Last news in Fakti

29 Април, 2022 15:26 3 096 6

Алберт Попов: Ще стигнем до първите позиции (ВИДЕО)

  • алберт попов-
  • ски-
  • подготовка

През юли отиваме в Швейцария по глетчерите, каза скиор номер 1 у нас

Алберт Попов: Ще стигнем до първите позиции (ВИДЕО) - 1

Рано или късно ще стигнем до първите позиции. Наистина вярвам в това. Работим здраво и е въпрос на време да стигнем там. Като малка нация е нормално да имаме по-малко атлети, не можем да се сравняваме с австрийците, с немците, може да сме малко, но се опитваме да се конкурираме с най-добрите. Това заяви в студиото на ФАКТИ най-добрият български скиор Алберт Попов.

"Кондиционната подготовка всеки професионален скиор може да си я направи вкъщи, но като става въпрос за ски - у нас има сняг 3-4 месеца, това е твърде малко. В моя случай започваме подготовка на ски края на юли - отиваме в Швейцария по глетчерите, където има сняг, има супер условия за подготовка и общо взето от юли до октомври се готвим на глетчери. Октомври винаги е първият старт в Световната купа отново на глетчер. След това, като започне истинската зима слизаме малко по-надолу", обясни той етапите в подготовката си.

Целия разговор с Алберт Попов гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    13 2 Отговор
    И трябва,успех!
  • 2 Айвън Стивънов

    3 12 Отговор
    Албертчо, смени си поне името с българско.
  • 3 АЛФ

    2 3 Отговор
    ТАКА ЛИ ТИ КАЗАХА ДА КАЖЕШ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЗМИКЯРИ СКИ СПОРТА НА ТИЯ ТРЯБВА ДА ИМ ИСКАШ СЕДЕМ ЦИФРЕНА ЦИФРА ЗА ДА ИМ БЪРШЕШ ДАЛАВЕРИТЕИ И ИЗМИВАШ ОЧИТЕ ИМ.МИ ТЕ МИЛИТЕ УСВОЯВАТ ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ ПО ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕТИРИ МИЛИОНА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ДА СИ ПРАВЯТ ЧАСТЕН БИЗНЕС ,А КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ ТИ.ВИ ПРАВА ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ НА СВЕТОВНИТЕ КУПИ КОЛКО ХОДЯТ С ТЕБ НА ГЛЕДЧЕРИ И КОЛКО СКИОРИ УЧАСТВАТ В БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО И ЩО СА ОПЕН С ДУЗИНИ ГЪРЦИ И РАЗНИ ДР. ОСВЕТЛИ НЕВЕЖИТЕ
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Алберт, давай го малко по весело, много си сериозен и тъжен....
  • 5 АБИ

    1 4 Отговор
    ЦЕКО МИНЕВ ДА ТИ СТОРИ БЮСТ В ОФИСА СИ И КАТО МИНАВА ПОКРАЙНЕКО ДА СЕ ПОКЛАНЯ И ЦЕЛУВА

    Коментиран от #6

  • 6 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "АБИ":

    Именно Цеко Минев е причината спортисти като Алберт Попов вече да постигат успехи! Момчето е талантливо, но когато имаш и страхотни условия за подготовка в чужбина - нещата стават по-лесно и бързо!