26 Април, 2019 17:43 3 280 27

Поканиха момиче да учи в 115 колежа

  • университет-
  • прием-
  • колеж-
  • рекорд-
  • момиче

Тя е американка и е на 18 години

Поканиха момиче да учи в 115 колежа - 1
Снимка: Shutterstock

Американка получи покана от 115 висши учебни заведения, в които да продължи образованието си, като ѝ е предоставен грант в размер на рекордните 3.7 млн. USD.

Антъни Лав е на 18 години. Завършила е средното си образование в Нов Орлийнс (Луизиана) и е получила на изпитите най-висок бал – 3.7 от възможен 4. С този резултат момичето е решило да подаде документи във възможно най-много на брой колежи в САЩ. Веднага на нейното запитване са отговорили 115 учебни заведения. „Аз просто продължих да подавам документи. Беше ми интересно в колко колежа ще ме приемат. Първоначално не мислех, че те ще бъдат много, но ставаха все повече и повече”, казва Лав. Увлича се по видеоигри, участва в кръжоци и обществени организации, а през свободното си време работи в магазин за дрехи. Нито нейните родители, както и четири от нейните братя и сестри нямат висше образование.

Сега Лав, която мечтае да стане преподавател, трябва да избере до 1 май в кой колеж да продължи образованието си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 невеж

    44 2 Отговор
    Извинете, какво е Нов Орлийнс ? питам за преател

    Коментиран от #3

  • 2 Момичето Павел

    22 4 Отговор
    Антъни Лав?!!!??? Сигурно мацето е с катинарче около устата
  • 3 Комуниста

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "невеж":

    Еми Нов стария нали потъна!
  • 4 тони

    24 11 Отговор
    И после американците били тъпи, а българите умни. Затова тук всеки си хвърля боклуците от терасата и паркира по тротоарите и градинките.

    Коментиран от #5, #24

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не бъдете ШАРАНИ

    16 4 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    На Запад, колежите са БИЗНЕС както и ЗАТВОРИТЕ - търсят ШАРАНИ да клъвнат. Напиши до страницата на всеки колеж един въпрос и да видиш колко "въдици" ще ти пуснат ! Всичко е за пари , за твоите пари. Напиши им дори че си на 70сет години и виж дали ще те отминат. Много точно бе казано във филма " Инсайд джаб " - За Сривът на Лимън Брадъ.с 2008 ма - " ПРОДАВАЙТЕ ВСИЧКО, ДОРИ НА СВОЯТА МАЙКА !" Балони, пусти балони, цифри без покритие ! Защо НАРОДА прие девиза на Трамп - да направим Америка велика отново ? Случайно ли е ? Средният клас както и У нас яде дебел ПРАЗ. Пътя има две посоки - да сломят РУСИЯ и Китай сега и защитят господството си над света , или да приемат че света не е тяхен и започнат да си вадят хляба честно по Трамповски чрез труд без Бомби и ПЕНТАГОН кампании ! Не сломи ли РУССИЯ и Китай - ДО 10 ГОДИНИ САЩ не ще е Дракона и Демона на целият свят. ЕНИ МОООЯ !
  • 8 Сега или никога !

    2 8 Отговор
    РУССИЯ няма равна по мощ икономика но има достатъчно превъзхождащ за момента военна мощ, която е горчива и отразяваща новина за САЩ, който не случайно търсят помощ от Македония и Средна гора ! Което подсказва че САЩ няма да излезе на тепиха на UFC сайтовете !
  • 9 А щом РУССИЯ смени полит - климата

    1 0 Отговор
    В света, то той ще се усети и в Европа и у нас и тогаз от народния ПРАЗ ще се задели и за днешните " управници " и нас че отдавна са му заб.авили вкуса ! НАРОДА иска и знае също как да живее, и още как ?!
  • 10 Каква е разликата в капацитета на

    4 0 Отговор
    Бойко и Домусчиев ? Няма такава и двамата са един сорт КОМБИНАТОРИ /ИГРАЧИ / тук няма признаци на : Гении, Шарп, Смарт, Брилиянт, Уникален, Неповтатим, Прозорлив - имаме Ганг КОМБИНАТОРИ търсещи да налапа Големият ПРАЗ ! И ще го !
  • 11 Защо днес Времената са страшни ?

    2 1 Отговор
    АТОВЕТЕ ДНЕС СЕ РИТАТ както в Сатаната Lion King , кой ще всява ред /порядък/респект ? САЩ разбра че не е сама в света и схватката е на живот и смърт и предстои - to be or, not to be ? Това е въпроса ДНЕС ? А ние дребните тревопасни пасем и ори не забелязваме че страшната схватката се приближава !
  • 12 Получам минуси на моите коментарии

    0 4 Отговор
    Което значи че бия ТАМ КЪДЕТА БОЛИ ! И това ме радва, че моят месидж достига до Гнильоча в страната ни ! И той ви стряска, дразни, предизвиква и до там. От там нататък ще е по - лесно - КОЧ МАНЬОВЪР и до тук !
  • 13 На Запада са и нужни САМО ШАРАНИ !

    5 3 Отговор
    Умни хора там не са им нужни ! Послушни, ОВНИ - Да ! Мислещи, свободно расъждаващи личности - Не !

    Коментиран от #23

  • 14 Днес хората не са прасета !

    0 0 Отговор
    Днес хората "ЯДЪТ " всичко !
  • 15 А някога казваха че само доброто прасе

    2 0 Отговор
    Яде всичко - Да ама Не ! Днес за нас /хората / Обективните Факти нямат вече никаква стойност и значение. От философска, от политическа, икономическа, юридическа, социална, правна, морална, етична, национална, религиозна или културна страна ! Ние ставаме по- зле и от свине - та свинята дето е свиня има свою природен Господен "морал" знае кога и с кого да да има контакт а ние ? Ние заличаваме пътя Господен - Цариградска конвенция, родител 1 и 2, вече можеш със сап на мотика сам да се си сториш добре ! Е ? Колко струва такъв един "партньор" на сина ти или дъщеря ти ? За това ли ги отглеждахме и кой и защо ги " Тика " по тоз "наклон "? С каква цел ? Не искаме да знаем ? Щом ставаме по-зле от свинята КАКВА НИ Е НА НАС ТОГАЗ СЪДБАТА ? Свинска ?
  • 16 Тежко е да си свиня и

    1 0 Отговор
    Да няма кой да ти забърка ! Днес "Ярмата и Копанката" са в частни ръце и кога колко и каква "ярма" ще ти се подаде , зависи от този който владее кочината / СМИ - Средствата за Масова Информация /. Както и от Министерството за Образование и Наука - къдета под въпрос са поставени раз.ушаване на етническите и национални устои и ценности на децата които били отживелици от времето на тоталитаризма. Хората обаче - мълчаливо подминават, пропускат го " консумират" и този удар под кръста !
  • 17 МОН не е безобидно

    3 0 Отговор
    И хрисимо министерство. Министерството на Образованието и Културата както и СМИ - Радио, Телевизия, Преса, Интернет - са СРЕДСТВА ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕ СЪЗНАНИЕТО на Масата, на Хората ! Защото който владее и Съзнанието на хората той печели Битката и Борбата ! Тогава ние хората ставаме техни покорни ЗОМБИ ! А за Зомби не са нужни кой знае какви грижи за социални грижи и поддръжка - та те са ЗОМБИ ! Хора , паплач, без стойност, просещи безпомощни, изоставени, забравени, скачащи ОН балкони, висящи по клони - това е тяхната среда , това е тяхната съдба - За Зомбитата туй ще е ежедневие нормално. СМЕШНО ЛИ ВИ Е ? Спомнете си думите на бившият Министър на КУЛТУРАТА Рашидов - че единствените паметници от миналото трябва да останат само на двамата братя Евлоги и Христо Георгиеви ? ЗАБЕЛЯЗА ЛИ ГО ТОВА НАРОДА ? А ? Нима сме вече Зомбита ? Не чуваме, Петела, нито Неделната църковна Камбана, А Патриярха наш , едва душа носи - сиреч хич го няма !
  • 18 Привидно невинни министерства !?

    4 1 Отговор
    Министерство на Културата, на Образованието ! Преди няколко години МИН. на просветата се напъна на паметника ЛЕВСКИ ! ОТМИНАХМЕ ЛИ УДАРА ? Ще има ли още атаки ? "Аз съм българче " От Иван Вазов защо не звучи ? О о о , неразумний , защо се срамиш да се наричаш БЪЛГАРИН - отец Паисий ! НЕ ЗВУЧАТ !? ЗАЩО ? На къде не води НАШИЯТ ГЬОБЕЛС ? Пак мълчим !?
  • 19 Колко струват нашите политици ?

    2 0 Отговор
    Трите П/тки - Президент, Премиер, Парламент ? Пусти, Празни , Плашип/тарници ! Знаем ли днес на къде сме тръгнали с тези хора и в името на КАКВО ? Не си задаваме въпроса а би следвало ! Нима сме ЗОМБИТА ?
  • 20 13сет милиона деца в САЩ ГЛАДУВАТ !

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Само в столичният район Арлингтон статистиката сочи над 149, 000 деца гладуват. За целият Щат се посочват 3,000 деца а за цялата страна 13, 000, 000 . Нещата не са "розови " и при тях господа. И там Мирише на Феродо ! Щом ядът супа от Кет Чуп !?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Зелен бетон

    0 1 Отговор
    Плющяхме я тая на сбора,става
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 НАТО ВЕЦ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "тони":

    Същите "тъпаци", за които говориш, ще изкарат на тестовете им не 4 , ами 7 . Това, което се прави тук е от наглост, не от тъпотия. Когато се чувстваш безнаказан и смяташ, че всички останали са ти "длъжни", точно кочина, като местната се получава.
  • 25 Майтапчия

    2 0 Отговор
    Американски университет - място където руски професори учат китайски студенти . Американците там са малцинство.
  • 26 дивака

    0 0 Отговор
    може би става за цру
  • 27 ГЪГРИ

    0 0 Отговор
    Нали не съм аз , мой роднина или прЕател - така ,че МЕСТЯ ГО ! Слабо ме вълнуват някви женски индивиди зад окАна ! И моля ви наистина някой да обясни какво по дя..лите е ъъъъ "Нов Орлийнс " ????