Last news in Fakti

14 Юни, 2024 15:02 2 741 26

Александър Симов пред ФАКТИ:150 000 гласа за БСП е политически фалит (ВИДЕО)

  • алексадър-
  • симов-
  • бсп-
  • нинова-
  • лидер-
  • катастрофа

Нинова се задържа на власт толкова време, че накрая сама започна да нарушава правилата, които тя въведе, казва социалистът

Александър Симов пред ФАКТИ:150 000 гласа за БСП е политически фалит (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

150 000 гласа за БСП е политически фалит. И се надявам на Националния съвет да се вземе решение, да констатираме оставката на Корнелия Нинова и да се назначи председател – някой от нейните заместници, който да поеме партията до организирането на вътрешно-партийния избор за лидер. Да ръководи целия цикъл от процедури. Този вот е катастрофален. Даже катастрофален не е точно. Това е историческото дъно, което БСП удря - с 19 депутати и около 150 000 гласа. Имаме лабиринт от провали и политически проблеми. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ социалистът Александър Симов.

„Някак в последно време БСП имаше едно вечно вземане на двойствени позиции, едно мънкане по най-важните теми за обществото. И заради това смятам, че трябва да има много ясен разговор за лявото. Трябва много ясно да покажем, че тази оставка ще се приеме. Нинова се задържа на власт толкова време, че накрая сама започна да нарушава правилата, които тя въведе. Когато започнеш да противоречиш на себе си, това е знак, че трябва промяна“, добави гостът.

„Относно преговорите, които обяви Бойко Борисов, мога да ви кажа моята позиция по тази тема, тъй като няма официална позиция на БСП. Трябва БСП да излъчи екип и да се отзове на поканата, за да видим какво предлага първата партия в страната като програма. Но трябва да кажа, че това, което видях от Бойко Борисов, ме изпълва с тежки подозрения, защото той не предлага схема за експертно правителство. Аз не виждам по никакъв начин това, което той си представи като визия, да е кабинет, равно отдалечен от всички партии. Борисов директно каза, че ГЕРБ трябва да контролира и посочи конкретни министерства, които са му важни. Нека да чуем това ли продължава да бъде тяхната теза и ако е това е офертата, не смятам, че има успех за кабинет. Групата на БСП ще отидат - не, за да приемат или не приемат офертата, а да чуят възгледите на ГЕРБ за това каква формула си представят за властта. Най-важното за мен е каква програма ще предложат ГЕРБ. Ние малко сме увлечени от опаковката – експертно или програмно. Искаме да чуем конкретни неща и какви ще са приоритетите пред държавата“, сподели още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    27 8 Отговор
    Какъв фалит бе вие сте направо за опело ама хайде да не съм толкова краен.

    Коментиран от #6, #10

  • 2 Русофил

    18 5 Отговор
    Не е вярно Симов. Политически фалит е като имаш 1 депутат, т.е. около 10 000 гласа.
  • 3 12340

    22 2 Отговор
    "... И ти ли, Бруте?!..."
  • 4 Тома

    20 8 Отговор
    Симов то електората ви умря ма.Благодарение на бойчето който ни пазеше от комунистите като им даваше малки пенсии
  • 5 БСП за България и Радев

    6 27 Отговор
    Сашо (Позволявам си да Ви наричам така другарю Симов, защото Ви чувствам близък), време е да проправите пътя на генерал Румен Радев да оглави партията майка

    Коментиран от #11, #21

  • 6 БСП в Бунището

    18 10 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    В Бунището на Историята са, ръководителите на БСП ,след поредица от изборни шутове отзад....Там,между политическите трупове на комунисти и руски агенти ще осъзнаят,че когато седиш на два стола - винаги падаш болезнено...Няма как да защитаваш руския Агресор и Диктатор,а да говориш за Демокрация ,Европейски ценности и Патриотизъм.....Няма как да защитаваш Пролетариата,когато си Приватизатор и Олигарх...
  • 7 БеСПишко

    34 4 Отговор
    Абе Симов, довчера бе най-верно пале на Нинова. Нинова разбра, че вече няма келепир в БСП, и палето реши да се прави на борец срещу статуквото 🤣🤣🤣. Абе аланкоолу, нали благодарение на такива верни нинови палета БСП го докара дотук...
  • 8 Читател

    28 3 Отговор
    Много предатели, много нещо! Човек би си помислил, че всички те са живели на Луната, а Нинова е провалила великата им партия. То бива неграмотност, бива, но толковя - не бива. Не ви ли стигат мозъчнните клетки, за да направите анализ, че 70% от българите не отидоха до урните, че мнозинствоот не подкрепя нито така нар. европейски елит, нито българлския, без значение коя е партията! Симов да не си въобразява, че ако той или друг оглави БСП, ще се въздигнат до небесата?! Няма как да се получи, защото БСП като такава е най-успешния проект на прогнилата социалистическа партокрация и на световното задкулисие. Тя не съществува за да се бори срещу капитализма – каза го бившия председател на партията Сергей Станишев. Нейната задача бе да помогне на една голяма прослойка българи със социалистически убеждения, да се адаптират към установения капитализъм и да го преживеят като бедни до момента на изчезването на прослойката, поради биологически причини. Паралелно с това БСП тушира и амортизира народното недоволство. Това е реалността!
  • 9 Комунисти сър

    23 2 Отговор
    Егати предателите Мишките първи напускат потъващия кораб
  • 10 От Народа

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Сашето си мисли, че Народа е забравил колко пъти и как беше окраден от съпартииците му - Лукановата зима 1990 г., партиините фирми, партиинете кръгове от фирми, създаването на мутрите, банковите фалити и хипер инфлацията, плоския данък, които Станишев ни подари, 65 г. възраст + 40 г. тр. стаж за пенсия - от Калфин и още безброй други по-дребни подаръци, все в полза и в името на Народа!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ваня

    16 2 Отговор
    А, аз харесвам Нинова !Тя е избрана от членовете на партията и не е нейна приумица да бъде неин лидер .Симов ...и ти ли Вуте !?!
  • 13 Кака Корни

    15 4 Отговор
    До 4 процентовата бариера има време
  • 14 Кака Корни

    10 7 Отговор
    Аз съм троянския кон на Герб . Трябваше да зануля партията .
  • 15 Кемал Айвалийски

    3 11 Отговор
    Сашо, привет! Поздравявам те! Оказа се мъжко момче. Очаквах го!
  • 16 Хейт

    19 2 Отговор
    Ми такъв си е. Йончева вече избяга при Пеевски. А вие бягайте при Марков, докато още можете.
  • 17 Алексбг

    6 5 Отговор
    Хе хе хе ! Чак сега ли го разбрахте бре , плешив наглецо ?Ами че тя вашата БСП /к/ ,отдавна е гнила и е без идва и посока.Остана само...вашата стръвта сте ,за лапа не добри служби...и стремежа ви към "кьорав софри ".А сега...олелеее !-:)-:)Ами дори във вашия "диалектически материализъм "е посочено ,че всичко има край.Да,дойде и вашият край.Никой не ви ще!Измряха държите фанатици и готованци. ..и сега няма кой да гласува за вас.Жалка пасмина сте !

    Коментиран от #25

  • 18 Симов, търсят се Патерици за ГЕРБ

    14 0 Отговор
    И всички Превратаджий се Активирахте!! Какво щяхте да направите вие при тая избирателна Активност?? НИЩО!!? Щяхте да станете Патерица на ГЕРБ и да искарате едни пари! Нещо като бившето СДС!! Получили сте и Обещания от Борисив, ако съборите НИНОВА!?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Алексбг

    8 7 Отговор
    Добре е ,че БСП/к/се проваля все повече с гръм и трясък.Тя е комунистическа паравоенна структура по същество.Още от 1919 година ,работят срещу България.Долни,коварни,подли агенти на Руската империя,както и да се казва преди и сега.Чиста проба предатели ,злобни страхливи, потайни заговорници, безочливи наглеци ,тълпи от наивници и фантазьори .Такъв е обликът ,на членската маса ,на тази вражеска за страната ни организация. "Идеологията"им.беше само прикритие ,за пък лените им дела. Добре е за България ,че отиват в Небитието.!!
  • 21 Ама другарю

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "БСП за България и Радев":

    И малките деца знаят че Радев е Натовски генерал
  • 22 Айде

    8 2 Отговор
    Я, щом и този тръбач на Нинова я хапе, ще я бутнат май! За съжаление на нормалните българи! Нинова се справя добре! Още малко трябва!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бекапе

    5 0 Отговор
    НДСВ Атака РЗС ДПС воля ГЕРБ БСП ИТН величие възраждане ПП ДБ СДС и други партии гъби са разклонения на БЕКАПЕ.. БЕКАПЕ БЕКАПЕ..
  • 25 Умен по цялата глава

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Алексбг":

    Честно да ти кажа - очаквах го ! Още като събориха Бойко с Преврат и три " Всенародни" въстания ,за да пуснат Ковид вируса за стаден имунитет сред хората...И се разбра,че Ковид отнася първо електората на БСП като най- възрастен,а последствията от заразата ги отнасят в комунистическите мечтани полета с инфаркти и инсулти...Сами си го докараха тва нещо !!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.