Last news in Fakti

12 Юни, 2015 19:38 1 511 1

Унгария не изключва изграждането на стена на границата със Сърбия

  • виктор орбан-
  • стена-
  • граница-
  • ограда
Унгария не изключва изграждането на стена на границата със Сърбия - 1
Виктор Орбан

Унгария е готова да разгледа всички варианти за да намали притока на емигранти, които влизат в страната от Сърбия, заяви в петък премиерът Виктор Орбан.

Според Орбан "тези хора трябва да си останат в Сърбия", предаде Асошиейтед прес.

Във връзка с това унгарското правителство смята да разгледа всички варианти за решение на проблема. Един от тях е строителство на стена на границата със Сърбия.

Орбан посочи, че в сегашния си вид миграцията представлява "опасност" за страната.

Премиерът е убеден, че ЕС трябва да промени подхода към разгледането на молбите на емигрантите, които желаят да се установят в Европа.

Орбан смята, че Брюксел трябва да изгради специална инфраструктура по проблема, която да бъде извън Евросъюза. Това ще позволи молбите да се разглеждат зад граница и в Европа да пристигат само одобрените кандидати за убежище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссс

    3 1 Отговор
    орбан и путин са пример за всички политици

    всичко останало е наведен до земята педали пред американския черен султан
Новини по държави: