19 Май, 2021 23:45 5 230 11

Силвио Берлускони е тежко болен

  • силвио берлускони-
  • тежко болен-
  • съдебен процес-
  • подкуп-
  • проституция

През последните дни се появиха спекулации за влошаване на здравословното му състояние

Силвио Берлускони е тежко болен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е сериозно болен и делото срещу него трябва да бъде временно спряно, заяви прокурор от Милано, цитиран от Ройтерс.

84-годишният Берлускони неколкократно влиза в болница тази година, след като миналия септември изкара Ковид-19, а през последните дни се появиха спекулации за влошаване на здравословното му състояние.

Вярваме, че Берлускони страда от сериозно заболяване и се нуждае от лечение. Това показват медицинските свидетелства и консултации“, заяви прокурорът Тизиана Сицилиано.

Изказвайки се по време на изслушване по дело, свързано с дело, по което Берлускони бе оправдан за секс с непълнолетно момиче с прякор „Руби“, Сицилиано заяви, че Берлускони трябва да бъде временно освободен от съдебен процес.

Съдията ще вземе решение дали да отдели обвиненията срещу Берлускони от тези срещу останалите обвиняеми на 26 май, когато ще има ново изслушване.

Четирикратният министър-председател е обвинен в подкуп на свидетели, за да не свидетелстват по делото за проституция на непълнолетни от 2013 г. Той винаги е отричал всякакви престъпления.

Медийният магнат напусна болницата в Сан Рафаело в Милано след петдневен престой в събота. Той беше хоспитализиран през март и два пъти през април.

Той също така беше в болница през януари поради сърдечен проблем.

"Той се лекува у дома. Разбира се, притесняваме се", каза адвокатът на Берлускони Федерико Чекони пред журналисти.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 RAMPEGE

    24 2 Отговор
    Силвио Берлускони е пич!

    Коментиран от #11

  • 2 Разбрах

    7 14 Отговор
    Дошло е време да ритне камбаната! Алилуя!

    Коментиран от #3, #5, #6, #7

  • 3 Внимавай

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "Разбрах":

    Какво СИ пожелаваш

    Коментиран от #4

  • 4 Ти луд ли си

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Внимавай":

    Писах разбрах, не съм пожелавал! Ама дай Боже да ритне камбаната! Амин!
  • 5 Суеко

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "Разбрах":

    Що млади кобилки е шпорил...блазе му. Пред парите всички маски..ооопсс, грешка- исках да кажа ''прашки'', падат. Аксиома. Няма жена, която да не вдигне краката, въпроса е- срещу колко? Щото каквато на царицата, такава и на магарицата. Все си е черво с косми. И после...като минат годинки..оиййй тоз как майба на времето. А сега да ми плати едни мильончета...А Силвио ако ритне камбаната, много мераклийки за милионите му ще си останатсамосибането.
  • 6 Прокси

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "Разбрах":

    Поживя си в което е и целият смисъл а че вски рита камбаната е ясно.
  • 7 Амундсен

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Разбрах":

    И това на теб какво ти помага?
  • 8 Моряка

    13 0 Отговор
    Защо злобеете,бе колеги.Човека е широко скроен,Вдигаше авторитета на Италия,не стана американска подлога,като сегашните еврогейци,не се страхуваше да е приятел на Путин.По отношение на жените," ще му завиждаме".Така е отговорил Сталин,когато го попитали какво да правят с генерал Рокосовски,който на фронта.......
  • 9 Акад Ралчев

    0 0 Отговор
    Аз ще кажа на братята в Германия...
  • 10 Доко

    6 0 Отговор
    Основната му роля бе да ловува млади катерички.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: