Last news in Fakti

17 Септември, 2022 09:12 2 796 105

ISW: Откриването на масови гробове и килии за мъчения в Изюм потвърждава, че Буча не е аномалия

  • изюм-
  • буча-
  • масови гробове-
  • килии за мъчения-
  • аномалия

На 16 септември Генералният щаб на украинските въоръжени сили публикува снимка на масовия гроб в Изюм. След това президентът Володимир Зеленски говори за повече от 400 тела със следи от изтезания.

ISW: Откриването на масови гробове и килии за мъчения в Изюм потвърждава, че Буча не е аномалия - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Масовите гробове и изтезанията на цивилни граждани, станали известни след освобождаването на Буча и Изюм, показват, че руснаците са прибягвали до жестокости във всички окупирани територии.

Това съобщи Институтът за изследване на войната (ISW), цитиран от news.bg.

"Откриването на масови гробове на цивилни и килии за мъчения в новоосвободения Изюм потвърждава, че зверствата в Буча не са били аномалия, а показва поведението на руската армия в окупираните територии", обобщават анализаторите.
На 16 септември Генералният щаб на украинските въоръжени сили публикува снимка на масовия гроб в Изюм. След това президентът Володимир Зеленски говори за повече от 400 тела със следи от изтезания. Украинското министерство на вътрешните работи предполага, че броят на жертвите може да е по-голям, отколкото в Буча.

Ръководителят на Националната полиция Игор Клименко информира за 10 руски места за задържане във Волчанск, Купянск, Балаклея и Изюм. Единото от тях е било в полицейското управление в Балаклея.

Андрий Небитов, началник на украинската полиция в Киевска област, заяви, че "маскирани руснаци са измъчвали цивилни граждани с електрически ток".
Институтът за изследване на войната изказа предположение, че украинските защитници вероятно ще продължат да намират доказателства за руски военни престъпления и жестокости при освобождаването на окупираните селища.

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен вече заяви, че руските зверства в окупираните територии на Украйна, по-специално в Изюм, са военни престъпления.

Той подчерта, че всички, които са замесени в масови убийства и изтезания, трябва да бъдат изправени пред съда.

От ISW подчертават, че украинските въоръжени сили продължават сухопътните маневри в три района на Херсонска област като част от контраофанзивата в южната част на страната.
"Снимки, публикувани от проруски канали в Телеграм, потвърждават, че руските войски са отблъснали нападение на украински морски пехотинци край Андреевка (близо до украинския плацдарм на река Инхулец)", подчертават анализаторите.

Експертите допълниха, че украинските въоръжени сили продължават да пренасочват сили и оборудване към районите на Андреевка и Билохирка.

"Украинският генерален щаб посочва, че руснаците са обстрелвали Новопетровка (южно от Кривой Рих), което показва, че украинските войски са навлезли в града въпреки предварителните изявления на Руската федерация за отблъскване на атаките", обобщават от Института за изследване на войната.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо Мозъка

    39 3 Отговор
    Точно така, даже Напротив.

    Коментиран от #43

  • 2 Последния Софиянец

    118 18 Отговор
    Правиш таен масов гроб и слагаш отгоре кръстове да не забравиш мястото.ха ха ха

    Коментиран от #16, #56

  • 3 Пич

    120 33 Отговор
    Вие , неблагодарни украйнци , целувайте ръка на руснаците , че ви погребват убитите украински войници !

    Коментиран от #15, #70

  • 4 Примати

    34 116 Отговор
    За последен път Русия тормози хората в Европа. За последен път. Русия е загубила около 60 процента от потенциала си събиран за 30 години.

    Коментиран от #6, #57, #99

  • 5 Ротшилд

    70 9 Отговор
    Моите медии и институти са прави както винаги
  • 6 Филипов

    74 14 Отговор

    До коментар #4 от "Примати":

    Ще ви изправи на народен съд, вас враговете на народа дето се продадохте за шепа шекели.

    Коментиран от #62, #71

  • 7 Точно

    18 95 Отговор
    Руснаците са зверове!
  • 8 Българин

    124 17 Отговор
    Руснаците погребвали убитите украински войници и Джендърския съюз нададе вой до небесата. Да попитам евроатлантиците американците колко от убитите от тях един милион иракчани погребаха или ги оставиха да се търкалят по улиците?

    Коментиран от #29, #74

  • 9 Байденко

    108 14 Отговор
    Кога пък са построили "килии за изтезания"?
    Вероятно са си били построени от бандеровците.
  • 10 Амин

    81 17 Отговор
    400 нациста почиват в мир. Скърбим за тях.

    Коментиран от #18

  • 11 КОТарАК

    77 9 Отговор
    тва не е масов гроб а гробище с кръстове , надписани , с цветя по повечето. интересно че е в гора. кво е ставало там е загадка
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тунджа1215

    92 8 Отговор
    ТОВА няма никаква логика. Ще изтезават хора и ще ги погребеш в маркиран гроб. Дрън, дрън. Освен ако не си ги носиш тези хора със себе си

    Коментиран от #83, #100

  • 15 Владимир Путин

    6 42 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Аз съм Путин суката мар шатаааа

    Коментиран от #37

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Честно

    78 7 Отговор
    Приличат на гробове на загинали руски войници. Укор питците се изглагат отново с фалшива пропаганда.
  • 18 Румен Радев

    8 35 Отговор

    До коментар #10 от "Амин":

    Скърби за митрофанова суката
  • 19 Въх пък

    42 3 Отговор
    Уау, чак Гуантанамо викате станало? Леле, ти да видиш. Много бързо се учат тия руснаци бе! А пък ние още използваме израза бавен като руски реотан. Въх, въх. Вече да не се използва.
  • 20 Охо-бохо

    72 5 Отговор
    Много от убитите в Украйна са етнически руснаци с руско самосъзнание. То това е и най-голямата "тайна" за медиите. Защото е ясно кой и защо ги е убил!

    Коментиран от #35

  • 21 Сталин

    40 3 Отговор
    Писмо на братята Ротшилд
    Вие просто храните банкерите.
    "Всичко в по план, защото те са проектирали системата.Щеше ли да има Първа световна война,ако банкерите не бяха там ,за да го направят със заеми и на ДВЕТЕ страни?Те създадоха системата ,за да обслужват себе си и хората,от които се нуждаят да поддържат системата на място.
    "Малцината , които разбират системата, или ще бъдат заинтересовани от нейните печалби ,или ще бъдат толкова зависими от нейните предимства,че няма да има опозиция от тази класа,докато от друга страна,огромната маса от хора,умствено неспособни да проумеят огромното предимство, което капиталът извлича от системата,ще понесе своите тежести без оплакване и може би без да подозира че системата е враждебна на техните интереси.

    - The Rothschild brothers if London writing to associates in New York,1863
  • 22 Реалност

    73 8 Отговор
    Поредното доказателство за зверствата на укро нацистите - отишли на гробището и извадили телата на всички погребани!!! Чудя се как СОС не са се сетили да направят същото на Софийските гробища и да обвинят Путин, че е направил масов гроб.
  • 23 д ъъъ

    6 45 Отговор
    Копейкинскатапръдня се изреза, това са украински филми. Няма нищо такова кадир бурятската орда е най хуманно избиваща мирни хора.
  • 24 Последния Софиянец

    69 5 Отговор

    До коментар #16 от "а ааа":

    В желанието си да очернят Русия стават смешни.Никой не им вярва.
  • 25 Поп Кръстю

    44 6 Отговор
    Сключете мир зада няма гробове. Щом не искате мир искате дасе биете ще мълчите тогава . Русия унищожи цяла Сирия та на Украйна прошка ще прави. Украинците нещат война има емигранти при нас ,Зелински ги заставя ,никой не може да напуска Украй само на фронта ги пращал. От войната Зелински направи над МИЛИАРД ДОЛАРИ. ПОМОЩИТЕ ОТИВАТ НА ШВЕЙЦАРСКАТА БАНКА ЖЕНАМУ ГИ ВНАСЯЛА.
  • 26 Цирк украински

    67 4 Отговор
    Леле, избихте рибата с тая пропаганда. Как пребиваш накого, изтезаваш го, а после го обличаш в униформа и го полагаш в гроб, слагаш му кръст отгоре, че някои даже ги надписваш с имена и от коя морга са взети? Ехо, нацистите в Украйна, има ли нещо в черепната ви кутия? Май не!
  • 27 Интересно

    62 4 Отговор
    Преди седмица Зеленски обяви, че всеки украинец взел руски паспорт ще бъде обвинен в държавна измяна и дни по късно се появяват масови гробове??? Още по интересно е защо "цивилизования" ЕС дума не обелва за Крематорск, след като бе доказано, че ВСУ умишлено са избили украинците на ЖП гарата???
  • 28 Урюрвкос

    52 5 Отговор
    затова изтезаваните цивилни граждани хукнаха към териториите под руски контрол
  • 29 Мммммм

    3 24 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    А ти откъде видя, че са войници? Да не си копал гробовете?

    Коментиран от #33

  • 30 !!!?

    7 10 Отговор
    "Денацификация" !!!?

  • 31 Бравос

    56 5 Отговор
    Обличане на покойника с униформа, погребение, слагане на кръст и надпис било руска жестокост...любопитен съм авторката на статията как процедира със своите починали роднини, предполагам не е жестока като лошите руснаци
  • 32 Майна

    7 54 Отговор
    Действията на варварите не са променени от векове . Поляците знаят най-добре и никой не може да ги упрекне , че мразят всичко руско . Крайно време е светът да сложи край на путинските орди.

    Коментиран от #38

  • 33 Прав си

    35 2 Отговор

    До коментар #29 от "Мммммм":

    Щом са с военни униформи би трябвало да са млекари:)

    Коментиран от #39

  • 34 Истината

    40 2 Отговор
    Прясно избитите фашисти от ВСУ. Фашистите имат навик да се правят на жертви.
  • 35 Офффф

    6 51 Отговор

    До коментар #20 от "Охо-бохо":

    Стига глупости бееее! За това ли хората се радват, че се освобождават от руския окупатор? И ще ви кажа, вчера гледах точно от Изюм една жена разказа в предаване, че всъщност там са били хора от ЛНР /ДНР, като каза че те даже са по - зле от руснаците! Предатели. Те са убивали и крадяли доста от хората в този край! Не ми се мисли, какво бягство ще има за Русия, когато ЛНР и ДНР скоро няма да ги има и дали Русия, ще си вземе хората с "руски" паспорти които раздаде. Защото за момента не ги пускат в Русия с руските им паспорти.

    Коментиран от #40, #42

  • 36 Патриота

    45 3 Отговор
    Окраинските фашисти 2015 г избиха хиляди българи в Бесарабия обаче тогава 5токолколониците си мълчахте!
  • 37 Единствено

    12 1 Отговор

    До коментар #15 от "Владимир Путин":

    Неверно е , че не си Путин ! Останалото е истина - такъв си , за какъвто се определяш !
  • 38 123

    43 5 Отговор

    До коментар #32 от "Майна":

    Поляците толкова много мразят руснаците, че миналата седмица имаше 100 хиляден митинг във Варшава срещу украинците, а изпотрошените украински коли са хиляди.
  • 39 Мммммм

    1 12 Отговор

    До коментар #33 от "Прав си":

    А ти от къде видя, че са с военни униформи?

    Коментиран от #44

  • 40 Инкогнито

    31 3 Отговор

    До коментар #35 от "Офффф":

    Хората са евакуира ли бе точно защото фашисти се завърнаха. Руснаците избха хиляди ВСУ фашистите с ракети та сега соросоидите да ги представяте за жертви!
  • 41 нико

    35 4 Отговор
    ЗАБЛУДА . Крадеца вика дръжте крадеца . ТАКАВА беше пропагандата и по време на войната в Югославия . И там имаше убити и гробове само на мюсулмани и нито един на сърби . Украинците са доказали своята жестокост през Втората св. война , и нищо не се е променило в БАНДЕРОВЦИТЕ .
  • 42 Уффффф

    32 6 Отговор

    До коментар #35 от "Офффф":

    Нашия гледал една жена, която най вероятно е на заплата при Зеленски, в пронатовско предаване, ами браво. Аз пък гледах в чуждестранни медии как 50 000 посрещат руснаците като освободители!

    Коментиран от #45

  • 43 Само питам

    29 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лъчо Мозъка":



    Този път "труповете" пускаха ли си снимки в Instagram след затваряне на снимачната площадка?





    😉
  • 44 Прав си

    16 1 Отговор

    До коментар #39 от "Мммммм":

    Може и да ти е чудно, но има и други сайтове освен Факти, в тях има доста снимки, даже и тук вчера имаше такава статия.
  • 45 Мдааа

    5 21 Отговор

    До коментар #42 от "Уффффф":

    Посрещачите изпратени от Русия, да посрещат руската армия! Нали? Да те питам, защо когато украинците си върнаха Харковския район, на границата се изсипаха коли с руски регистрации? От къде са тези хора и защо са с руски регистрации коли? Ааааа, сетих се, за референдум са се готвели!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 тия нямат умора

    29 3 Отговор
    То не стига че украинците си изоставиха загиналите , ама и защо били погребани . Ами кучетата ли да ги ръфат ?
  • 48 Шерлок Холмс

    29 3 Отговор
    Гробовете които еи показват са прясно изкопани не са стари. Чичо Сам е стар маниполатор.
  • 49 пешо

    24 3 Отговор
    това са жертвите на бандеровците
  • 50 руснаците трябва да оправят тая държава

    33 4 Отговор
    До сега няма побликувани клипове с мъчения на украинци , обаче за мъчения и разстрели на руски военнопленици - бол .
  • 51 Мдааа

    5 34 Отговор
    А знаете ли, че Путин вече нарича Зеленски, Господин Зеленски? И знаете ли, че вече го чака за преговори? Този, същия Путин, дето не искаше да преговаря със Зеленски?

    Коментиран от #53, #101

  • 52 Такива пликове с пушещи "трупове"

    27 4 Отговор
    Имаше като снимки и видеа и при медийната пропаганда за Ковид.
    Малоумието на Фейкти юБг е безкрайно. И към АнадлоСтайковКурвата на Денди и ЖалкотоГейПомапеДжамбазов са се присъединили и други продажниМастии
  • 53 А това знаеш ли го?

    25 5 Отговор

    До коментар #51 от "Мдааа":

    Херсонска област е под пълен руски контрол. Наркоманпето Зеленски като се насмърка твърди друго.

    Коментиран от #58, #59

  • 54 Геша

    19 4 Отговор
    Ууу и килии за мъчения! Тук лъжците направо избиха рибата.Нямам думи.
  • 55 С.П.

    25 5 Отговор
    Този филм вече сме го гледали - слаб сценарист, твърде слаба актьорска игра, набързо направен декор, но виж - рекламата на филма е на отлична...
  • 56 АУУУУУ

    5 20 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    АБЕ , КАКВО СТАНА С ОНЕЗИ РУСКИ ТАНКОВЕ КОИТО ЩЯХТЕ ДА ПОСРЕЩАТЕ НА ОРЛОВ МОСТ ?

    Коментиран от #81

  • 57 Стин

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Примати":

    Не ставаш за работата и не знам как ти плащат, като ефекта е нулев от твойте писания. В едно бъди сигурен, дълбаеш надолу, а глупостта ти е без аналогова.
  • 58 Мдааа

    8 14 Отговор

    До коментар #53 от "А това знаеш ли го?":

    Чакай и гледай! Не бързайте като....! Тя и Харковска беше под руски контрол! Херсон е отрязан от доставки, въпрос на време е да бъде освободен, но не е нужно да се бърза. Просто могат да влязат в един момент, без бой!
  • 59 Мдааа

    5 16 Отговор

    До коментар #53 от "А това знаеш ли го?":

    Незнам дали знаеш, че руската войска бавно напуска Херсон! С лодки през реката се изнасят полека-лека.

    Коментиран от #76

  • 60 Ани Ефремова!! Постановки, Фейкове от

    24 5 Отговор
    Украйна!! Гледахме 10 човека по няколко пъти Театър Буча!!! Една постановка със Статисти!! И тези бели чаршафи са същата работа!! Зеленски Реве за Още пари и оръжия!! Фейкове от Украйна!!
  • 61 Мдааа

    4 23 Отговор
    А знаете ли, че докато преди всички чакаха Путин за срещи или снимки, сега Путин чака всички? Вчера е чакал президента на Киргизстан, след това е чакал Ердоган и стои сам и се върти, незнае какво да прави! Путин вече не е фактор и скоро ще бъде сменен.
  • 62 Питанка

    6 15 Отговор

    До коментар #6 от "Филипов":

    А за тези, които се продадохте за шепа копейки ?

    Коментиран от #73

  • 63 Опааа

    8 6 Отговор
    На война какво да има бре?!? Трупове ще има разбира се! Я по добре миси рките да пишат за ковчега на кралицата.
  • 64 Извод

    8 18 Отговор
    Няма толкова болно население като руZкото ! Нищо човешко няма в тези диваци !
  • 65 пропаганда

    23 4 Отговор
    Поредната пропаганда тези съвсем ни вземат за шарани. Това си е гробище. Какъв масов гроб с кръстове отгоре. Дори трябва да благодарят на руснаците, че са им погребали убитите и са ги почели с кръст.

    Коментиран от #84

  • 66 Даа

    5 15 Отговор
    Рашистан е дъно. Най-долните представители на човешкия род. Както и тукашните им поклонници, разбира се ...
  • 67 ИмаТаковаДвижениеZaВъзражданеНаГЕРБ

    7 12 Отговор
    Тр0л-к0пейкин не вярва , че спонсора може да върши такива неща. Нищо, че копейката от сутрин до вечер заплашва с тричане, концлагери, разстрели и народен съд. Каквито господарите, такива и слугите !
  • 68 В менюто

    14 4 Отговор
    отново Буча. Един и същи претоплена бълвоч с ново име - Изюм
  • 69 Ужасен

    3 11 Отговор
    И като си помисли човек, че пРеZидента Мутрафонов с подкрепата на ГЕРБ-ДПС и патериците им итн-копейкин ни тикат към тия северно-азиатски Zверове .....

    Коментиран от #72

  • 70 Баууууу

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Защо не се разкараш бре ГЕРБАВ?!?
  • 71 въпрос

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Филипов":

    КОГО ще изправяш бре, озлобено комуноидно?!?
  • 72 неееееееее

    7 2 Отговор

    До коментар #69 от "Ужасен":

    ДЕБЕТА И ПЕПЕТА,ВИЕ СТЕ ПРИКЛЮЧЕНИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 73 Забелязал

    4 1 Отговор

    До коментар #62 от "Питанка":

    И продължават да се продават!
  • 74 Оу Виетнам 2 000 000 убити

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Терористите погребваха ли ги!
  • 75 Дън Бай

    16 2 Отговор
    Нещо се обърках. Нали руснаците имаха мобилни крематориуми да изгарят измъчваните и цивилните?
  • 76 Учо

    15 3 Отговор

    До коментар #59 от "Мдааа":

    За отстъпването да те светна . Русия е отстъпвала и на Наполеон и на Хитлер а после какво става , ти кажи .

    Коментиран от #92

  • 77 Олга

    12 4 Отговор
    Който не е в течение: Институт за изучаване на войната (ISW) ръководи снахата на заместник на гос. секретар на САЩ Виктория Нюланд. От 2022 г. ISW се занимава (с претенции на правдоподобност) със спецоперация на ВС на Русия в Украйна

    Помнете ли превратаджийката Нюланд? Чакайте от нея правда (след дъждец в четвъртък).

    Коментиран от #94

  • 78 отвратен

    17 4 Отговор
    Това е гавра на Украйна с паметта на убитите. Да изровиш от гробовете убитите войници в името на пропагандата е кощунство. Това не е никакъв масов гроб. Това са гробове с кръстове. Няма масов гроб където всеки е положен в отделен гроб и почетен с кръст. Съвсем си пролича мръсната игра на Зеленски и колко държи на своите войници.
  • 79 Буха ха

    14 3 Отговор
    Малко е това, кажете че сте открили концлагер по голям от Аушвиц, където са изтребени 5-6 милиона
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Соломон Паси

    5 3 Отговор

    До коментар #56 от "АУУУУУ":

    Чакам ги с 🍞 и сол на Орлов мост а много вали.Станах вир вода.
  • 82 Бацо Чекмеджан

    2 2 Отговор
    Само аз онождах и Митрофанова и Мустафа. При мен затова бяхме добре.
  • 83 ДИД

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Тунджа1215":

    Ти пък. Не разбра ли, че в пропагандата, с която ни промиват мозъците няма логика. Важно е грантовене да вървят.
  • 84 Ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #65 от "пропаганда":

    Лично Кадиров е слагал кръстовете с подчинените си.Да се благодарят укрите,че са погребали наемниците и азовците,а не са ги оставили на кучетата и гаргите.

    Коментиран от #87, #90

  • 85 стоян георгиев

    4 5 Отговор
    Аномалия би било ако нямаше подобни гробове.тия дето идат правят едно и също.дали в българия чечня или полша няма разлика
    избиват ,грабят насилват а накрая обяняват че дошли да освобождават.
  • 86 Мишел

    6 4 Отговор
    Ъхъ, Буча...
    Прави впечатление, че театърът в Буча беше така нескопосано режисиран, че нито една държава не повярва на Зеленски.

    Коментиран от #89

  • 87 Направо се оляхте!

