Last news in Fakti

10 Ноември, 2012 11:46 746 2

Протести срещу банките в Мадрид

  • испания-
  • протести

Хиляди демонстрираха в Мадрид, след като в Северна Испания жена се самоуби, защото предстояло да бъде изгонена от дома си.

Самоубийството е второто такова за последните две седмици, като демонстрантите обвиняват за него банкерите, отпускащи непосилни кредити и ипотеки. Протестиращите издигнаха лозунги "Виновни" и "Срам". Протести е имало и в гр. Баракалдо в Страната на баските, където жената се самоуби.

Самоубийството идва 15 дни, след като 53-годишният Луис Доминго се обеси малко преди идването на съдия-изпълнител в дома му в южния град Гранада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ....

    0 0 Отговор
    и тук е така ;)
  • 2 един глупак

    0 0 Отговор
    Никой не е казал,че дълговете не трябва да се връщат,но да чакаш да дойде чси да ти опише имуществото е отврътително.Всеки е на ясно,че няма да държа в къщи кюлчета злато и плазмени телевизори,за да ги опише чси-то,въпроса е психологически.На никой не пожелавам да си има взимане даване с тях,а ако са успели да Ви влезнат под кожата онкото не Ви мърда.Живейте под наем,не теглете безумни ипотеки и ще живеете по-дълго и няма да давате грешни пари на чси-тата!!!
Новини по държави: