24 Март, 2017 14:54 808 0

Обвинения в тероризъм срещу нападателя от Антверпен

  • антверпен-
  • тероризъм-
  • атака

Той се опита да се вреже с кола в група хора

Обвинения в тероризъм срещу нападателя от Антверпен - 1
Снимка: БТА/AP

Повдигнаха обвинения в тероризъм на мъжа, който направи опит да извърши терористична атака в белгийския град Антверпен, съобщи Би Би Си.

Мъжът се опита да се вреже с кола в голяма група хора. След инцидента нямаше пострадали. В колата са били намерени ножове. Атаката стана само ден след атентатите в Лондон.

Той е идентифициран като Мохамед Р. Той е на 39 години и живее във Франция. Смята се, че произходът му е от Южна Франция.

Мъжът обвинен и в притежание на оръжие. Преди два дни в Белгия отбелязаха една година след атентатите в Брюксел. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: