Last news in Fakti

29 Март, 2017 14:39 7 896 4

Оправдаха изнасилвач, защото не изпитал удоволствие

  • оправдаха-
  • насилник-
  • присъда

Шокиращ случай в Мексико

Оправдаха изнасилвач, защото не изпитал удоволствие - 1
Снимка: Shutterstock

Съдия в Мексико оправда обвинен в изнасилване, защото не чувствал удоволствие по време на акта, съобщи „Дейли Мейл“.

В случая са замесени четирима младежи от богати семейства. През 2015 г. те насилствено вкарват в своята кола младо момиче, след което то бива изнасилено.

Изнасилвачите са наричани „Los Porkys“. Оневиненият е Диего Круз Алонсо. В момента той е на 21 години. Той е опипвал жертвата по гърдите и интимните части. Счита се дори, че е проникнал в нея с пръсти.

Според съдия Ануар Гонзалес обаче, действията му не са имали за цел плътско удоволствие и не са му доставили такова. Така той се счита за невинен.

Жертвата е имала сексуален акт с двама от насилниците. Тогава тя е била на 17 години. Преди време четирите момчета се извиниха във видео обръщение. След това обаче техните семейства изтеглиха клипа и отрекоха синовете им да имат вина.

Делото разбуди огромно недоволство в Мексико. Много хора смята, че на насилниците ще им се размине, заради богатите им семейства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onlyhonda

    36 3 Отговор
    значи сега тоя изрод го хващат няколко човека намазват му задника с олио примерно и без изобщо, ама изобщо няма да им е кеф с една бухалка от дебелия край да му я тикнат в задника и да я разхождат цял ден в него. те дори ще се погнусят и няма да изпитат грам удоволствие. значи са невинни дори може и поощрение да получат!!!
  • 2 ддд

    4 6 Отговор
    тая сигурно е много зле
    и за изнасилване не става
    съдът може да те съсипе
  • 3 Язък

    4 0 Отговор
    Който плаща той поръчва музиката. Много кофти в наказателния кодекс е определено, поне в българския, че е видиш ли само от мъж на жена. Ще ми се да бяха равнопоставени половете да преспя с някоя богаташка и да викна "Еврика-изнасилен съм", да прибера едно хубаво тлъсто обезщетение. Само дето дедо Господ така е направил нещата, че аз трудно мога да го докажа, а девойката дето съм бил у нея лесно, а законотворците са го легитимирали като правило. Света не е съвършен отвсякъде.
  • 4 БайХой

    0 0 Отговор
    И тия имат съдилища като нашите... Сигурно съдиите са учили право в България!
Новини по държави: