Last news in Fakti

12 Юли, 2022 15:10 9 783 82

Стефан Янев пред ФАКТИ: Коя външна политика предложи на НС да гласува „френското предложение“ за РСМ…

  • стфан-
  • янев-
  • петков-
  • кабинет

Така и не видях управленска програма на кабинета "Петков", обяви лидерът на партия "Български възход"

Коя външна политика предложи на Народното събрание да гласува „френското предложение“ за Република Северна Македоня. Външният министър Теодора Генчовска нали каза, че сме имали две външни политики. Това попита пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ Стефан Янев, лидер на партия „Български възход“.

„Темата за Северна Македония постави повече въпроси пред обществото отколкото даде отговори. Чудесно е предложението на Франция, защото в процеса на разговори ние ще имаме право да налагаме вето при затварянето на всяка преговорна глава. Но ние не отчитаме две неща. За първи път в разговори за присъединяване в ЕС се залагат такива условия. Но все повече се говори, че след време съгласието на държавите може да бъде заменено при взимането на решение с мнозинство. Ако това стаен факт, ние сме изправени пред въпроса дали няма това да има предопределящо значение за присъединяването на Северна Македония. Ако се приеме, така ветото ни ще бъде преодоляно от другите страни членки“, каза Стефан Янев.

Според него е добре да определим какъв е нашият национален интерес в отношенията между двете страни - дали е историята, дали ще фокусираме върху настоящия език на омразата и оскверняването на паметници и т.н., или ще гледаме към бъдещето.

„Също така е важно как гледаме на бъдещето. Какви ще са отношенията между хората - да не се храни езикът на омразата. Да има сигурност за онези хора в Северна Македония, които имат българско самосъзнание, че няма да бъдат обект на дискриминация. Когато си търсят работа, примерно“, добави лидерът на „Български възход“.

Относно изгонването на служителите от руското посолство той смята, че дано премиерът да е имал достатъчно обективна информация, за да предприеме такава стъпка.

„Дано това действие на премиера да е било аргументирано с доклад на ДАНС, с анализ какво следва след това. Дано решението е било аргументирано от различни гледни точки, защото иначе не би било добре“, коментира Янев.

Относно войната в Украйна Стефан Янев смята, че във всяка една война идва момент, в който тя приключва и дипломацията е на ход.

„Къде ще сме ние тогава? От Българска гледна точка е добре да гледаме напред. В света ще има нов геополитически нюанс и как ще се позиционираме ние без да име загуби в национален план. България не е заплашена с война на нейна територия, но страната ни може да получава други удари – икономически, енергийни…“, добави той.

Стефан Янев вярва, че е добре да има диалог между президента и партиите.

„Но след като не е намерен такъв конструктивен диалог през последните 7 месеца, шансът сега да се намери не е голям“, сподели още той.

Относно актуализацията на бюджета Янев смята, че му е трудно да намери положителни черти на нещо, което да е свършило това мнозинство на управляващите.

„Не видях управленска програма. С актуализацията на бюджета бе приет социален пакет. Но това не знам дали е успех на правителството, или е плод на работата в парламента, защото бюджетът бе подкрепен от всички партии. Ако искаме да просперираме, трябва да положим усилия държавата да функционира с ясни правила. Бизнесът да се развива, да показва възможности. Да има предвидима среда с административна тежест, която да намалява“, сподели още Стефан Янев.

Целия разговор вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цуца

    57 17 Отговор
    Криак Стефчо пак настъпи мотиката
  • 2 Пък аз знам

    54 9 Отговор
    Че вън от хорото е най-лесно! Тоя дето щеше да ги изджегърка, го изджегъркаха! Продължаваме с герб, продължаваме с кражбите! Симона ще се върне на работа, а гошко пак ще препуска с 200! Явно това е пътят!
  • 3 АнтиШапкар

    70 59 Отговор
    абе Кремълски Слуга, спри с тия Гнусни лъжи и манипулации ...........
  • 4 Софиянец

    47 19 Отговор
    Тоя гони осемхилядник всеки месец
  • 5 БигириМигири

    17 54 Отговор
    ДПС вкара френското предложение за гласуване в парламента. Оказва се че ДПС е най национално отговорната партия.
  • 6 Българка

    74 53 Отговор
    Янев ми падна в очите като български политик. Той по-скоро обслужва кремълските интереси и с това помага на мафията у нас, чиито корени са в Русия

    Коментиран от #13, #14

  • 7 Лъжат ни

    42 16 Отговор
    Кой беше този на фотото !?
  • 8 МДТ

    53 33 Отговор
    "Стефан Янев смята, че във всяка една война идва момент, в който тя приключва и дипломацията е на ход."
    Ало, господин Янев, нали беше спец. операция. Спомнян си много доре. А ма ти си една маймунка, с голяма уста.
  • 9 Така е

    51 36 Отговор
    Решетников, Радев ,Янев слугинаж на Газпром и руските интереси в БГ !
  • 10 мдда

    31 7 Отговор
    Български параход акостира в айсберг.
  • 11 Tрябва да отменим ветото спрямо Северна

    20 44 Отговор
    Първо трябва да отменим ветото спрямо Северна Македония. Никакви въпроси няма да бъдат решени, само враждата ще продължи да расте сред хората.
    Не забравяйте, че всички тези проблеми бяха причинени от политиците през последните 70 години.
    Като българин наистина не ме интересува какво мислят македонците за своята история. Искам да имам приятели, искам да работя там като част от ЕС, да разширя бизнеса си и те да идват тук и да работим заедно.
    Растете хора!

    Коментиран от #15, #75

  • 12 ШЕФЕ,☝

    33 16 Отговор
    ВЕЧНИЯ СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР КАКТО ЮЛО ДЕНЕВ ВЕЧНИЯ ПРОТЕСТИРАЩ👍
  • 13 2222

    36 22 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Това е поредният НАТО-вски генерал с руска ушанка. Мен няма да ме заблуди, че е русофил, защото и той като Радев ще подписва всички антируски документи на НАТО.

    Коментиран от #49

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Знаеш ли какво искаш

    29 6 Отговор

    До коментар #11 от "Tрябва да отменим ветото спрямо Северна":

    Да ти го преведа на български! Ще ти таковам жената, дъщерята а ти ще мълчиш щото с лошо нищо не се постига! Само мир да има! Децата после твои, а семето мое! Обяснявам ти го за да го разбереш! Това искат и вардарските българи!

    Коментиран от #26

  • 16 Пламен

    29 12 Отговор
    Няма си понятие от военни въпроси. Като министър, предвиждаше 3 дни за ,,специалната операция,, в Украйна.

    Коментиран от #76

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Стоян Хлебаров

    29 13 Отговор
    А ТИ КАТО НЕ ПРЕДЛОЖИ НИЩО,ПО ДОБРЕ ЛИ БЕШЕ!? В АРМИЯТА ТЕ ПАЗЕШЕ ПАГОНА,А СЕГА,КАТО ГО НЯМА....СИ КАТО ГОЛ ОХЛЮВ! ГЕНЕРАЛИ-БЮРОКРАТИ,СЛУГИ НА ПУТИН НЕ НИ ТРЯБВАТ...ЗАЩОТО НЯМАТ И СРАМ!
  • 20 Щерев

    28 8 Отговор
    Партия се прави с минимум 10 милиона. Кой и за какво му ги даде

    Коментиран от #77

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мемфис

    18 14 Отговор
    За да подкрепяш тази безсмислена конфронтация, както от наша, така и от македонска страна трябва или да си зомбиран русофил, или да си платен от алкохолиците предател на българските интереси…или просто да си маалоумен, което е много често срещан факт сред “ умният” ни народ.

    Коментиран от #27

  • 23 Чочо

    20 15 Отговор
    Според копейкин, Янев е американски проект. Сритаха се за дажбата от руското посолство.
  • 24 щерев

    27 5 Отговор
    Целта на новата му партия е да вземе гласове от БСП и копейкин
  • 25 Ост

    22 12 Отговор
    Бог да пази България от този субект
  • 26 Tрябва да отменим ветото спрямо Северна

    19 13 Отговор

    До коментар #15 от "Знаеш ли какво искаш":

    Ти си говорил с нормални македонци? Мислиш ли, че всички мислят така? Не. Те искат да живеят с нас рамо до рамо и да работят заедно с нас. Твърдите фанатици от ВМРО-ДПМНЕ, платени от Путин, провокират всичко. Как една партия (ДПМНЕ), която е била пробългарска, сега е антибългарска, а СДСМ, която преди е била комунистическа партия, сега е пробългарска?

    Коментиран от #29, #39

  • 27 име

    13 10 Отговор

    До коментар #22 от "Мемфис":

    Кой,освен платените сopoспии, се интересува от простите сърбомански макета и се грижи да им е хубаво и удобно в ЕССР?! Я пак да видим кой е платен? Колко руски НПО-та има в БГ? А краварските колко са? А на работещите плазмoдии в тях знае ли им някой бройката?
  • 28 Коментар

    15 18 Отговор
    Г-н Янев, не бяхте ли точно Вие авторът на фразата:
    "България е нато и нато е България"???
    Т.е. много добре знаете коя външна политика продиктува на евроатлантиците в бг парламента, да вдигнат ветото за Македония!!!

    Не се подлъгвайте, Янев е следващия Кирчо!!!

    Само Възраждане!!!

    Коментиран от #32

  • 29 име

    12 13 Отговор

    До коментар #26 от "Tрябва да отменим ветото спрямо Северна":

    Когато платените плоски сopoспии нямат аргументи, най-лесно е да обвиниш противника че е агент на Путин или предложенията му са популизъм.
  • 30 Мемфис

    15 4 Отговор
    Всички, свързани с армията само лапат парите от ЕС и НАТО, а иначе вече дори нагло защитават интересите на азиатският окупатор. По времето преди 1944 г българските офицери са били пример за патриотизъм, а сега наследствените капелатия тюффлеци са срам за България. Спомнете си Каракачанов!
  • 31 Хаха

    14 6 Отговор
    Само като го видя ме втриса от смях, такъв пън нема като тоя
  • 32 ПП иZраждане - Она утонула !

    11 7 Отговор

    До коментар #28 от "Коментар":

    И кои ще са тези депутати, които ще са съгласно джепчията копейкин да ги преджобва - роднини, гелосани ци.омани, сервитьорки и бакшиши? :))) Волен 2 умря, да живее кирякстефчо !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Шердан Българов

    18 9 Отговор
    ЯНЕВ ПОСЛЕДНО ПУТИН ВОЙНА ЛИ ВОДИ В УКРАЙНА ИЛИ СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ ? ЩОТО НА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА И ТРЯБВАТ ХОРА ДА ВОДЯТ СЕРИОЗНА ПОЛИТИКА А НЕ СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ А ТЕРИТОРИЯТА И В ПОЛЗА НА РУСИЯ!
  • 35 Просто човек

    15 13 Отговор
    Тая путинска мар.ионетка всеки ден ли ще ми я показвате?! ПоZор!
  • 36 Генерал-бизнесмен

    15 5 Отговор
    Генрали облекли се в костюмите на бизнеса и учещи народа си да коленичи са падение за държавата.

    Коментиран от #79

  • 37 БАЛКАНИТЕ са СЕПТИЧНА ЯМА

    5 1 Отговор
    Която само с МЪЖКИ РЪЦЕ трабва да се ИЗГРЕБЕ !
  • 38 Българин

    16 11 Отговор
    Млъкни бе фатмак ! КРЕМЪЛСКА ПОДЛОГА !
  • 39 Аз мойто момче

    10 3 Отговор

    До коментар #26 от "Tрябва да отменим ветото спрямо Северна":

    Всеки ден съм с тях! И съм видял много повече вардарски българи от теб! Като им даде билата паспорти и се качиха да карат по Шевеция-Дания, на корабите ни хранеха безплатно! Тези вземаха по две мешки ядене от ресторанта и хората спряха да ни хранят! Иначе колко сме ги съветвали по паркингите за цар Самуил, само те си знаят! Пусни си сутрин към 8:00 телевизията им Алфа! Там ще ти стане ясно за кво говорим! От сутринта до 12:00 само това ще чуваш " българи татари" и друго ако го напиша ще ме изтрият! Пробвай утре в 8:00 и пак ще го обсъждаме!

    Коментиран от #58, #80

  • 40 Яненеле бело Ягне ! Та ти си

    8 4 Отговор
    Мъженст вен - пла ши - пу тартик ! Мъжки ВРЕМЕНА настават , а той умни изречения ми реди !
  • 41 Долу БКлП

    13 6 Отговор
    Аман от раннопенсионирани фатмаци с лампази с БКП-патриотарски амбиции за абсолютна власт и насилствено налагане на обществото на фалшиви манипулационни пропагандно-идеологически "възродителни" етноцидни догми! Долу Българските Клептомански Партии (БКлП) - все клонинги на БКП и ДС!
  • 42 Красимир Петров

    14 13 Отговор
    Поредният русофилски продажник.Да се гушне с Костя Копейкин и в канала.Обзалагам се,че този няма да прескочи 4%

    Коментиран от #54

  • 43 ПРИМКАТА със РС Македония ТРЯБВА само

    6 3 Отговор
    Да се ЗАТЯГА !
  • 44 Чоко

    8 6 Отговор
    Бай Стефчо защо се захваща с неща дето не ги разбира? Защо само храчни от опонентите на ПП и ДБ? Е все нещо хубаво трябва да са направили? Аз се сещам поне за 10, ама няма да ви губя времето
  • 45 Българка

    13 3 Отговор
    Фатмак Янев, правилно го казваш, НО до един драпате да седнете на стола и да лапате европейски пари. Кажи какво ще направиш ти, ако станеш депутат. Дай по-конкретно и то изпълними неща. Примерно , трябва да се направи това, това и това. Кусури да намира може всеки.Гимнастика на езика си правиш, докато те изберат , а после дрън-дрън евро ценности , дрън-дрън ЕС и яко взимане на парички за нищоправене.

    Коментиран от #60

  • 46 Настават ВЪЛЧИ ВРЕМЕНА !

    3 5 Отговор
    Или САБЯ на кръст или " Х " в G . z ! Авио линий , Отворени граници, гражданства, паспорти - няма никакъв ЕФЕКТ ! Само АХМАТ СИЛА иначе МЛЪКНИ - МАХНИСЕ ! Мъжен ствени Пла ши - пу тарници днес са ВРЕДНИ !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 С едно СЛОВО ! За ЗЕМЯ родна с кр ъв се

    1 4 Отговор
    БРАНИ и за нея се МR e ! Яне , бело , вакло Ягне , ще ни ПОВЕДЕШ ли или си мека Ci ca ?
  • 49 Да дааа

    5 5 Отговор

    До коментар #13 от "2222":

    Подкарват стадото отдалече за следващата подмянаТези наКозяк не спят мислят ни с месеци напред дори и с години.

    Коментиран от #78

  • 50 КОЙТО от България Улаби ПРИМКАТА

    0 2 Отговор
    На ръководството при живущите във Вардарската ни ТЕРИТОРИЯ , ще плаща у нас СКЪПО ! Стига вече ГАРГАРИ и ПЛЕДОАРИИ ! Времее да ЗАПРЯТАМЕ РЪКАВИ !
  • 51 Тома

    11 1 Отговор
    Този защо не си гледа военната пенсия ами се слага за още да папка народни пари
  • 52 ЦИ ци не стават за КОМИТИ !

    3 3 Отговор
    Яне ле , бело ми ягне ! Времената са МЪЖКИ а ти не си ТАКЪВ !
  • 53 Днес са НУЖНИ такива като Динко от

    0 8 Отговор
    ЯМБОЛ, Митьо Очите, Митьо Шамара и онези дето за зад решетките ЗАПРЯНИ ! Те стават за Време Разделно и МЪЖКИТЕ ВРЕМЕНА !
  • 54 Урко

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "Красимир Петров":

    Ще прескочи за да е поредната патерица.Стакмистика и пак стакмистика за да е правилен избора на кукловодите.Ако се решаваше нещо с избори намаше да съществуват.
  • 55 Моряка

    4 6 Отговор
    Стефчо,по мое време офицерите бяхме някакси по офицери май.Имаш качества,търпение и деликатност на дипломат,но времето рязко се измени,иска се твърдост и решителност,точно , открито и смело показване на възгледите и целите.Ние,О.З.-етата,сме многобройна и голяма сила,ако се намери по млад и енергичен лидер да ни поведе.Държавата е напукана по шевовете и между шевовете,стига с тези меки вносни китки..Така че или действай,или се откажи навреме.
  • 56 ТРЯБВА да ИЗЛЕЗЕМ на АДРИАТИКА

    0 4 Отговор
    И на Бяло МОРЕ ! Има ли у нас такъв ЮНАК или всичките сте КИФЛИ и лигаво МЕ - КЕ - РЕ ?
  • 57 Никой не ще те УВАЖАВА !

    6 1 Отговор
    Щом не се ЗАЩИТАВАШ а се СНИШАВАШ и дипломация предлагаш. А тя добро не НОСИ !
  • 58 Патриотарският търговец

    3 4 Отговор

    До коментар #39 от "Аз мойто момче":

    Абе Стоянов, върви ли бизнеса с патриотарската пропаганда?! Биеш ли ги "македонските българи", които не искат да купят от тебе патриотарски химикалки с цена 0,50 лв. за 8,00 лв.?! Баш такива като тебе като им държат БКП-патриотарски фалшив и манипулационен "морал" само отблъскват македонците от наци-комунистическа Б-ия и втърдяват македонското у тях! И да продължат борбата с девиза и целта на В.М.Р.О. и Братствата: "За свободна, самостойна и обединена Македония на Македоците"! (Член от Уставите на ВСИЧКИТЕ македонски освободителни и обществени организации и в Б-ия и по света!)

    Коментиран от #62

  • 59 Политиката към нашата ВАРДАРСКА

    0 3 Отговор
    ТЕРИТОРИЯ трябва да е ТВЪРДА , БЕЗКОМПРОМИСНА , ЕДНОПОСОЧНА и ОКОНЧАТЕЛНА ! Кой у нашите партийни Ци ци има ГАЩИ за такава ПОЛИТИКА ? Аз виждам достойни само - НАРОДА ! Много ВОДА ИЗТЕЧЕ и много УНИЖЕНИЯ ТЪРПЯХМЕ ! Време е за БАСТА !
  • 60 Моряка

    5 6 Отговор

    До коментар #45 от "Българка":

    Уважаема,може и да си българка,но със съмнителен интелект и възпитание.Не може така непочтенно да се отнасяш към един български офицер,освен ако не правиш разлика между фатмак и генерал.Още повече,един успешен Премиер.А и повечето фатмаци( старшини), както гледам,далеч те надвишават по горните качества,защо да ги обиждаш.А на генерал Янев може само да му се радваш,но отдалече,ако си жена.Защото е много високо,ама много над тебе.

    Коментиран от #72

  • 61 Руми

    6 0 Отговор
    В Гърция македонци станаха от масата в ресторант където седяхме, не искаха да седнат до нас и седнаха две маси встрани, такива ще са отношенията между българи и македонци, преди това седяхме на една маса в Банско.
  • 62 Искаш много работа

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "Патриотарският търговец":

    Ние не сме ги отблъснали Тито ги отблъсна!(Но аз няма да си празня главата за да пълня твоята)! А за другото, в Северна Македония има 200 000 македонци! И само те са слезли до Солун и са си взели македонски паспорти, защото знаят македонски! Едно не ти е ясно РСМ се намира в Македония, но там македонците са по малко и от шиптърите!
  • 63 Във Всеки Окръжен Град у нас

    0 3 Отговор
    СЕДВА да се РАЗГЪРНЕ Доброволна Народна РОДОЛЮБИВА Национална Пропаганда за ЗАЩИТА НАЦИОНАЛНИТЕНИ ИНТЕРЕСИ ! Обединявайки се в НАРОДЕН ФРОНТ с ИДЕОЛОГИЯ , ФИЛОСОФИЯ, РЪКОВОДСТВО с Легитимно Управление и ФИНАНСИРАНЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ !
  • 64 Бамбука

    0 2 Отговор
    Борисов набожен, следващите и те разбират Христовото учение в частта "ако ти ударят шамар, обърни и другата буза" . Ами, то ние за това сме този хал. Милиарди прахосани с удари по двете ни бузи. БСП пищят "АЕЦ " Белене" и защо не го построиха , когато бяха на власт ? "Патриотите" огънали сме се пред Скопие, разбирай пропаднаха ни паричките, които събирахме от пашапортите. Какво направиха същите за флота, са самолетите и пехотата толковао години ? Димна завеса. Защо да изреждаме и другите, като и те мискини. 450 млн народна пара отиде за канала във Варненското езеро и няма кой да разбие тази "хайдутска" дружина. То няма кой да намери и "пътната" карта на Турски поток. Абе ние един наркоман не смеем да осъдим, с други държави се занимаваме, как да ги вкараме в "правия" път. И при всичките ни тези "управленски успехи" демографската криза ни разсели по цял свят.
  • 65 Гласувах за тайния русороб фатмак

    7 2 Отговор
    Никога повече за явни русороби от векове за векове. СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ НА ВОЛЯ ДА СЕ ВЕЕЕЕ БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ БЕЗ ДА БЪДАТ ЗАСЕНЧВАНИ ОТ РАЗНИ ДРУГИ ФЛАГОВЕ НА ПСЕВДО ОСВОБОДИТЕЛИ.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Перо

    3 1 Отговор
    Как стана гласуването в НС да признаем “македонски” език и идентитет,преди 1944 г. Това е предателство спрямо националния интерес и история! Пълно изопачаване на фактите,от което ще последва сери от вторични негативи за БГ! Къде отидоха червените линии на Нинова? Защо се крие текста на протокола по чуждо искане! Къде е Радев с неговия КСНС? Защо мълчи? Защо се обрича българското население в РСМ?
  • 68 Комично и неловко

    4 3 Отговор
    е да се говори за "национални интереси" при положение, че България е част от ЕС, а тези които наричаме българско правителство и български парламент всъщност нямат правомощията да решават и да законодателстват в ключови сектори на обществения живот, тъй като Европейската комисия притежава изключителните компетенции за това. Енергетика, транспорт, външна политика, екология, регионално развитие, сигурност.... практически всичко свързано с т.нар. "общ пазар" е в компетенциите на органите на ЕС. Ние тук избираме само изпълнители на законодателство и решения взети в Брюксел и разбира се в Берлин и Париж. Де факто българите нямат вече суверенни правителства и парламент. Ние избираме мениджъри на ЕС, средно ниво и в този смисъл е крайно време да снижим значително очакванията си към тях. Това е самата истина.
  • 69 Брадясалата шега

    7 2 Отговор
    "Когато Господ раздавал акълите, военните били на маневри под моста" Не знам за други но този е бил на маневри под моста.

    Коментиран от #71

  • 70 Българин

    1 0 Отговор
    4000
  • 71 чичо стамат шумов

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Брадясалата шега":

    ПО ПРАВИЛНО Е ,ЧЕ ГОСПОД ГИ ЧАКАЛ НА МОСТА ДА ИМ ДАДЕ АКЪЛ ,А ТЕ МИНАЛИ ПОД НЕГО,,.
  • 72 Керът

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "Моряка":

    Ако наистина си о.з., то си чистото доказателство, че докато господ е раздавал акъл, сте били на маневри!!!
    😂😂😂🤣😂🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂

    Коментиран от #81

  • 73 ,този ли ?

    1 0 Отговор
    Има нещо на Байдън в този човек , НЕАДЕКВАТЕН Е !!!
  • 74 Абе

    1 0 Отговор
    Кой беше ти?!Оня,дето 2 месеца не можа да изтегли един заседнал кораб ли?!Че сега ти се ще държава да управляваш?Всеки некадърник в държавата си повярва,че е месията,който чакаме!Що се отнася до руските"дипломати"всеки нормален,безпристрастен човек в страната знае какво вършат у нас от 100 г.Публична тайна е!Пък и какви точно доказателства са нужни?!Достатъчен е принципа за реципрочност!12 наши срещу 200 техни!Какво повече е нужно?!Какво точно правят 200 служители на Русия в мъничка България?!Риторичен въпрос!
  • 75 Иди работи и сега.

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Tрябва да отменим ветото спрямо Северна":

    Кое ти пречи? И как това, което ти пречи СЕГА, ще се промени АКО падне ветото???
  • 76 Но пък за сметка на това

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Пламен":

    му се ще ПАК да седне в премиерското кресло! Не е важно от какво има понятие. Важно е да вземе креслото! Той лично ли го иска креслото или задгранични "дружества" го натискат, не се знае. Знам обаче, че този човек ми падна в очите със "специалната операция". След този момент хич и него слушам даже.
  • 77 Всички знаят кой и

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Щерев":

    за какво му ги даде! Една малка част обаче, се правят, че НЕ знаят. Бъдещият електорат.
  • 78 Този НЕ е изборът на

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Да дааа":

    Козяк! Не подвеждай хората. Да наречеш войната в Украйна "военна операция" и да си човек на Козяк, е най-малкото театър. Хайде сега въпрос с повишена трудност: чий човек е Янев?
  • 79 А имахме в древни времена

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Генерал-бизнесмен":

    ГЕНЕРАЛИ!... Орли и защитници на България.
  • 80 Tрябва да отменим ветото спрямо Северна

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Аз мойто момче":

    Алфа ТВ се плаща директно от Виктор Орбан. Никога не бих се доверил на такава пропагандна телевизия на ДПМНЕ. Второ, какво бихте очаквали да чуете от хора, които са научили исторически фалшификати през последните 70 години? Това НЕ е тяхна вина. Това не означава, че не можем да живеем заедно и бавно да разкриваме истината пред тях. Не можем да ги осъдим и да оставим шиптарите да съсипват държавата.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ДА ФАКТ Е

    0 0 Отговор
    ,ЧЕ ФАКТИ ОСЛУЖВАТ П П и киро ,,ИСТИНАТА С ДВОЙНОТО СИ ГРАЖДАНСТВО ДЕТО ЗА НЯГО НЯМА БЪЛГАРСКА КОНСТИТУЦИЯ ТУКА ИМА ДРАСКАЧИ ДЕТО СИГУРНО НЕ СА БИЛИ В АРМИЯТА НИ АМА ЗНАЯТ ,ЧЕ ВСИЧКИ ОФИЦЕРИ СА ЧЛЕНОВЕ НА Б К П! ИЛИ СА ИМ ФЕНОВЕ НЕ ЗНАМ ЯНЕВ КАКЪВ Е САМО ВЕКЕРЕТО МУ ЗНАЕ ДАЛИ Е БКП И ТЯХЕН СИМПАТИЗАНТ МНОГО Е МАЛЪК И НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ ВСИЧКИ ДА СА ОТ БСП !!!А ОТНОСНО МАКЕДАНСКАТА НАЦИЯ НЕКА ГИ ПРИЕМАТ В ЕВРОПА ТИЯ ИМ ДАДОХМЕ 180000 БГ ПАСПОРТИ И ГИ ВИДЕХМЕ В ЕВРОПА ТИЯ ЩЕ СЧУПЯТ ЕВРО СЪЮЗА С ,,ИНТЕЛЕКТА СИ НЕКА ВЛЕЗАТ ДА НЕ ИЗКЪРТАТ ВРАТАТА ИМ