Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 08:31 1 203 2

Мечти за мир в Лозана

  • лозана-
  • мир-
  • сирия

Без голям пробив за Сирия

Преговорите в Лозана за Сирия завършиха без голям пробив, като страните, които участваха в тях, се договориха да продължат работата за постигане на мир, съобщи ТАСС.

Освен Русия и САЩ, в преговорите участваха още Иран, Турция, Египет, Йордания, Ирак, Саудитска Арабия и  Катар.

„Бяха изложени нови идеи. Те може и да са първите стъпки по пътя за определяне на условия за мир. Това бяха много открити и искрени преговори с всички ключови страни на масата.  Не сме се разбрали за нещо конкретно. Следащата ни среща ще е на 18-ти октомври“, заяви държавният секретар на САЩ Джон Кери.

В същото време стана ясно, че той ще пътува за Лондон за нови преговори за Сирия. На тях ще присъстват и външните министри на Великобритания и Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САЩ няма друг шанс

    0 0 Отговор
    Ако Русия защити суверенитета на Сирийската държава, означава че е настъпил краят на американският едноличен контрол над света. САЩ трябва да атакува преди изборите в САЩ за да се докаже че ЯСТРЕБИТЕ със Хилари са правелният път за бъдещето на САЩ. Затова Джон Скери заминава към Англия със своите палячовци -клоуни на власт , както и франчушкият президент който е американски дупелизец който бе поставен не случайно на власт от САЩ именно да върши мръсната работа. САЩ ще извърши провокация в СИРИЯ в близко време. Русия няма друг изход освен да се подготви за финална схватка съз Запада! Победа за Сирия и Рисия означава че Русия е отново в решаващ световен фактор чийто глас следва да се чува и без нея не ще се решава който и да е световен проблем! Да пожелаем успех, мъдрост и твърдост в действията на Русия и Сирия. Света е в очакване на голям решаващ световен конфликт! Конфликта ще покаже кой в бъдеще ще поръча музиката . СЛАВА РОССИИ ! РАБОТАЙТЕ БРАТЦИ ! ЖЕЛАЕМ ВАМ УДАЧИ ! СЛАВА СССР !
  • 2 Carfen

    0 0 Отговор
    За Сталинууу! За родинууу! За Путинууу! WTF???

    Факт е, че американците вече не могат. Единия им кандидат президент го е разбрал, другата казва "И след нас потоп...", та да видим какво ще изберат(ако наистина е така) американските интелектуалци, прибирайки се от Макдоналдс.

    А руснаците волю- неволю ще трябва да отговарят реципрочно на всяка англо-саксонска атака, иначе ще стане лошо за Русия, и не само.
Новини по държави: