Last news in Fakti

21 Юли, 2018 08:11 4 400 11

Пловдивчанка скочи от ТИР в движение във Франция

  • тир-
  • франция-
  • жена

За ужасен инцидент с пловдивчанка. съобщава Plovdiv24.bg. Трагедията се е разиграла около 21,00 часа във вторник, 17 юли, на магистрала А9 близо до Saint-Aunès, североизточно от френския Монпелие. Жената е скочила от ТИР по време на движение. Тя е тежко ранена и е хоспитализирана в университетската болница в Монпелие.

Камионът се е движил в посока град Ним. По информация на френски медии става въпрос за личен проблем между жената и мъжа й, който е шофирал камиона. По-късно последният е обяснил, че не е могъл да направи нищо, когато съпругата му отворила вратата и скочила от тежкотоварния автомобил. Пътният трафик по А9 в посока Монпелие-Ним е бил силно затруднен до 23,00 часа местно време, без обаче движението да бъде спирано.

По непотвърдена информация водачът е арестуван до изясняване на причините, довели до произшествието. Жената е от Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    13 11 Отговор
    Не стават тия работи БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТРЕНИРОВКИ.Първо трябва да се започне със скокове от каруца,после бавнодвижещ се тамвай и така нататък.Най-лошото в конкретния случай обаче не са травмите ,а разочарованието на скачащото лице от способостите си и отказа му от по-нататъшно усъвършенстване!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Крадец

    13 0 Отговор
    Когато човек няма ум,резултатите са ужасни!
  • 3 no name no face no number

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Браво тоя път си много прав първо от кон, после от каруца, кола и тн. но ксто са кухи лейки монето събирачки е така. Като видят пари и се побъркват. може да е видяла 20 евро и решила да си ги вземе, но без опит така става. Жалко, че са арестували човека пак той виновен, че жената скочила в движение и какво да направи??? да набие спирачките рязкп ли? Правилно е постъпил евала, аз ако бях и газ щях да дам.
  • 4 Ром

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Явно и ти имаш слабост към каруците ,брачед .
  • 5 Бесен Русофил

    4 8 Отговор
    Факти бг, айде моля стига сте ни занимавали с разни българки, дет били скачали от не знам си де ! Я вземете да пуснете една читава статия за някое ново супер-пупер руско оръжие, без световен аналог.
    Няма значение какво ще бъде, танк, самолет, ракета, кораб, автомат, каквото и да е, просто напишете нещо, щото взех да ставам нервен нещо, криза ма хваща ! Ми бива ли така, сума ти и време се мина, а вие ту за Трамп, ту за Макрон пишете разни глупости, айде стига празнотии вече и предварително ви благодаря за статията относно новото руско супер оръжие !
    Ваш покорен слуга - Бесен Русофил - 21 07 2018 г. подпис.

    Коментиран от #8

  • 6 Семейство

    4 1 Отговор
    Преди да коментирате четете до края, става въпрос за семейен скандал
  • 7 Шифиор

    1 4 Отговор
    Дано гадното куче го намерят в някоя канавка!
  • 8 ША ВА ЗАНИМАВАТ ДА ВИДИТЕ

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Русофил":

    ТАЯ ВЛАСТ ДО КЪДЕ ДОКАРА НАРОДЕЦА.СИЧКИ СА ДЮС НЕРВНИ И ИЗПЕРКАЛИ АМА НЕ ОТ РУСКОТО ОРЪЖИЕ НАЛИ ДРЕБНА ДУШИЧКЕ..
  • 9 гост

    2 0 Отговор
    Нещо за инж. Ральо Ралев няма ли?
  • 10 Да да

    1 1 Отговор
    Мъжа простак,жената идиотка - резултата е този! Дано го вкарат в затвора,защото тя вече е в болница! После като се оправят след година-две да заживеят щастливи заедно до края на дните си
  • 11 факт

    0 0 Отговор
    искала е да прецака човека и май е успяла
Новини по държави: