18 Януари, 2017 15:35 833 4

Юнкер: Да не смесваме имиграция и тероризъм

  • жан - клод юнкер-
  • brexit-
  • бежанци

Той иска балансирана сделка за излизането на Великобритания от Ес

Ще търся сделка за Brexit, която да е балансирана, както за ЕС, така и за Великобритания. Това заяви председателят на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер, цитиран от ITV.

“Ще направя всичко възможно тези преговори да завършат с балансирана сделка, зачитаща правилата“, заяви Юнкер.

В същото време той отправи критики за отказа на страни от ЕС да въведат квотите за разпределения на имигранти.

Според Юнкер понятията за тероризъм и имиграция не бива да се смесват. Той смята, че трябва да се създаде система, която да засича терористите на границите.

Според него различията на европейските държави улесняват терористите. Юнкер иска младите да обърнат поглед към Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евроглупи

    9 0 Отговор
    ТЪПАНАР, продължават да не разбират или пък не искат да разберат за какво става дума.

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "евроглупи":

    Те никога не са се срещали с такъв проблем. Мислят, че всичко което хвърчи се яде. Освем пари нищо друго не е в главите им.
  • 3 ТИКВОЧА

    4 0 Отговор
    КОЙ ТЕ НАЗНАЧИ ТЕБЕ БЕ ДЪРТ ШВЕСТЕР А ДРЪЩЕ СИ МИГРАНТИТЕ С МЕРКЕЛ И АКЪЛ НЕ ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ТОКУ ВИЖ ТОЗ ИЗМИСЛЕН СЪЮЗ ЩЕ РУХНЕ МНОГО СКОРО.
  • 4 Таралежи е гащите! Приятни сънища!

    1 1 Отговор
    Всички световни войни се замислят, организират и финансират от чичо СЕМ. Те се провеждат когато чичо СЕМ е в финансова криза. В момента чичо има дефицит 20Трилиона! Целите на всички световни войни са едни и същи : разбиване на евентуален съюз между Европа и Русия и разрушаване устойчивостта им и захващане на отслабените държави в икономическо, финансово и политическо отношение. Тоест предобиване на нови колонии. Света на капитализма и неговата същност не се е променил а само опаковката му- демокрация, ценности и свободи. Свобода няма а има жестока борба за контрол и подчинение на малките от страна на големият чичо! Индира Ганди казва: историята е най- добрият учител но има най-лошите ученици! Ние какви ученици сме?
Новини по държави: