Last news in Fakti

13 Май, 2022 18:26 1 388 3

Имитатор на Ким Чен-ун се появи на предизборен митинг в Мелбърн

  • имитатор-
  • ким чен-ун-
  • мелбърн-
  • скот морисън-
  • гладис лю

Мъж, представящ се за севернокорейския лидер Ким Чен-ун, днес внесе смут в предизборната кампания в Австралия, като нахлу на събитие

Имитатор на Ким Чен-ун се появи на предизборен митинг в Мелбърн - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж, представящ се за севернокорейския лидер Ким Чен-ун, днес внесе смут в предизборната кампания в Австралия, като нахлу на събитие, на което премиерът Скот Морисън присъстваше заедно с депутатката Гладис Лю, съобщи Асошиейтед прес.

Имитаторът, който по-късно се представил със сценичния псевдоним Хауърд Икс, започнал да разговаря с журналисти, присъстващи на проявата.

"Благодаря ви много. Гладис Лю е кандидатката на комунистите за Австралия", каза той, преди да бъде прекъснат от помощник на Морисън.

"Извинете, ще трябва да напуснете. Това е най-оскърбителното нещо, което някога съм виждал по време на кампания", каза сътрудникът на Морисън - Ник Крийви.

Имитаторът отговори: "Извинете, не казвайте на върховния лидер какво да прави. Подкрепям Гладис Лю."

Скоро след това имитаторът напусна мястото на събитието в Мелбърн.

В изявление за Асошиейтед прес Лю заяви, че е съсредоточена върху постигането на резултати за общностите в Мелбърн, които представлява. "Няма да се разсейвам от моите опоненти и техните груби тактики", каза тя.

Лю е родена в Хонконг и живее в Австралия от повече от 30 години.

Появата на мнибия Ким Чен-ун на проявата е била организирана както изглежда от дългогодишния кандидат за Сената на щата Куинсланд Дрю Павлу, който заяви в социалните мрежи, че е добър приятел с Хауърд Икс и това е било "едно от най-добрите неща, които някога сме правили".

По-рано Павлу твърдеше в постове в социалните врежи, че Лю е защитавала ръководството на Китай и е имал връзки с режима в Пекин.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    4 1 Отговор
    Австралия е типичен пример на управлението на Линерал-Фашизма.Тотална диктатура и узурпирани медии ,повсеместно следене и налагане силови полицейски методи.Геноцид над месното коренно население.Какво да се очаква от английските затворници изпратени на каторга в Австралия и Нова Зеландия ,където канибализмът е бил на почит.
  • 2 Да живее

    4 3 Отговор
    великият Ким. Последният бастион на социализма.
  • 3 Ха ха ха🤣

    2 0 Отговор
    Да не е онзи пич, от видеото Lolly bomb на little big?... Велик клип!
Новини по държави: