Last news in Fakti

8 Юни, 2022 15:31 4 404 7

Бизнес консултант: Ограничението на държавата ни са пазарите (ВИДЕО)

  • мартин йорданов-
  • теория на ограниченията-
  • пазари-
  • бизнес-
  • икономика

Предприемачите са хората, които сме задължени да предложим едни добри условия за младите хора, каза Мартин Йорданов

Бизнес консултант: Ограничението на държавата ни са пазарите (ВИДЕО) - 1
Мартин Йорданов

Теорията на ограниченията е откриване на "тясното" място в един бизнес. Винаги в живота има някакво ограничение. Трябва да откриваме тези тесни места и да ги контролираме. Този подход е нов и много пъти хората изпадат в паника като им кажеш, че могат да си увеличат печалбите. Всички се фокусират върху разходите, а не върху печалбите. Партньорството е ключ към справяне с много от предизвикателствата. Това заяви в студиото на ФАКТИ стратегическият бизнес консултант и предприемач Мартин Йорданов.

"10-50 000 млади хора ще си тръгнат от България тази година. Предприемачите са хората, които сме задължени да предложим едни добри условия да се развиват в кариерата, да правят частен бизнес", заяви той.

"Теорията за ограниченията може да се приложи и в личния живот, и в държавата. Ограниченията на нашата държава са многото идеи, които се дават в министерствата. За изпълнението им няма ресурс. Фокусът за България според тази теория са пазарите. Пазари са това, което ни трябва, за да увеличат компаниите поръчките си и доходите на служителите си. Увеличението на пенсиите ще дойде после", каза той и обясни, че в момента страната ни има едва 50-60 търговски агента по света.

Как може да увеличите печалбата си без инвестиции гледайте разговора с Мартин Йорданов във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    ТОЕСТ корупция и интереси
  • 2 Русский 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 Z

    6 0 Отговор
    Сега в Москва Площадът, на който се намира посолството на САЩ, ще се нарича площад на Донецката народна република. Поздравления!
  • 3 Русский 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 Z

    5 1 Отговор
    Русия-Херсонщина и Запорожие ще расте!
  • 4 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    7 0 Отговор
    "Предприемачите са хората, които сме задължени да предложим едни добри условия за младите хора."

    На българските бизнесмени ви трябваха 33 години за да го осъзнаете, че за да имате бизнес трябва да имате работници. А за да имате работници, трябва да се грижите за тях.

    Обаче българските политици още не са го осъзнали и няма скоро да го осъзнаят. Защото за тях гласува мнозинството чиновници и маргинали от гетата. Докато у нас продължава да има привилигировани от политическите върхушки, като пенсионери с максимална пенсия равна на 3-4 минимална заплати, калинко-чиновници със заплати над 5 минимални и маргинали в гетата на социални помощи равни на минималната заплата, които по цял ден се подпират на метлите на кметовете. В България няма да остане един работник. Всеки ще иска да е пенсионер с ТЕЛК или КАЛИНКО-ЧИНОВНИК или да подпира метлата на смета.
  • 5 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    9 0 Отговор
    За какво да им работя над 40-45 години на робовладелците и да плащам 40-45 години осигуровки и данъци на управляващите върхушки? Малко вероятно е да доживея 67 годишна възраст за пенсия. И ако случайно доживея, ще се мъча с минимална пенсия няколко години преди да умра от мизерия или глад или студ и на тъмно.

    Трябва да си много прост за да им работиш и плащаш над над 40 години над 28%-30% от дохода си за осигуровки, след това още 10% данък доход. И не е само нова, ще плащаш и 20% ДДС и 40% акциз за горива, алкохол, цигари ... Ще плащаш и имотен данък за да има къде да спиш докато си почиваш между 2 робски смени. И ще плащаш данък МПС и задължителна застраховка ... за да има с какво да ходиш на работа при робовладелци.

    И за какво? Случайно, ако доживееш до пенсия, да получаваш мизерна пенсия от около 40%-50% от минималната заплата в продължение на около 10 години. Колкото е средната пенсионна продължителност на живота на доживелите да се пенсионират РОБИ.
  • 6 Пръц

    1 3 Отговор
    Само като му видях мутрата на снимката разбрах що за предприемач е този мишок.
  • 7 📌🇧🇬

    0 2 Отговор
    Моят съвет за Славчо и ИТН. Ей го пъто Славчо и гледай Вратата да не те удари в гърба.