Last news in Fakti

5 Декември, 2023 16:21 2 155 8

Бойко Атанасов пред ФАКТИ: Познавайки Гешев, мисля, че е възможно той да е инсценирал атентата срещу себе си (ВИДЕО)

  • бойко атанасов-
  • иван гешев-
  • атентат-
  • инсцениране

Прокуратурата започва да действа по-различно, казва следователят от СГП

Бойко Атанасов пред ФАКТИ: Познавайки Гешев, мисля, че е възможно той да е инсценирал атентата срещу себе си (ВИДЕО) - 1
Снимка: ФАКТИ

Прокурорската колегия на ВСС и главния прокурор и като цяло прокуратурата, са се сдобили с всички известни факти, налични по преписката. Проверени са всички обстоятелства, свързани с експлоатацията на СРС по отношение на президента. Както на всички ни е известно, президентът има имунитет, който изключва действия, които да бъдат насочени по такъв ред. А това, че чак сега се задейства тази машина по отношение на хора, които са били близки около Иван Гешев, показва, че прокуратурата започва да действа по-различно. По отношение на всичко онова, което е било свързано с Иван Гешев, изглежда е подложено на някаква ревизия.
Това коментира в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова следователят от СГП Бойко Атанасов по повод на започналото дисциплинарно производство срещу магистрати заради послушаните разговори на президента Радев с шефа на ВСС ген. Цанко Стойков. В тези разговори двамата са обсъждали проблеми, свързани с набавянето на летателна техника за страната. Атанасов продължи още:

Освен тази история виждаме и хора, които са работили по "8-те джуджета", когато се разбра, че с имуществото на Илия Златанов се е разпореждано по някакви странни критерии. Връщано е на Петьо Еврото и на неговата съпруга, било е предавано от ръка на ръка. Все неща, които са свързани с функционирането на прокуратурата. В момента тя като че ли започва да се отърсва от тази помия. Покушението срещу Иван Гешев- според мен такова покушение не е имало. Това е в главата на някого. Познавайки Иван Гешев и хората около него по това време, мисля, че възможно и той да го е инсценирал. Това е мое мнение като един наблюдател. Ако имаше атентат, до момента трябваше да е известно дали е имало такъв, и евентуално кой би поръчал и би извършил подобни действия. Става въпрос за главния прокурор. Говорим за служби, които имат огромен капацитет и биха могли да го разкрият това нещо.
Надявам се прокуратурата да започне да се отърсва от подобни прояви. Те не са малко. Освен тези двама , които са подслушвали президента, или поне са изготвили исканията, подслушването е извършено от МВР и ДАНС очевидно. В миналото има много прокурори, които са извършвали подобни по род престъпления. Който изготвя искането е важно, който представя искането. Практиката на съда е такава, че когато прокурорът лъже съда, когато изтъква неверни обстоятелства, и съдът разрешава на база тези обстоятелства, които няма как да бъдат проверени, отговорността е на този, които иска.

Какво каза още Бойко Атанасов- може да проследите във ВИДЕОТО


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СВЕТОСЛАВ ИВАНОВ

    2 7 Отговор
    Нас само Иван Гешев щени спаси
  • 2 А може и израелците

    2 1 Отговор
    Да са.... нали ?
  • 3 СЗО

    3 0 Отговор
    Идея за изсценировка ми беше първата мисъл дошла на ум като чух новината....
  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    Факт

    Коментиран от #7, #8

  • 5 НРБ

    1 4 Отговор
    Пълна глупост...сам ще си го причини !!!??? Що не седнеш в колата и ти да си го причиниш всезнайко ??? Служби има, но шефовете не позволяват разследването, също като убийството на Алексей Петров....и той ли сам се поръча ???. Истината ще излезе, има хора които я знаят, но си мълчат за да оцелеят !! Жалко за подобни анализи от уж умен мъж....

    Коментиран от #6

  • 6 Иван4о

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "НРБ":

    Може БА да е отговорен за атентата, иначе защо се насочва към друг ВЪЗМОЖЕН!?!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.