Last news in Fakti

14 Септември, 2022 15:30 7 168 4

Защо принцът и принцесата на Уелс не спряха децата си от училище

  • великобритания-
  • кралската фамилия-
  • кралица елизабет втора-
  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • деца

Принцът и принцесата на Уелс искат да „запазят нещата възможно най-нормални“ за трите си деца след смъртта на кралицата

Защо принцът и принцесата на Уелс не спряха децата си от училище - 1
Facebook / Official page of the royal family

Кейт Мидълтън , новата принцеса на Уелс, се грижеше непрекъснато за трите им деца с принц Уилям – принц Джордж, на девет, принцеса Шарлот, на седем, и принц Луи, който е на четири години, за които 8 септември беше първият им учебен ден в Lambrook School.

Принцът и принцесата на Уелс искат да „запазят нещата възможно най-нормални“ за трите си деца след смъртта на кралицата, както самите те споделиха по време на 40-минутната си разходка сред хората пред замъка Уиндзор в събота, която направиха, за да отдадат почит на Елизабет II.

Въпреки че прабаба им почина в четвъртък принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот продължиха да посещават учебните занимания без прекъсване. Все още не е ясно дали те ще присъстват на погребението на кралицата.

Илейн Джи, учителка от Уокингам, е разговаряла с кралската двойка за това как подобно събитие, като смъртта на член от семейството, може да засегне децата. „Уилям говори за Джордж, Шарлот и Луи, като каза, че се опитват да запазят нещата възможно най-нормални“, разказа тя пред People. Учителката споделя още колко е впечатлена от поведението на принцесата на Уелс в този труден период на траур.

Принцът и принцесата на Уелс се очаква да се преместят в замъка Уиндзор, но вероятно това ще стане по-късно, за да не стресират децата си. Те искат да им дадат време да свикнат с новото училище, преди да има още нови промени, съобщи The Telegraph.

В първото си публично обръщение към нацията Чарлз III обяви престолонаследник вече е принц Уилям и той приема титлата принц на Уелс. Това означава, че трите деца вече ще бъдат известни като принц Джордж от Уелс, принцеса Шарлот от Уелс и принц Луи от Уелс.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    5 4 Отговор
    Най-вероятно защото ги пращат в частно аристократично, ако не и правителствено училище където учителите знаят много добре чии деца обучават и няма как да стане проблем.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 принцът на уелс

    7 1 Отговор
    ще умра от смях ако утре публикувате статия с заглавие "Камила отиде на посещение в зоологическа градина"
  • 4 флагман

    9 6 Отговор
    Ама много се е преумориила Кейт с грижите за децата , има прислуги за всичко , плюс детегледачки .Освен да ги води на разходка и да се забавляват заедно , надали има други задължения към тях . Но това си е нейния късмет .
Новини по държави: