Last news in Fakti

29 Юни, 2022 08:45 950 3

Стачка парализира Атина днес

  • гърция-
  • атина-
  • стачка-
  • профсъюзи

Профсъюзите ще организират и демонстрация пред централата на OASA

Стачка парализира Атина днес - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Профсъюзите на работниците от Атинската организация за градски транспорт (OASA) обявиха, че планират 24-часова стачка за 29 юни, пише "Та Неа". Профсъюзите ще организират и демонстрация пред централата на OASA с искане да не се удължава търгът с частните междуградски автобуси на KTEL.

"Немислимо е, че без да се предостави каквато и да е информация на служителите, има "планове" за решаване на проблема с транзита с постоянни договори с KTEL, факт, който не насърчава обществения характер на градския транспорт", заявява синдикатът в своето съобщение.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 глоги

    0 0 Отговор
    ....планират 24-часова стачка за 29-ти юни.- пише "Та Нема ли,а?".

    Коментиран от #3

  • 3 Капитализъм

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "глоги":

    ... в действие!!! Ето така се защитават права!!! Излизат за да "защитят обществения характер на транспорта"!!! Или преведено между буквите, някой се опитва да извърши приватизация!!! Браво на будните гърци!!!
Новини по държави: