Last news in Fakti

27 Декември, 2014 13:51 1 515 0

Терорист се самовзриви в Одеса

  • терорист-
  • се самовзриви-
  • одеса-
  • взривно устройство-
  • загинал

Личността му засега не е установена

Терорист се самовзриви в Одеса - 1
Снимка: Думская

При взрив рано тази сутрин в Одеса е загинал мъж – предполагаем терорист, който вероятно не е успял да пренесе бомбата до местоназначението й, съобщи местният украински сайт  "Думская". Други жертви няма, но взривната вълна е избила прозорците и е разрушила няколко балкона на съседни сгради.

Според Градското управление на Министерството на вътрешните работи на Украйна, мъжът – около 45-годишен, носел в ръце багаж, в който навярно е било взривното устройство. По време на придвижването му възникнал неконтролиран взрив, в резултат на който разкъсаното тяло на мъжа било изхвърлено от взривната вълна на десетки метри по улицата, съобщи „Интерфакс“. Личността на загиналия все още не е установена. Според "Думская" силата на експлозията се равнява на поне 1 кг тротилов еквивалент.

На мястото на инцидента продължават да работят служители на правоохранителните органи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: