18 Юли, 2017 12:16 3 218 5

Невиждан студ в Аржентина

  • аржентина-
  • сняг-
  • студ

Има двама загинали

Невиждан студ в Аржентина - 1
Снимка: БТА/AP

Двама души загинаха заради студеното време в Аржентина, съобщи News.com.au.

Причина за минусовите температури е студен фронт от Южния полюс. Загиналите са мъже на 54 и 41 години. Единият е бездомник от курортния град Мар дел Плата, а другият е от Санта Фе. Причината за смъртта и на двамата е хипотермия.

Температурите в Аржентина достигат до минус 7 градуса по Целзий. В градчето Барилоче са регистрирани рекордните минус 25 градуса по Целзий. Отменени са били самолетни полети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 2 Отговор
    Сигурна пак е виновно Глобалното затопляне?!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ми24

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ами да,колкото и странно да ти се струва.Засилват се екстремните явления и стават по-често,но за съжаление разумните и отговорни хора все още са малко за да се разбере сериозността на проблема.
  • 3 Настинката

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Господин лоботомиран, ти като се простудиш, не вдигаш ли температура? По твоята логика настинките не трябва да са възможни!
  • 4 Гост

    2 0 Отговор
    Я се прегледайте, лумпеняги!
    Глобалното изглупяване е настъпило в празните ви тикви. Само глупак може да вярва, че студа води до затопляне или сте просто слуги в НПО!!!
  • 5 Лупи

    0 0 Отговор
    Какви глупости плещите за глобално затопляне? Това е най-южния град в Ю.Америка т.е. еквивалент на най-северния в С. Америка и в момента при тях е зима т.е. какво ненормално има в отрицателни температури зимата?Нито има затопляне нито изстудяванe, което не оправдава безразборното експлоатиране на земята от човека.
Новини по държави: