Last news in Fakti

28 Септември, 2018 21:37 2 707 12

Пациент отказа да го лекува пиян лекар (ВИДЕО)

  • лекар-
  • пациент-
  • пиян-
  • алкохол-
  • преглед

Пациент, който е посетил спешния кабинет в руския град Видное, заради болки в ухото, е отказал да бъде лекуван от дежурния лекар, тъй като последният е бил във „видимо нетрезво състояние”. От странния преглед има и видео, на което ясно си личи как докторът оплита езика и как и други пациенти са възмутени от нетрезвото му състояние.

Болният е трябвало да чака няколко часа, а след това е получил „хладно отношение”, както самият той охарактеризира отношението на медицинското лице. По време на прегледа лекарят е бил невнимателен и е причинил допълнителна болка на пациента. Във видеото се вижда как той иска да знае името на лекаря, но последният отказва да го назове.

Това обаче не е краят. Без да обръща внимание на пациента, лекарят започва да попълва болничен. Когато разбира, че болният не си е мерил температурата отива да вземе термометър, който на връщане към кабинета пада и се чупи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Християнска Държава

    7 3 Отговор
    НАЗДРАВЕ БРАТУШКИ.
  • 2 Айде бе

    15 3 Отговор
    няма ли някой да коментира, че това го има в цял свят, че в България е по-зле, че той лично еди какво си ... защите го дохтора ;)

    Коментиран от #3, #7, #9

  • 3 И все пак

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Айде бе":

    да не забравим, болният отговаря на всички критерии за соросоид

    Коментиран от #11

  • 4 КГБ Териер

    14 0 Отговор
    Нищо му няма на доктора щом не повр... нищо му няма!!!!!
  • 5 Никога повече

    8 2 Отговор
    Анестезиолога в шейново беше беше пиян докато слагаше епидорална упойка на жена ми. Сега като се замисла ме хваща яд що не му забих един в устата на излизане ама.... Бях млад и зелен и беше първа рожба.
  • 6 no name no face no number

    5 0 Отговор
    Сгрешил е за първи път е могъл да получи супер рецепта и с кеф да я спазва. Сутрин греяна 200 с кисело зеле туршия например ;)))
  • 7 олала

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Айде бе":

    Че какво да се коментира? Пиян бил, значи е пиян. И другаде има гафове с какво ли не. Може да е бил джендър и да е духал и искал да излиже ухото на пациента, а тоя да е бил с неговата Маруся на преглед и тя да е баннала видеото, обзета от женска ревност?
  • 8 ежко бежко

    6 1 Отговор
    То тук и на нас се случва!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Айдееее

    5 1 Отговор
    Не ни пробутвайте евтини сензации...Напишете как падна американската консерва,която уж беше супер иновационна-F-35...Това е новина-а не инфото отгоре...

    Коментиран от #12

  • 11 Бесен Язовец

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "И все пак":

    А дофтура отговаря на критериите за путиноид !
  • 12 Бесен Язовец

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Айдееее":

    Как е паднала американската консерва ли ? Също както е паднала и руската консерва ! Те сащисаните и ушанките, един с друг социалистическо съревнование си правят, кой по вече консерви ще изпрати във вторични !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания