЕ ! И Югославия ще се ВЪЗСТАНОВИ - и НИКОЙ НЯМА да ГЪКНЕ !
  • 99 Ася

    1 1 Отговор
    Ало госпожо , предпочитам миналия строй пред американските зверства и украинския фашизъм ! Ще затрият православието продажници
  • 100 изрод от ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "незнайко":

    По уникални невежество и неграмотност не съм срещал през живота си!
  • 101 СЕЛЯНИН

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Захар":

    ИМАШ НУЖДА ОТ НЕОТЛОЖНА И СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ!!!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Ха Добър Ден ! Нашата ЗОЯ

    0 0 Отговор
    Татяна Космо мадянская ПРОЗРЯ ! Тя гледаше на ЗАПАД до СЕГА , а нима тази наша красавица с цигулката , хабер нямаше , че от там винаги ТРЪГВАТ ВОЙНИТЕ ! А ? Татянче мамина ? А че нашето място е с Русия , никой ли не ти го НАБИ та чак сега го разба ?