28 Юни, 2016 07:09 2 105 3

Положението на ЕС е сериозно

  • матео ренци-
  • ситуацията-
  • ес

Според Матео Ренци държавите - членки трябва да помислят за реформи

Италианският премиер Матео Ренци заяви, че Европейският съюз е в „сериозно“ положение след решението на Великобритания за излизане от общността, съобщи Economic Times.

“Това е позиция, която уважаваме. Каквото и да реши британското правителство, ние ще уважим неговото решение.  Трябва да сме отговорни и да запазим здравия разум.  Ние трябва да се съсредоточим върху стратегия за запазването на ЕС.

Страхувам се, че това няма да е последният случай, в който се сблъскваме с подобен въпрос. Все пак това може да е чудесна възможност за останалите държави – членки да приемат реформи и да подобрят организацията от вътре. Не бива да допускаме истерии. Европа трябва да гледа в бъдещето“, заяви Ренци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папур Шпеков

    0 0 Отговор
    Какви реформи те гонят бе. Реформите трябва да започнат от европарламента. Поне половината хрантутници дето се чудят всеки ден каква нова глупост да измислят трябва да си ходят
  • 2 шшш

    0 0 Отговор
    Европа ще се разцепи като узряла слива , ако Брюкселски идиоти ще продължават с политиката на отворените врати към терористи- свине, от Азия и Африка...от там идва насилие ..не може да съжителстваме с бурки и шалвари,накрая ще останат само джамии и Ислямска държава..това го знаят най добре Арабски държави които спонсорират алах акбаровци с бомби колани...
  • 3 Who Exit

    0 0 Отговор
    Когато в някой престижен клуб започнат да приемат "навляци" все ще се намери някой от свестните да го напусне .
Новини по държави: