Last news in Fakti

26 Септември, 2023 15:12 3 257 34

Методи Андреев пред ФАКТИ: Събра се „сглобката“, за да видим в момента Бойко Борисов да се чувства спокоен (ВИДЕО)

  • методи-
  • андреев-
  • борисов-
  • пеевски-
  • христо-
  • иванов-
  • пп-
  • б

Христо Иванов е човекът, който вкара в управлението Делян Пеевски и ДПС, каза гостът

Методи Андреев пред ФАКТИ: Събра се „сглобката“, за да видим в момента Бойко Борисов да се чувства спокоен (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Много се притеснявам, че може да се получи такава „сглобка“ – каквато виждаме като управление на страната, и на ниво общински съвети. И тогава това ще звучи така: „Целта е да се пази Борисов?“ Да сте чули ДБ да говорят за корупция, още повече за герберастка корупция. За тях това е забранена терминология. Помните ли 4 януари 1997 година, когато СДС взе властта от БСП. Кирил Добрев тогава го хванаха на границата с един куфар пари. Тогава се потулиха нещата и започна масово да се говори, че всъщност отстъпването на БСП на властта на СДС е договорка между лидерите на БСП и СДС, за да няма гонение на хора от БСП. Подобен сюжет виждам и в момента. Събра се „сглобката“, за да видим в момента Бойко Борисов да се чувства спокоен, даже и Пеевски взе лидерското място в този парламент. Това се вижда от всички. Тук има някаква договорка.Тепърва ще видим каква, защото видяхме какво става на национално ниво. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ общественикът и бивш депутат Методи Андреев.

„Сега остава да видим какво ще се случи на местно ниво, но тук не обвинявам толкова лидерите на ПП, защото да кажем, че те са идеалисти. Ти си мислеха, че тук е „Харвард“. Там възпитават хората в малко лявата идея, в което няма нищо лошо, но те не знаеха в какъв зверилник попадат. Тук проблемът е в ДБ, защото те много добре знаят какъв зверилник е в българската политика, в какво блатото стъпват“, каза още гостът.

„ДБ трябваше да съветват правилно ПП, за да не допуснат тези грешки, а се оказва, че съществена част от „сглобката“ е точно Христо Иванов. Той се оказа човекът, който вкара в управлението Делян Пеевски и ДПС. Защо точно Христо Иванов даде повод Делян Пеевски да се изяви като българския „баща на нацията“, да прави новата Конституция. Какво значат думите на Делян Пеевски, че Христо Иванов не може да бъде морален съдник на него и ДПС... Христо Иванов ли се качи в джипа на братя Бобокови? Той не знае ли какъв е редът и какво трябва да е поведението на депутат, който иска да се среща с бизнесмени. Той може да ги приеме по съответния ред в парламента и при наличие на протокол, за да се знае за какво е говорил, какво иска и какви условия поставя“, обяви още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    30 7 Отговор
    Изпраха Тиквата и Доган и ги върнаха на власт и те всеки ден стават все по нагли.

    Коментиран от #2

  • 2 Те че са нагли, нагли са

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ама ряпа да ядат пред теб!
  • 3 Верно ли ?

    16 4 Отговор
    Тиквата е спокоен,защото още не знае,че го чака Сретан ! Заобиколил се е с 8 гавази и не смее да излезе на двора.Всеки ден живее в кошмар !

    Коментиран от #5, #20

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 3 Отговор
    БМБ емутра престъпник рекетьор изнудвач лъжец крадец рекетьоризнудвач но
    ИМА
    ВИДОВ
    ДЕН
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Верно ли ?":

    Моля от
    СЪДБАТА
    Никои
    не ще те
    Опази

    Коментиран от #13

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Долу методи

    18 6 Отговор
    Добре бе Методи,за много неща си прав и анализа ти е добър,но кога си искрен.? Когато напусна Сдс и излиза подметките на Бойко стана депутат от ГЕРБ.След като ти биха шута стана голям критик на ГЕРБ.То на вас угодия няма.Ей зарад такива като вас няма СДС.
  • 9 нннн

    12 6 Отговор
    Има почтени и непочтени и десни, и леви. Методи Андреев е от почтените десни.
  • 10 Кой какво

    5 6 Отговор
    Всички сте на принципа ... гарван гарвану око не вади...да живее тиквата и мафиотската му държава...пък била и с Пеевски
  • 11 един

    2 12 Отговор
    Няма да му чета коментара на Методи,защото той определрно злослови срещу ПП и най-вече срещу ДБ!Определено считам,че преди се е представял фиктивно за демократ пред обществото,а в тия разделни времена прояви истинската си същност на скрит подръжник на комунистите!Странно беше неговото членство в Герб/макар и уж гражданска квота/,но още по-странно е как продължава да преподава във ВИАС след като е отявлен "антикомунист"/или пък както много други е имал задача да играе и вако и тако!А може и всичко да е станало в последно време,с подкуп,заплахи и т.н.!Във всеки случай този човек изгуби доверието на много хора,в т.ч. и моето!

    Коментиран от #17

  • 12 Красимир Петров

    9 2 Отговор
    Мафиотската коалиция изпла Борисов,Пеевски и Божков.Скоро и Цветан Василев ще се върне,и ще изперат и него.Мафията управлява България от 1990г до днес.
  • 13 Терминатора

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма - съдба !
  • 14 Също недоволен

    8 2 Отговор
    Сега пищиш а като беше при него си траеше .Реално има ли в момента по удачно решение от тази сглобка или искаш русофилите да управляват .Докато има толкова много партийки и гласовете се разпиляват ще има такива сглобки
  • 15 Никой

    1 0 Отговор
    КОЙ спечели милионите в КОЗЛО ДУЙ. Или пак ги гепиха от спорт тото нашите момци.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Факт

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "един":

    Има основание да злослови срещу ДБ.Ген.Атанасов-комунистически прокурор.Сем.Бойкикеви (Х.Иванов)видни комунистически функционери,Мирчев също,Нестимит комсомолския- солист в руския хор(има му записите в тубата)

    Коментиран от #21, #24, #25

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 8954

    5 5 Отговор
    Стига сте дрънкали каламбаците на Боко. По добър от него няма за сега.Факт.При него се живееше значително по сносно.

    Коментиран от #26

  • 20 Ха,ха

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Верно ли ?":

    Верно ли бе КаУнь?Така ли мислиш?
  • 21 един

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    Като има основания,защо не поиска членство в ДБ/ДСБ,ДаБг/ предполагам преди никой нямаше да му откаже,ами отиде в Герб,или сигурно в Герб не са комунисти,и сигурно точно той не знае това!Хайде не на мен тия,не съм забравил Георги Марков/агента/ който крещеше от сутрин до вечер "Долу комунистите",а накрая излезе че той е най-върлият комунист и агент на комунистическа България!
  • 22 Тома

    3 1 Отговор
    В България отдавна кражбата на пари е на ротационна договорка от всички партии на които майка е бкп
  • 23 само питам

    4 1 Отговор
    андреичо и ти си един от тия които се писаха 1989 година зо димократи а излезе че сте интерисчии и сте гледали сама своето аз излъгахге надеждите на целия демократичен свят в БЪЛГАРИЯ гледахте само да се облажите от власта начело с ванчо костов филипчо димитров и още дозина демократи в скоби
  • 24 Иван Костов

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    ДБ са червени кукувици които успешно се намърдаха в синьото гнездо. Кирил Петков бивш член на ДБ.
  • 25 един

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    Мене не ме интерисува кой какъв е бил преди,ама баща му,ама дядо му!Интересува ме какво вършат и на къде водят страната!"Комунистите" от ПП-ДБ изготвиха бюджета за 2023 год с 3% дефицит,за да може странати да влезе в Еврозоната,докато комунистите от ГЕРБ-БСП и ДПС от повече от 10год. го протакат тоя въпрос!"Комунистите" от ПП и ДБ разбутаха кошера Капитан Андреево, и тогава наизкачаха истинските комунисти/мафиоти/ от ГЕРБ-БСП и ДПС ги свалиха от власт,няма да продължавам повече кой какъв комунист е и какво върши!

    Коментиран от #29

  • 26 Боклуците на Боклука

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "8954":

    Значи и ти си крал като него, щом си бил много добре тогава.

    Коментиран от #30

  • 27 Георги v.

    5 2 Отговор
    За съжаление пропуска факта се, че и Бойко Борисов и Делян Пеевски и още много други ни ги натресе Симеон. Той предложи Б. Б. за Гл. Секретар на МВР през 2001 г., а Петър Стоянов подписа Указа за назначаване му на този пост без да помисли за последствията. Относно Пеевски - започна от Младежкото НДСВ с протекцията на Симеон. Сега Симеончо си живее живота, дъщеря му се напива, като мотика с "мореплавателя", разбира се ни презират, а ние лапаме мухите.
  • 28 Хихимян

    2 1 Отговор
    Да знаете, че в СОС най-важен е не кмета,а председателя на общинския съвет защото решенията се взимат там. Кмета няма глас и затова предлагат такива като Хихимян, той само повтаря като папагал.
  • 29 131

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "един":

    Никой от изброените не е комунист. Не изопачавайте тази дума. Не може над 30 г. с тази дума да се оправдават неудачите на България. От 1990-та всеки от тях работи, краде, беззаконничи единствено за своето лично забогатяване. Несъществуващата партия приключи още когато 200 души получиха големи пари и с това приключи. Отговорността е лична и всеки отговаря за действията си, не някаква партия или идеология.
  • 30 Че си боклук

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Боклуците на Боклука":

    Е ясно.Не съм крал,просто всичко беше с нормални цени за разлика от сега при хфърчилото и сие.

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Антон Тодоров

    1 0 Отговор
    Методий, мен ме отрязаха от всякъде, но тебе ДС доносничките още те канят. Голям срам си да знаеш, плюеш Бойко, но чинно му беше депутат цял мандат, засрами се малко от кандидата ви за кмет на София, чистокръвен ДС доносник 5то поколение.
  • 33 ХХХХ

    0 0 Отговор
    Методи, ако почнат от Борисов, то трябва да включат всички преминали 240 след 1989 в НС. Късмет имали някои си. Последни бяха, а днес са милионери с лакирани нокти
  • 34 Анонимен

    0 0 Отговор
    Освен бойко не виждам, кой друг би се справил със ситуацията в България. Всичко е келеме.