Last news in Fakti

2 Януари, 2017 18:29 1 224 15

Германия иска ограничаване на властта на Асад

  • германия-
  • башар асад-
  • условия

Има възможност той да участва в преходен кабинет

Германското правителство допуска участие на Башар Асад в евентуално преходно правителство в Сирия, но не смята, че той има място в дългосрочното бъдеще на страната, съобщи FOX

Според говорителят на германското външно министерство овладяването на Алепо от правителствените сили „укрепва режима“.

Според Мартин Шафер обаче Асад не може да играя основна роля в бъдещето на Сирия. Той смята, че бунтовническите групи не биха приели сделка за преходно правителство, без то да предвижда ограничаването на властта на Асад.

Шафер смята, че бъдещата роля на Асад трябва да бъде решена при предстоящите преговори за Сирия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    19 3 Отговор
    Германците искат,но последната дума е на човека от Червения площад.:)))
  • 2 да го кажем направо

    19 2 Отговор
    И защо го иска това Германия...че Асад е легитимно избран президент.Ако не са забравили политиците в Германия-точно това е начина и волята на народа-а сирийците го избраха Асад преди по-малко от година...-за това "лекичко" мълчат "свободните медии"--точно за изборите в Сирия--а те определиха Асад за президент-факт.И откога чужда държава определя кой ще е президент на дадена държава...??? Май много е заразна практиката на Вашингтон....?!!??!?!
  • 3 Бай хой

    17 2 Отговор
    Те германците нямат никакви проблеми с вътрешната си сигурност та са тръгнали да разрушават чужди държави. Имаше една приказка който нож вади от нож умира та и на шмеркелита няма да им се размине.
  • 4 jambazina

    20 1 Отговор
    Като приемем Сирия в ЕС, тогава немски бюрократи ще могат да казват кой да управлява там, засега още не може....
  • 5 Милано

    19 1 Отговор
    Е това ли е демокрацията ви? Нали сирийците го избраха преди една година-а вие им налагате своето виждане.Нещо това искане хич не се връзва със вашите евро-атлантически ценности-със които ни лъжете постоянно.Или викате,на вас"големите" демократи ви е позволено всичко.Еми това си е истински популизъм и лицемерие.
  • 6 Хасан

    14 2 Отговор
    Германия по скоро на избори..тия апатични немци трябва да свалят Меркел..Тя напълни Турция и Европа с бежанци.. Ердоган и каза нека бежанците останат в Сирия и там даже окаже хуманитарна помощ

    Коментиран от #9

  • 7 Realist

    11 1 Отговор
    Меркел иска Асад да се махне а защо някой да не иска да се махне именно тя
  • 8 Бай село

    12 1 Отговор
    Германското правителство да оправи техния проблем , а това е МЕРКЕЛ американско мекере, ако Хитлер стане ще я набие на шиш!
  • 9 Европеец

    13 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    Меркел трябва да си ходи заедно с Ердоган който засили потоците емигранти към Европа и подпомагаше ИДИЛ.
  • 10 стоян георгиев

    1 14 Отговор
    нещата си идват на мястото.германия и сащ са наи-важните за сирия ,те са тези с парата.друг никои няма да си мръдне пръста за въстановяването на страната и както казваше правешкия хитец живков .решава този дето има пари :))))))))))))))!та вярно се позабавиха работите ама се наместват.
  • 11 Диди

    0 6 Отговор
    Преди около седмица,Асад каза,че Сирия нямала нужда от помощ.Той със семейството си живее охолно,а народа мизерства.Европа ще помогне за изграждането на Сирия.

    Коментиран от #14

  • 12 Хасан

    1 1 Отговор
    Да не се допускат повече немци и европейци в Близкия изток...те само носят страдания и война.. От 100 години откакто я няма Османската империя там има само войни и насилие

    Коментиран от #15

  • 13 Хасан

    2 1 Отговор
    Меркел трябва да си подаде оставка.. Германците трябва да излязат на улицата и да я смъкнат. Тя наводни Европа с терористи.. Ако има гражданско общество това трябва да направят
  • 14 ИСКА АМА НЕ О СТИСКА

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    А ТУКА НАШТЕ ПОЛИТИКОМУТРЕСКА КЛИКА СИ ЖИВЕЙ ОХОЛНО ЗА СМЕТКА НА НАРОДААА НАЛИ.
  • 15 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    ти кво харесва ти да те псуват по форума и тенденциозно пишеш глупости и дразниш?османската империя бе символ на мракобесие убииства и терор.тва бе ислямска държава в пълната и форма.днес идил искат да направят точно неино подобие!
Новини по държави: