Last news in Fakti

22 Август, 2018 12:40 1 361 5

Кола с газови бутилки се вряза в кметство

  • кметство-
  • кола-
  • газови-
  • бутилки-
  • автомобил-
  • холандия-
  • бемел

Полицията води разследване

Кола с газови бутилки се вряза в кметство - 1
Снимка: Shutterstock

Автомобил, натоварен с газови бутилки, се вряза в кметството на холандския град Бемел, община Лингевард в югоизточната част на страната, съобщиха местните медии. Според очевидци шофьорът е насочил автомобила умишлено. При удара автомобилът се е запалил и изгорял, а сградата на кметството е сериозно повредена.

Инцидентът е станал в 2 часа местно време в нощта срещу 22 август. Шофьорът минал през моравата пред кметството и, заобикаляйки загражденията, насочил автомобила към сградата. ​Пристигналите на мястото пожарникари потушили огъня и намерили тялото на мъж. Самоличността на шофьора не е установена, но източници от полицията твърдят, че има заподозрени.

Algemeen Dagblad цитира представител на противопожарната служба, според когото в полицията е получена заплаха, която може да бъде свързана с нападението. Кметството ще остане затворено през целия ден, в сградата няма и ток, обяви кметът Мариане Шуърманс, предаде БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    16 0 Отговор
    Това не е терористичен акт. Просто дистрибурор на пропан-бутан е заспал зад волана. Мюсюлманин е , но няма информация да е радикализиран. Пък и то Ислямът си е мирна религия.
  • 2 гост

    1 1 Отговор
    нарочно не споменават, че газовите бутилки не са се взривили, че противницит на ГИ ще получат нервна криза
  • 3 гост

    10 0 Отговор
    Объркал е пресечката, няма нищо общо с тероризма. Мехмед е безработен, на 20тина години, неук е, но знае какво проповядва Аллах. Той е в Холандия, но мрази холандците и като цяло европейците, затова е отишъл там да им ползва труда и помощите, но пак си ги мрази. Мехмед е сбъркал посоките, понеже не може да чете табелите, не са на арабски, и е свил към сградата.
  • 4 РЕВЕРАНС СЛЕД РЕВЕРАНС

    1 3 Отговор
    ЗА грижата на ЗАПАДА в БЛИЗКИЯТ изток ! Няма да е за кратко тези благодарности ! ЕВРОПА ЩЕ ГОРИ КАТО ЗАПАЛЕНО ТОРИЩЕ ! ДЪЛГО И МИРИЗЛИВО !

    Коментиран от #5

  • 5 та като говориш

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "РЕВЕРАНС СЛЕД РЕВЕРАНС":

    за миризливо горене явно имаш в предвид да се пуснат отново едни пещи и за гориво да ползване брата хасан и брата асан...и си прав , че ще мирише....не сте поискали не са го направили европейците...щото един път стонма за вода...втори път но накрая ще се счупят....човешките ви права де
Новини по държави: