Last news in Fakti

8 Септември, 2016 11:43 1 833 1

Спасителен хеликоптер се разби в Словакия

  • словакия-
  • хеликоптер-
  • спасителен хеликоптер-
  • катастрофа-
  • загинали

Няма оцелели

Спасителен хеликоптер се разби в Словакия - 1

Хеликоптер на словашката спасителна служба, се е разбил в централната част на Словакия. При инцидента са загинали и четиримата пътници на борда, съобщи АП.

Спасителната служба - Въздушен транспорт Европа - обяви, че катастрофата е станала късно в сряда, в близост до село Стелники.

Спасителният екип пристигнал в селото, за да прибере мъж със счупен крак. Малко след като хеликоптерът Bell 429 се отправил към болница в регионалната столица Банска Бистрица, той се разбил.

Говорителят на службата заяви, че изпратените на помощ екипи търсили мястото на катастрофата с часове, преди тази сутрин да попаднат на него в гората.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Граматиков

    0 0 Отговор
    Госпожо Трачева, няма да е лошо да отворите учебник и да си припомните (или научите) пунктуационните правила на българския език, след като се опитвате да пишете на него.
Новини по държави: