Last news in Fakti

14 Март, 2024 14:38 3 464 13

Цвета Рангелова пред ФАКТИ: Очаква се оставката на Калин Стоянов, а и той не знае дали ще остане след ротацията (ВИДЕО)

  • цвета-
  • рангелова-
  • граница-
  • ограда-
  • калин-
  • стоянов

Оградата на границата е кърпена с връзки за обувки, отвсякъде може да се влезе без проблем, казва депутатът от „Възраждане“

Цвета Рангелова пред ФАКТИ: Очаква се оставката на Калин Стоянов, а и той не знае дали ще остане след ротацията (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Нещо се прикрива, нещо не се казва. Това разбрахме от изслушването на вътрешния министър Калин Стоянов за безредиците с мигранти в София . Казва се нещо, за да се опита да се замете същността на това, което се е случило. Аз съм адвокат и се изненадах наистина, когато чух в публичните изяви на министъра на вътрешните работи да квалифицира случилото на булевард „Витошка“ като „битов инцидент“. Всеки знае какво означава това. Какви са фактите? Четири непълнолетни български деца са били нападнати от 11 имигранти. И това е видно от записи с телефони. Имаме и изявления в интернет от страна на едно от пострадалите деца и това в никакъв случай не е никакъв „битов инцидент“, а е абсолютна хулиганска поява, която е съпроводена с нанасянето на телесна повреда. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Цвета Рангелова, депутат от „Възраждане“.

„Това е чисто политически аргумент – „битов инцидент“. Друг е въпросът, че се очаква оставката на Калин Стоянов, защото и той не знае дали ще остане министър след ротацията. По-големият проблем е това, което се предлага на хората и как се опитва да се омаловажат нещата. Всъщност, това, което се случва, е нещо, за което ние – от „Възраждане“, алармирахме от години, защото знаехме, че не сме готови за Шенген. Не сме готови чисто практически, защото не се охранява добре границата“, добави депутатът от „Възраждане“.

„Имаме една ограда на границата, която е разграден двор. Наш депутат, който е родом от село Болярово - близо до границата, често я посещава. Последният път донесе част от мрежата от оградата, която е взел от там. Оградата на границата е кърпена с връзки за обувки, отвсякъде може да се влезе без проблем. И този разграден двор е дело на политиците, които в момента участват в управлението. Тези политици намалиха щатната бройка на граничарите и знаете, че там се командироват полицейски служители, които не са обучени да бъдат граничари, защото това е специфична дейност. И сега пак коментираме как да се попълват нуждите на граничарите и чуваме, че ако се назначат хора, това ще попречи да сме в дефицита от 3% за еврозоната. Какво е това?“, попита още Рангелова.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЪРШШШ

    2 15 Отговор
    МА!!!

    Коментиран от #8

  • 2 объркала се е заради

    0 9 Отговор
    божанеца . Такава афера не е имало . Министъра обясни че се профилактира мигранския контингент , в купел свалят бройката до 30 души . какво да крие . И той мечтае но това могат . Това ще правят . После ще ги критикуват . В америка имат същата политика . разликата е че прииждат мигранти заради Синалоа картела . агенцията бие картела, а те се избиват по улиците . който може потъва в америка . На първа линия - няма пари , трябват нови полицаи да пазят центровете , няма полицаи , ще сложат жандарми , ами къде е тайната . Да ходят от Джамиите да ги вика мюезина , да ходят на тези места попове, мюсюлмани . Така мигрантите ще намерят вярата . евтино .
  • 3 Точен

    18 4 Отговор
    Рангелова е права. Западът ни граби, лъже и унижава.
  • 4 единен

    22 0 Отговор
    Какви мигранти.Това са нарушители на държавната граница влезли незаконно и трябва да бъдат съдени и депортирани.
  • 5 Ейджи

    12 0 Отговор
    Сземете пример от Тексас
  • 6 Тома

    8 1 Отговор
    А бе калине излез от това кино и си свърши работата или си ходи на май......
  • 7 Никой

    8 1 Отговор
    Един коалиционен партньор на Толупа гушна мангизите по построяване на граничната ограда и сега живее в Бургас и морето,грижи се за хотелчетата. Някой да споменава измислената му партийка и именцето му ?
  • 8 127

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "МЪРШШШ":

    марш на тебе м--ъ--р--ш--о- п--о--м--и--я--р--с--к--а

    Коментиран от #11

  • 9 ДЕЙВИД КАМЕРАН

    2 1 Отговор
    ПОРЕДНИЯ КГБ-ДС ИЗМАМНИК
  • 10 българин

    4 0 Отговор
    за какво ни е ограда те ги пускат срещу скромна сума от няколко хилки евра
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.