Last news in Fakti

6 Май, 2019 18:20 1 880 1

Голям пожар в Румъния спря трафика

  • румъния-
  • пожар-
  • мол-
  • букурещ-
  • трафик-
  • афумац

На място бяха изпратени над 30 пожарни коли

Голям пожар в Румъния спря трафика - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Голям пожар избухна в търговски център в село Афумац, недалеч от Букурещ, а огромни кълба черен дим достигнаха околовръстното шосе на румънската столица и наложиха спиране на трафика, съобщава Медиафакс.

Трима души, включително бременна жена, са приети в болница. Един мъж е получил наранявания на ръката, след като се опитал да счупи прозорец по време на пожара. Друг мъж и бременна жена са приети в болница заради интоксикация в резултат на вдишването на дим.

Пожарът е засегнал площ от 5000 квадратни метра, съобщи Службата за извънредни ситуации в Букурещ и окръг Илфов. На място са изпратени над 30 пожарни коли, както и три екипа на службата за спешна помощ, предаде Дир.бг. Според пожарникарите огънят се разраства бързо, а в сградата на търговския център не може да се влезе заради силните пламъци.

Гражданите бяха информирани чрез системата Ro-Alert, която изпраща предупреждения на мобилните телефони, да избягват зоната в района на пожара.

Голям пожар в Румъния спря трафика
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от село Мечка

    3 0 Отговор
    Бреееееей търговски центрове по селата??!!!
Новини по държави: