27 Декември, 2012 13:13 4 262 6

Човек на МИ6 загинал в секс-игра

  • разследване-
  • смърт

Служител на британските разузнавателни служби МИ6, който бе намерен гол и мъртъв в затворен спортен сак във ваната на собствения му апартамент през август 2010 г., най-вероятно е причинил смъртта си сам, съобщи английският в. „Телеграф“.

Разследващите още не са напълно категорични дали 31-годишният Гарет Уилямс е бил убит (може би с намеса на работодателите му), или сам се е затворил в голямата чанта, най-вероятно при екстремни секс-игри. Те обаче са по-склонни да приемат втората версия: че разузнавачът е влязъл в сака, след което не е могъл да излезе и се е задушил. В жилището не са намерени следи от чужд човек.

По време на следствен експеримент двама експерти близо 400 пъти пробвали да повторят действията на Уилямс и стигнали до извода, че да се побере и да се затвори отвътре в подобен сак би могъл само великият илюзионист Хари Худини, но армейски сержант им показал начина, по който „номерът“ може да стане.

Сътрудница на службите, която провежда алтернативно разследване по загадъчната смърт, отрича възможността Уилямс да се е самоубил при отчаян автоеротичен експеримент. Неговите колеги цяла седмица не реагирали на отсъствието му и не проверили 9 флашки с информация и черна чанта под бюрото му, което навеждало на мисълта, че може би прикриват участие на службите в случая.

Детективите на Скотланд Ярд обаче смятат друго. Те твърдят, че експертът, който отговарял за кодовете и шифрите, се интересувал особено от темите за фетишизма и клаустрофилията (особено привличане към затворените пространства, обратно на клаустрофобията), видно от сайтовете, които напоследък посещавал.

В мобилния му телефон било съхранено подозрително видео, на което той, само по обувки, се фръцка пред камерата, а в домашния му компютър открили масив от снимки на травестити. Освен това се оказало, че Уилямс притежава богат гардероб с дамски дизайнерски дрехи, перуки и декоративна козметика. 

Няколко години по-рано разузнавачът станал герой в неприятна история: бил намерен полугол и завързан за леглото в хотел в Челтнъм, където участвал в оргия със семейството на собствениците. 

В момента близките на Уилямс недоволстват, че след смъртта му той е представен на обществото като извратеняк. Те твърдят, че колекционирал дамски дизайнерски тоалети просто от любов към модата.

Аутопсията не изяснява точната причина за смъртта на разузнавача, но се знае със сигурност, че тя не е причинена от злоупотреба с алкохол или наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    0 0 Отговор
    Смъртоносна секс игра, в сак в празна хотелска стая ???

    Тия нищо ли смислено неможаха да измислят
  • 2 мишо

    0 0 Отговор
    поредният БРИТИШ УЕНКЪР
  • 3 онзи

    0 0 Отговор
    По-голяма небивалица скоро не съм чел. Щестане като с чукчата дето си купил нова волга. То не си купил, ами видял. И не било Волга, ами , трамвай.
  • 4 georgi

    0 0 Отговор
    Добра измислица......даже те не си вярват........
  • 5 Пича

    0 0 Отговор
    По добре щеше да звучи примерно,че се е застрелял сам с 22 патрона в главата.
  • 6 муспи

    0 0 Отговор
    Погледнете на снимката - колко прилича на нашия Младенов. Дано и той да си намисли нещо такова.
Новини по държави: