Last news in Fakti

10 Май, 2022 17:25 645 4

Испанската брегова охрана спаси 13 мигранти в потъваща лодка

  • испания-
  • мигранти-
  • лодка-
  • брегова охрана-
  • канарските острови

Двадесет и осем мигранти са в неизвестност, след като лодката им потъна близо до испанските Канарски острови

Испанската брегова охрана спаси 13 мигранти в потъваща лодка - 1
Снимка: Shutterstock

Двадесет и осем мигранти са в неизвестност, след като лодката им потъна близо до испанските Канарски острови, предаде Франс прес, като се позова на испанската брегова охрана.

Тринадесет души бяха спасени вчера на 120 км южно от остров Гран Канария, заяви бреговата охрана в Туитър. В надуваемата лодка, с която са пътували мигрантите обаче, е имало общо 41 души. Испанската неправителствена организация "Каминандо Фронтерас" заяви, че 28 мигранти са намерени мъртви, а спасените 13 мигранти са все жени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тикви

    4 1 Отговор
    Защо?
  • 2 Много мигрант бе!

    3 0 Отговор
    А ми как ше ги раните,как ше ги топлите,пшеница,газ,туй-онуй?
  • 3 pbdan

    7 0 Отговор
    Не оставяйте мигрантите да се движат с такива примитивни лодки и корабчета. Пращайте им круизни кораби с капацитет по 5-6 000 души по двама в каюта. Хем бързо, хем безопасно и подобаващо луксозно - все пак не са тръгнали да мизерстват както в собствените си страни. Басейни, момичета (бели), рум-сървис, да свикват.
    По време на пътуването се прави интервю с всеки - къде предпочита да живее, каква религия изповядва, каква помощ за безработни да получава, какво жилище, каква кола иска, какъв тип жени харесва и.т.н. По-евтино ще излезе отколкото да ги гони по морето "Фронтекс", да ги претоварва на други кораби, да издирва удавените, да се плаща за заплати, горива, приемни центрове и др. подобни харчове.
  • 4 Gen Gurko

    4 0 Отговор
    Да си ги въдят и дундуркат със здраве. ТАМ ДА СИ ГИ ДЪРЖАТ ОБАЧЕ.
Новини по държави: