Last news in Fakti

25 Август, 2018 15:54 6 688 45

15-годишно момиче беше изнасилено в Италия

  • италия-
  • венеция-
  • момиче-
  • изнасилване-
  • бежанец-
  • мигрант-
  • плаж-
  • полиция

Насилникът е чужденец

15-годишно момиче беше изнасилено в Италия - 1
Снимка: Shutterstock

15-годишно момиче беше изнасилено на плаж в италианския град Йезоло, провинция Венеция, предадоха медиите на Апенините. Чужденец е извършил грозното престъпление.

Младото момиче е било на почивка в курорта заедно със своите родители. Те я пуснали да прекара вечерта със свои приятели на плажа. Тийнейджърката се отделила само за момент от групата младежи и била нападната от непознато лице в тъмнината.

Нейните приятели веднага сигнализирали в полицията, притеснени от отсъствието й, но било прекалено късно. Младото момиче било сексуално насилено от непознат. След това тя е била настанена в болницата. Полицията води разследване по случая. До момента е известно единствено, че насилникът е „чужденец“.

Кметът на градчето Валерио Зоджа заяви, че целият град е потресен от случилото се. Някои италиански издания пишат, че насилникът е млад мигрант. Полицията е предприела мащабна операция по залавянето му. Новото италианско правителство е твърдо против приема на бежанци, а една от причините са зачестилите нападения в Италия през последните години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меркел

    49 7 Отговор
    И аз искам. Миличките ми адриканчета, афганистанчета, само да се измъкна от охраната и ще дойда при вас. И ще искам: още, още, още имигрантчета, елате!
  • 2 Инкогнито

    77 6 Отговор
    Разни Могамбе и Отомбе си носят Африканския манталитет в Европа. Не случайно на Шимпанзетата им се радваш само в ,,Зоо парка" !

    Коментиран от #6

  • 3 El comandante

    81 8 Отговор
    Убий мигрант спаси еВРОПА!!!!

    Коментиран от #10

  • 4 сноу

    21 3 Отговор
    Няма да закачате чужденецо ей,че като ви насмете Краско на бай Илия отрепката .
  • 5 патриотъ

    51 7 Отговор
    Ще им дойде акъла на макаронаджиите,когато ги изнасилят всичките,барабар и мъжете!
  • 6 Болгар

    31 4 Отговор

    До коментар #2 от "Инкогнито":

    Бойко, Волт, еврогейци, ..., дженералс, четохте ли? Това е Шенген. Това е свободно движение на хора... Вие го искате. Но ако и една българка бъде изнасилена и не подпалите на клада маймуната рецидив, Етна ще заспи, но за вас тук мирен ден и сън може и да няма един ден. Защото за да лапате пачки, погребахте хиляди невинни души. Звучи налудничаво, може би, но ние българите преди не сме като вас политици и военни сега. За вас невинно пострадалите нищо не значат, а ние изправяхме носите от ужас на уроди.
  • 7 vasik atanasova

    5 45 Отговор
    а те колко изнасилиха
    а и кви са тези родители
    да е оставят сама на плажа да нощува

    Коментиран от #8, #11, #19

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    32 6 Отговор
    Колко лаконично - насилникът е „чужденец“.
    А, защо не споменавате, какъв точно чужденец е, а? Май е от ония мигрантите от "мирната" религия, а? Така е когато пускате тези ислямисти така ще е.
    ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ, КОИТО СЕ СЪМНЯВАТ, ЧЕ ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ САМО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И УБИЙСТВА?

    Коментиран от #22

  • 10 Грантаджийче

    5 33 Отговор

    До коментар #3 от "El comandante":

    Я сига бе фашист, може да не е мигрант малко ли уроди има и в ЕС.

    Коментиран от #12

  • 11 Вместо да

    34 3 Отговор

    До коментар #7 от "vasik atanasova":

    се замислиш че вече в Европа е опасно, и няма да има никога волното детство и тинейджърските тръпки,(всички сме нощували на плаж) ти си затърсил под вола теле! Би трябвало да се засрамиш от коментара ти! Утре е възможно като излезеш на излет и тебе да те хванат на обед5-6 такива маймуни и да се пирадват на теб и на семейството ти!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Грантаджийче

    6 38 Отговор

    До коментар #12 от "El comandante":

    Замълчи долен фашист и расист, ромите и мигрантите също са хора, такива лоши хора като теб , в Росия лежат само по тюрмите.

    Коментиран от #14

  • 14 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    35 3 Отговор

    До коментар #13 от "Грантаджийче":

    Нещо бъркаш. Точно в Русия такива като тези ислямски мигранти посегнаха на рускини и онези диви руснаци ги размазаха от бой. Мигрантите казаха, че там не се отнасяли "добре" с тях и повече не искат да ходят там. Виж в Германия е друга работа там местните са толерантни с тях и позволяват на тъмнозелените да си ги поеbават, ама тези номера в Русия не вървят.

    Коментиран от #41

  • 15 СссереМ

    4 10 Отговор

    До коментар #8 от "El comandante":

    С какво е въпроса,кат нямаш матриал.
  • 16 Чичо АДИ

    29 1 Отговор
    ОХ на ЧИЧО мигрантчетата какви хубави комини ще ви вдигна ! Убии маймуна спаси банан
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Румяна Костова

    18 2 Отговор
    Толерантни,ама вече не съвсем.Свидетил съм била как немци гледат на емигрантките със забрадки и с по 4-5 деца.Погледът въобщене е с умиление.
  • 19 Моника Люински

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "vasik atanasova":

    Васик пина ли си лекарството.
  • 20 шейх

    23 1 Отговор
    В Иран за такива случки дават обесване на площада,но в ЕС ще му защитят правата на "бежанец" и даже няма да го лишат от скромната месечна помощ от 800евро. Данке Меркел,Тенкю Сорос!
  • 21 Юнкер джуниър

    19 2 Отговор
    Ау заплакали италианците, в Германистан или в Скандинавските емирати въобще не се споменават такива работи-журналистите се наказват,а на полицията и е забранено да разследват. Това си ежедневие в Еврогейската република защото се нуждаем от подмладяване на нациите и от работна ръка -така казват мъдреците((
  • 22 гост

    4 17 Отговор

    До коментар #9 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    И защо Исляма да е в основата на тази случка?Къде прочете в коя Книга,че Исляма толерира такова отвратителни нещо?Говориш глупости,само заучени фрази от нет форумите!

    Коментиран от #23

  • 23 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    18 2 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    А кое е в основата на тази случка? Не е ли поредния ислямски мигрант извършил поредното престъпление? Трябва ли да чета някъде, че исляма толерира престъпления, след като изповядващите тази религия вършат престъпление след престъпление от атентати и убийства до нападения срещу жените? Изобщо не говоря глупости и това не са заучени фрази от нет форумите, а самата истина, която на теб като мюсюлманин не ти харесва, но това слабо ме интересува, какво ти харесва и какво не. Фактите говорят сами за себе си, а те са че вие мюсюлманите сте световни терористи. Доколкото ми е известно освен вас мюсюлманите други няма, които да правят взривове и атентати с едничката цел да убиват невинни хора, които нищо не са ви направили. А сега пак се опитай да ми обясниш, колко "мирна" е твоята мюсюлманска религия да видим дали някой нормален човек ще ти повярва.

    Коментиран от #25

  • 24 inspektor

    1 11 Отговор
    умствения капаците на жената е толкова ограничен, че затова че се е върнала пияна и раздърпана и за да не обвинят гаджето и веднага е измислила лошия Торбалан от тъмнината.
    Удивително е че читателите са толкова прооости парчета и се връзват на едни и същи измислени истории на елементарни манипулативни жени
  • 25 гост

    3 16 Отговор

    До коментар #23 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Въобще не си в час !Точно обратното е,Исляма порицава всякаква форма на насилие,но едни услужливи медии дават информация,която е подбрана за да прави слугинаж на едни хора.Аз не си правя заключения за дадена религия от нейните последователи,защото религията е универсална,а хората не са.Както е в християнството имате си църква,която в основата си е безпроблемна,обаче от друга страна си имате и БАБА ГУСИ,което е отвратително,е кажи ми,БАБА ГУСИ олицетворение на всичко християнско ли е или е болен мозък????

    Коментиран от #27

  • 26 смърт на звяра

    15 2 Отговор
    Това се случи и другаде. Истински случай. С пакистанец. След изнасилването, се опита да убие 15 годишната а я остави инвалидна. Парализация.. Неговият адвокат каза, че тъй като те са в Рамазан, не му е позволено да мастурбира, и понеже жените в мюсюлманския свят нямат никаква стойност, намери жена за секс...

    Коментиран от #29

  • 27 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    9 3 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Иска ти се да не съм в час. Това за исляма, че бил порицавал всякаква форма на насилие да го говориш на онези вашите там дето се събирате в джамията. Тук на нас християните няма смисъл, защото сме доста по умни от вас и не се хващаме на елементарните ви лъжи. Аз заключения не правя, аз съобщавам факти, че атентатите се извършват от хора изповядващи исляма, а пред фактите и мюсюлите като теб следва да замълчат. Не сравнявай престъпленията на твоите мюсюлмани с БАБА ГУСИ, защото той атентати не е правил и невинни хора не е убивал. А, че не одобрявам нещата, с които се прочу БАБА ГУСИ е повече от ясно. Така, че само болен мозък като теб, може да направи сравнение между масовите убийства на невинни хора от страна на ислямисти с извратените действия от някой си като баба гуси.

    Коментиран от #28

  • 28 гост

    3 8 Отговор

    До коментар #27 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Кой е по-по-най 😉извинявам се за иронията,но наистина не си в час!Плашещото е ,че хората които извършват терористични атаки са такива като теб:Слепи подражатели!Каквото им се подаде го смятат за чиста монета.Така е в нашите Джамии в България,а и на всякъде,където хората искат да живеят в мир със всички се говори,само и само една истина,а именно,че ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ НА ТЕРОРА,А ТЕРОРИСТИТЕ НЕ ЛОГАТ ДА СЕ ПРИЧИСЛЯТ КЪМ ИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЯ!

    Коментиран от #31

  • 29 ооо

    1 6 Отговор

    До коментар #26 от "смърт на звяра":

    Урко,виж какво си писал,че е забранено даже да мастурбират,а камо ли да правят секс,кажи как един правоверен ще наруши Божията повеля?Значи тоя е като теб
  • 30 bogo

    7 0 Отговор
    стига с тея мигранти то тика има колкото искате от тях само че им викат роми ама са си манангали рязани
  • 31 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    6 2 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    Запази мнението си за теб, очевидно аз не го споделям. Ти си един обикновен манипулатор и то на най ниско ниво. Няма как да ми припишеш терористични атаки на мен един обикновен християнин, защото фактите говорят друго, а то е, че терористите сте единствено вие мюсюлманите. Подлостта ви достига космически размери особено когато обвинявате други хора за вашите престъпления. Аз за взривил се християнин самоубиец не съм чувал, но виж за мюсюлманин целия свят ще го потвърди. Нито съм сляп както ти твърдиш нито съм подражател. Подражател на кого? Хората искали да живеят в мир със всички? За кои хора говориш да не би да имаш предвид мюсюлманите??? Еее тук направо изби рибата с това си твърдение. То голямо желание за мил имате вие мюсюлманите ден през ден атентати по света организирани и изпълнени все от "миролюбиви" мюсюлмани. Е на това му се вика желание за живот в мирни условия. Толкова сте цинични, че чак не мога да ви гледам вече. Не знам дали "ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ НА ТЕРОРА, А ТЕРОРИСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИЧИСЛЯТ КЪМ ИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЯ" както ти твърдиш, но вашите действия, атентати от всякакъв калибър говорят точно обратното. НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ТЕРОРА СЕ ИЗВЪРШВА ВСЕ ОТ МЮСЮЛМАНИ, А ТЕ КЪМ КОЯ РЕЛИГИЯ СЕ ЧИСЛЯТ ???

    Коментиран от #32, #44

  • 32 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #31 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Мноого писане ,но нищо конкретно,голи приказки прикрепени с "доказателства"от "новинит".Аз говоря за Исляма като религия ,като основи и апостолати ,но ти си знаеш твоето.Самоубийството в Исляма е ЗАБРАНЕНО,а камо ли да отнемеш друг живот,няма девици,няма Рай за такива.А ти си мисли каквото искаш,радвам се само,че имам приятели християни и то доста,които не са фанатазирани като теб!

    Коментиран от #33, #34

  • 33 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    5 2 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Няма как да са ми голи приказките, тъй като вашите атентати ги дават по новините и целия свят става свидетел на това. Ако отречеш това значи си най-големия лъжец, но това е типично за вас. Няма как да скриеш ислямските атентати колкото и да ти се иска. Тези "доказателства", които ти отричаш ги дават по всички международни телевизионни канали. Не ме интересува твоя ислям, нито като религия, нито като каквото и да било. Тъпо е да твърдиш, че "Самоубийството в исляма е ЗАБРАНЕНО,а камо ли да отнемеш друг живот", защото както се вижда го правите и то съвсем целенасочено - коли бомби, самоубийци бомби, черни вдовици бомби, деца бомби еее няма съмнение религията ви е мнооого "мирна".
    Още ще се опитваш ли да ме убеждаваш в противното ? Тези твои "приятели християни" трябва да са много заблудени, за да пуснат вълка в кошарата с агнетата. Аз не съм фанатазиран ни най малко, а просто отказвам да се съглася с абсолютно невярната ти пропаганда за "мирния ти ислям". Вие мюсюлманите обичате да обвинявате всички не мюсюлмани, в какво ли не щом не сме съгласни с вашата религия. Това е насилие от ваша страна и аз отказвам някой такъв като теб да го упражнява над мен. Свободен човек съм и сам мога да си избера религията, която да изповядвам и нямам нужда от ислямизиран лумпен като теб, който да ми налага каквото и да било. Защо вие мюсюлманите постоянно трябва да ни навирате на нас християните в очите вашата религия ? Ние никого от вас не сме карали да приема християнств

    Коментиран от #43

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #34 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ясно се откроява твоята ненавист към различните,а в случая ти си атеистична натура.Аз като мусюлманин НЕ СЕ СРАМУВАМ от религията си,а тези които се мислят за мусюлмани и правят атентати,както казах и преди са ОТХВЪРЛВНИ ОТ НОРМИТЕ НА ИСЛЯМА.АЗ не се натрапвам на никого,живея си спокойно,обаче омразата която струи от твоята уста е плод на омърсеноро ти сърце,лекувай се с вяра.Не мога да те нарека "лумпен"както ти го правиш,а мога да ти пожелая само едно:бъди вярващ!

    Коментиран от #37

  • 36 1122

    5 1 Отговор
    Одтежете му пениса на това влечуго. Или го обесете на някой централен светофар.
  • 37 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    "Ясно се откроява твоята ненавист към различните,а в случая ти си атеистична натура." - Ненавистта ми не е към РАЗЛИЧНИТЕ, а към такива радикални ислямисти и манипулатори като теб. Според мюсюлманския ти мозък аз съм атеист, явно дотолкова ти стига акъла, за да разсъждаваш, ако изобщо можеш и да твърдиш, че съм атеист. Не ислямисте, аз не съм атеист само, защото не вярвам в прокълнатата ти воинстваща религия, аз съм вярваш православен християнин и не ме интересува мнението ти за мен. Ти си НИЩО за мен. Казваш, че ти като мусюлманин НЕ СЕ СРАМУВАШ от религията си, а аз бих казал, ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СРАМУВАШ ОТ ИСЛЯМСКИТЕ РАДИКАЛНИ ФАНАТИЦИ ВЗРИВЯВАЩИ НЕВИННИ ХОРА. Постоянно плещиш за твоя ислям, а ние българите не искаме да чуваме за него. Жалките ти опити да се изкарате мирни и добри хора няма как да мине, защото ние много добре ви познаваме колко подлост има във вас. Не бих използвал думата "омраза" това е твой термин, но бих използвал думата ненавист заради ВЕКОВНИТЕ ВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО СТЕ ИЗВЪРШИЛИ СРЕЩУ НАС БЪЛГАРИТЕ.

    Коментиран от #38, #42

  • 38 гост2

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    човек може само да те съжалява

    Коментиран от #39

  • 39 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "гост2":

    Ми започвай не се бави. Ха ха ха ха ха ха ха.
  • 40 Dorian

    4 1 Отговор
    В Италия се съвзеха! Двамата вицепремиери заслужават доста уважение.
  • 41 Вярно е

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    В Русия тези номера не вървят. Там рускините изнасилват мигрантите с големите ланги
  • 42 В почивните дни

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Не пиеш ли хапа?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Доктор УдХаус

    4 0 Отговор
    Ало, дежурните расисти тук - "чужденец" не значи само африканец или някой от Близкия изток. Българинът също е чужденец за италианците, така че внимавайте накъде сочите с пръст, че пак ще станете за смях, както се случи при случаите в берлинското метро и масовото изнасилване на тийнейджърка в Германия...
Новини по държави: