Last news in Fakti

2 Април, 2024 14:56 6 598 10

Димитър Стоянов пред ФАКТИ: Калин Стоянов е бил разследван (ВИДЕО)

  • димитър-
  • стоянов-
  • калин-
  • стефчо-
  • банков-
  • разпит-
  • прокуратура

Говори се, че човекът, над който Стоянов разпъва чадър, с най-голяма вероятност е Ники Митничаря, казва журналистът

Димитър Стоянов пред ФАКТИ: Калин Стоянов е бил разследван (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Много ще е трудно накрая Калин Стоянов да остане на страни от тази история поради ред причини. Калин Стоянов, както разбрахме от показанията пред Софийска градска прокуратура на Стефчо Банков, е бил разследван, бил е обект на разследване и е образувано досъдебно производство. Пред Софийска градска прокуратура Банков твърди следното, че е бил притискан, не цитирам дословно, към прокурора, който води разпита. Че е бил притискан да пиша статии да пуска сигнали срещу Калин Стоянов, за да се възобнови досъдебно производство срещу него. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Димитър Стоянов от сайта „Бърд.бг “.

„И после уточнява, че има две досъдебни производства. Едното е, че Калин Стоянов ползва конспиративна квартира като лично жилище, което е злоупотреба със служебно положение. Второто е, че Калин Стоянов разпъва чадър на контрабанда и разпространение на наркотици. Говори се, че човекът, над който Стоянов разпъва чадър, с най-голяма вероятност е Ники Митничаря. Преди дни той беше осветен bTV като съдружник и съсобственик с покойния Мартин Божанов на имот в Гърция. Имаме документална следа, но все пак един бивш началник на Вътрешна сигурност свидетелства пред орган на властта – каквато е прокуратурата, че е имало две досъдебни производства“, казва още журналистът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    23 5 Отговор
    Всички сме дпс приятелю като номер едно е тиквата който целува ръце и други части от тялото на агент сава
  • 2 Чичо

    23 4 Отговор
    Така е . Този Ники митничаря е Николай Филипов. Големи далавери се вършат е пристанището му. По незнайни причини там няма митническо присъствие.

    Коментиран от #8

  • 3 Бендида

    13 1 Отговор
    Слушайки интервюто пред Маринкова си помислих, че всеки ден да осъждат или отстраняват по един от тази гнила с-ма, десетина години ще са нужни за някакво що-годе нормално функциониране. А това, че министърът бил живял някога в конспиративна квартира е най-малкият проблем - и за нас, и за него.
  • 4 Меркуцио

    7 16 Отговор
    Досъдебните производства са прекратени!


    Стефчо е бил притискан да пуска сигнали т.е. да намери нови "доказателства", за да бъдат възобновени досъдебните производства!


    Калин Стоянов трябва да остане министър на вътрешните работи!


    България е пленена от поръчкови сайтове, пропагандни медии, грантаджийски НПО-та и корумпета с микрофони държава!


    Идват избори!


    Мислете!

    Коментиран от #5

  • 5 Русофил

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Меркуцио":

    И при Калин има руска връзка, както при всички корумпета в БГ.
  • 6 Кой от кой е по-чист в Тази Държава!

    10 2 Отговор
    Кой от кой е по-чист в Тази Държава! - Мекере Гейт!
  • 7 бандера

    9 2 Отговор
    Въпрос към елекрората на възраждане, итн, герб, дпс, бсп, вмро, атака...... Има ли корупция в България? Ако отговорът ви е да, защо критиките идват само от омразният ви Запад, а любимата ви матушка за 30 г. не е казала и една дума по темата?! Когато си отговорите ще разберете защо сте бедни. Можеби ще е от кемтрейлса, или от чипирането. Или сте просто олигофр€ни!
  • 8 ТАКА ЛИ

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо":

    И ПРОКУРАТУРАТА НЕ ЧЕТЕЛИ ЗА ТОЗИ НИКИ МИТНИЧАРЯ ОТ ФАКТИ МОГАТ ДА СЕ САМО СЕЗИРАТ ИЛИ ДА ГО СТОРЯТ КАТО СЪВЕСТНА МЕДИЯ И Е ГОТОВО ДО СЪДЕБНОТО МУ ПРОИЗВОДСТВОТО МНОГО СТРАННО??? ТУК ВСИЧКИ ЗНАЯТ САМО ПРОКУРАТУРАТА НЕ!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.