    6 3 Отговор

    До коментар #84 от "Ха ха":

    Гледах кадри в "рутюб" имаше и в ютуб, но ги изтриха! Изтриха и как офицерите на Кадиров, кандърдисват своите войници, да забравят религиозните разногласия и да се отнасят, дори и с врага като със свой брат, но само след като го елиминират!!! Така, че грехота е да "лаеш" срещу някого за това, че е погребал вражески наемник. И то отнасяйки се с уважение към религиозните му (тези на врага) ценности, поставяйки "Кръст" над загиналото му тяло и хвърляйки пот, време и нерви, в погребването му, достойно!!! Така, че ще дойде видов ден, помнете! Всички Фашаги и американо-близачи, ще бъдете съдени за бездушните си лъжи!
  • 88 !!!?

    6 3 Отговор
    Всичко това потвърждава, че Буч е традиция на ВСУ.
  • 89 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #86 от "Мишел":

    Нито една дуржава не повярва на путин чише.в буча отидоха лидерите на огромна част от европейските страни за за осъдятна място убииствата. да прикриваш умишлено избиването на цивилни от руснаците кактъправиш ти и подобните тие толкова мерзко че няма къде по- надолу да слезнете.

    Коментиран от #96

  • 90 Дсже

    4 2 Отговор

    До коментар #84 от "Ха ха":

    Да благодарят, че са ги убили. Така ли въшлива ушанко?
  • 91 Мах

    1 1 Отговор
    Едни и същи със сърбските си братя, който днес обявиха уж неутралитет.
  • 92 д ъъъ

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Учо":

    Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода и третия път стомната се чупиии. Български народни мъдрости.
  • 93 Двуликият

    1 1 Отговор
    Кой и кога ги е погребал? За това не говорят! Имаше Кръстове с украйнско знаме но тези кадри бързо изчезнаха от интернет. Няма руснаците да правят реклама на Украйна!
  • 94 И какво от това???

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Олга":

    Че го ръководи снахата...важното е че го ръководи добре...СЛАВА НА БЕЗСМЪРТНИЯТ ПОЛК АЗОВ!!!!!
  • 95 Мишо

    1 0 Отговор
    А склад с подготвени за кражба платки от перални, велосипеди и телевизори не са ли открили? А тесли, келтебени и матката събрани от бягащи руснаци има ли?

    Коментиран от #104

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Мишо

    0 1 Отговор
    А аз вярвам на Урсула, когато обясни, че руснаците от телевизионни платки и части за перални могат да правят ракети. Умна жена, ама не много!
  • 98 Хахаха

    1 1 Отговор
    Укронацистите са истински сатанисти. Да разкопават гробовете на своите загинали войници, които руснаци са погребали, не е човешко. Бесовееее са.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Тунджа1215":

    А то не се иска логика да убедиш някакви сектанти - сатанисто- русофоби в някаква тъпня. Те не мислят. Тая война, всъщност , продемонстрира реално процентите на умните и глупаци, на честните и подлеци.
  • 101 Хахаха

    0 2 Отговор

    До коментар #51 от "Мдааа":

    Путин да не е като теб и невъзпитаните плебеи укронацисти?
    Учи се, за да разбереш, какво е руската култура. Да не би да мислиш, че идИ на ....й е върхът на обноските?
  • 102 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    След тези зверства, всяко наказание на Русия ще бъде малко...
  • 103 СКОРО ТАКИВА ЯМИ

    0 0 Отговор
    И у нас в бг,по къра масово ями пълни с цвилещи и църкащи руподложки,надписи няма да слагаме!!!
  • 104 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Мишо":

    мишо ,подкрепата на убииците на цивилни те прави съочастник.подлагането на съмнения на тия убииства е грях мишка.не си го вземаи на душата ако поне мааалко си вярващ,макар че путлерасите не сте такива.поредното убииство на цивилни в украина ще бъде раследвано от международни екипи с опит в тази посока и разнищено до наи-малките подробности.днес света е много технологичен и трудно се прикриват подобни престъпления.проблема е за безморалните съучастници на убииците които живеят сред нас!
  • 105 Една снимка

    0 0 Отговор
    Се показва на света и след това нашмъркания започва дз говори.За да демонизираш руснаците с тия евтини номера получаваш за награда милиарди помощи.Ясно кой го учи на тия стойки и чалъми.След това част от тия кинти се разпределят межди участниците в тая сапунка.Трябва да си много облъчен за да вярваш ,че всички тия пари отиват за отбрана.По цял ден реват по медиите как някой иска да ги йзтрепе и целия свят им е длъжен да ги хрантути за негова сметка.
Новини по държави: