Last news in Fakti

27 Декември, 2015 15:42 19 717 8

Снайперисти стреляха по представител на ДНР

  • донецка област-
  • снайперисти-
  • стрелба-
  • мисия-
  • едуард басурин

Няма жертви или ранени

Снайперисти стреляха по представител на ДНР - 1
Снимка: Wikipedia

Говорителят на министерството на отбраната на самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР) попадна под обстрел, съобщи ТАСС.

Едуард Басурин е попаднал под снайперистки обстрел от силите за сигурност в украинското село Коминтерново.

Група инспектиращи, сред които и представители на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (OSCE) са били мишени на снайперистите.

Няма жертви. Басурин заяви, че за втори път по време на инспекция на мисията наблюдателите стават мишена на изстрели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гецата

    1 0 Отговор
    на това се вика пропаганда цитирате "говорител" на непризната от никого терористична организация, който на всичкото отгоре говори глупости.

    Коментиран от #5, #7

  • 2 Петър

    0 2 Отговор
    Това са престъпните украинци!А после реват,че другите нарушавали примирието!
  • 3 до гецата подолу

    0 1 Отговор
    Геца ,ами този Басурин не е бил сам в момента. С него са били чуждестранните представители от ОССЕ ,а също и от КОмитета по наблюдения на примирието. Те също са напуснали мястото заради стрелбата.Или според теб и те говорят глупости?
  • 4 Kcaniba

    0 2 Отговор
    престъпните нацисти - терористи от дясно радикалните банди са стреляли по представителите на ОБСЕ и по свободен човек от Новоросия!!!
    Смърт за тези гадове!!!
  • 5 Бай хой

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "гецата":

    геца вземи си възстанови майчиното име и не драскай от Българско.

    Как да разбираме "не признати от никого" а инспектират заедно със служители на ОССЕ. Това ако не е признание и то от ЕС то здраве му кажи. И добре че ЕС ги призна и подписаха примирие че както бяха наели фашагите щяха да стигнат до киев.

    Коментиран от #8

  • 6 днр

    0 0 Отговор
    Гражданите от ДНР и ЛНР също са украинци но не искат да ближат САЩ затова прасето който е пряко подчинен на Байдън избива своите съотечественници и си пълни джоба. Всичко е за пари
  • 7 Кольо

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "гецата":

    гецааа, имам роднини които живеят в източна Украйна и съответно знам от първо лице , че интересите и желанията на местното население не са да ближат хамериканския задн.к !!! Така , че ГЛУПОСТИТЕ които си написал ТИ нямат нищо общо с действителността !!!Не можеш и нямаш право да наричаш обикновеното МЕСТНО население терористи! Истинските терористи поддържаш ти!!!
  • 8 стратокастър

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    Днес подкрепяте партизаните в Украина ,утре отцепници в Делиормана?
Новини по държави: