16 Юли, 2024 14:57 4 021 0

Орхан Исмаилов пред ФАКТИ: Имахме модела „Кой“, после стана „Той“, а сега е на път да го направят „Никой“ (ВИДЕО)

  • орхан-
  • исмаилов-
  • дпс-
  • доган-
  • пеевски-
  • карадайъ-
  • местан

Този път противникът на Доган е силен, казва гостът

Орхан Исмаилов пред ФАКТИ: Имахме модела „Кой“, после стана „Той“, а сега е на път да го направят „Никой“ (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

От 2013 година имаме модела „Кой“, после стана „Той“, а сега е на път да го направят „Никой“. Виждаме, че за всичко е виновен полковник Николай Марков, който каза, че тази цел – ДПС да се раздели, е постигната благодарение на него. ДПС вече е разделено, а целта му е да махне Доган от политическа сцена. Всичко това е негово постижение. Това в кръга на шегата, разбира се. За тези неща, които се случват, ние сме го казвали още през 2009, 2010, 2011 година. Това сме го обяснявали и това не е новина, това не е нещо, което да изненада българските граждани, както и самите хора в ДПС. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Орхан Исмаилов от партия „Свобода и достойнство“.

„Като погледнем назад във времето, какво си спомняме и виждаме. Как се разви Пеевски... Този път противникът на Доган е силен. През 2013 година Пеевски стана председател на ДАНС, после последва атентатът срещу Доган. След това Доган се оттегли от оперативната политика и постави лицето Местан, когото след това еднолично смени за 15 минути. На Местан не му дадоха възможност да се яви на Централен съвет, за да си каже мнението, да обясни защо го изключват. Той не беше допуснат. Това е демокрацията в ДПС“, сподели бившият депесар.

„След това Мустафа Карадайъ беше първият от хората, които се нахвърлиха върху Октай Енимехмедов при покушението срещу Доган. И така стана председател на ДПС, а след това изведнъж и той изчезна. Сега Карадайъ беше в Росенец, но си тръгна с лодка от там, а не през паркинга. Христо Иванов дойде с лодка на „Росенец“, след това седна в скута на Пеевски. Карадайъ не излезе през парадния вход, а през аварийния изход“, каза още Исмаилов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА